انلاین بازی کردن،pc با کنسول ؟

moh3n_o631

کاربر سایت
سلام میخواستم بدونم میشه بازیی مثل فیفا،pes یا هر بازیه دیگه ای رو یکی رو پی سی ، یکی رو پی اس 3 یا ایکس باکس بازی کرد؟ یعنی میشه این 3 نفر با هم انلاین بازی کنن ؟

یه زمانی مایکروسافت میخواست کاری کنه که xbox گیمرا بتونن با pc گیمرا ها بازی کنن. ولی دیدن اگه هم بتونن این کار رو بکنن کسی که پشت ماوس و کیبور هست تکی 10 نفر رو که پشت دسته هستن حریفه ! :دی واسه همین فکر کنم پروژه شروع نشد!
ولی شنیده بودم یوبی سافت میخواد کاری کنه که هاوکس 2 این امکان رو داشته باشه که کاربرای هر 3 تا پلتفورم pc/ps3/xbox360 بتونن با هم بازی کنن !
ولی در کل فعلا همچین اتفاقی نیافتاده که کسی بتونه با یه پلتفورم دیگه مولتی بزنه ولی شاید این اتفاق توی آینده بیافته.

من که فکر نکنم این کار عملی شه، چون 360 زبونه ps رو نمیفهمه یا pc زبونه 360 رو نمیفهمه... مثل اینکه ی ایرانیه ای با ی ایتالیایه ای با یه هندیه ای باهم میخوان حرف بزنن ولی هیچی از حرفهای هم دیگه رو نمیفهمن باید یکی که زبونه 3تاشون رو بلده بیاد و مترجمشون شه. حالا حساب کنین حجم سنگینه Blu-ray رو باید ترجمه کنه به فایل های xbox یا pc. و برعکس/:)

من که فکر نکنم این کار عملی شه، چون 360 زبونه ps رو نمیفهمه یا pc زبونه 360 رو نمیفهمه... مثل اینکه ی ایرانیه ای با ی ایتالیایه ای با یه هندیه ای باهم میخوان حرف بزنن ولی هیچی از حرفهای هم دیگه رو نمیفهمن باید یکی که زبونه 3تاشون رو بلده بیاد و مترجمشون شه. حالا حساب کنین حجم سنگینه Blu-ray رو باید ترجمه کنه به فایل های xbox یا pc. و برعکس/:)
حالا PS3 ایرانیه یا Pc یا x360 ها؟
aSan فکر یه همچین چیزی رو از مغزت بیار بیرون
چون اینا هرکدوم واسه خودشون یه نسلن و تطبیقشون غیر قابل تصوره

تا جايي كه من ميدونم شما ميتونيد بازي lost planet رو هم روي xbox و هم روي pc دو نفره بازي كنيد.فقط كافيه ايكس باكستون رو با كامپيوتر شبكه كنيد.
البته خودم امتحان نكردم ولي روي كاور بازي ديدم كه نوشته چنين امكاني هست.اين كه lost planet2 رو هم ميشه اينطوري بازي كرد يا نه خبر ندارم چون اين بازي رو نخريدم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or