انجمن پیرمردهای سایت (پست اول خوانده شود)

شما توی کدوم رنج سنی هستید و هنوز بازی می کنید !!؟

• بین 30 تا 35 سال

رای‌ها: 7 87.5%
  • بین 35 تا 40 سال

رای‌ها: 0 0.0%
  • بالای 40 سال !!

رای‌ها: 1 12.5%

• مجموع رای دهنده‌ها
    8

Democracy

Stay hungry. Stay foolish.
کاربر سایت
!! اخطار : در صورتی که سنتون زیر 30 سال هست خودتون رو قاطی_ ما پیرها نکنید ! هروقت 30 سالتون شد بیایید :d!!

پیرمردهای سایت سلام
البته پیرزن ها هم میتونن نظر بدن ولی خوب خانوما معمولا دوست ندارن سنشون رو بگن !

این تاپیک رو راه انداختم تا همه بیام اینجا دور هم و از خاطراتمون صحبت کنیم. مثل پیرمردها که توی خونه سالمندان دور هم میشینن و با هم حرف میزنند و یا توی کوچه ها و گذر بازارچه ها و ...

اینجا هم پاتوق ما پیر و پاتال های دنیای بازیها باشه. ماهایی که بیش از ربع قرن در تجربه کردن انواع بازیها و کنسول ها تجربه داریم.
بیایید اینجا دور هم جمع بشیم و از خاطرات گذشته قشنگمون بگیم.
حرف خودش کم کم شروع میشه. واسه شروع خوبه بگید از چند سالگی و با چه کنسولی شروع به بازی کردید. من از خودم شروع میکنم

نریمان هستم و 32 سالمه. اولین تجربه بازی من بر میگرده به 7 سالگی یا 8 سالگی. کنسول آتاری بود و یه سری بازی مثل دزد و پلیس و مرداب (PITFALL) و ... یه دورانی بود واسه خودش. یادش به خیر !! :(

داداش وقتی تاپیکش هست چرا یک تاپیک جدید زدی؟ شما بیا اینجا پست بزن بقیه هم استفاده کنن.:d
لینک تاپیک
آخه اونجا یه مشت بچه ده 70 ای 20 ساله نظر میدن . اونا که پیر حساب نمیشن. پیر یعنی نزدیک بازنشتگی. یعنی حداقل 25 سال از عمرت رو صرف بازی کرده باشی. یعنی مال دهه 60 و 50 باشی.

علی هستم متولد تیر 62.
اولین کنسولم آتاری بود منتها مال خودم نبود. امانت بود.
اولین کنسول خودم میکرو 601 بود. اولین بازیم هم رامبو بود. خیلی سخت بود. همیشه چیت میزدم.
از 8 سالگی کنسول رو گذاشتم کنار و فقط و فقط PC داشتم.
از سال 2011 همزمان با عضویتم تو سایت به خاطر RDR مجبور شدم 360 بگیرم 6-7 ماه بعدش هم PS3.
الان هم با اینکه تمام بازی هام رو ، رو PC بازی میکنم ولی کنسول فن هستم اونم فقط و فقط سونی.

محمود/۶۳ ایی/کنسولام بترتیب : آتاری/میکرو/سگا/پلی ۱/پلی ۲/پی اس پی/پلی ۳.فن سونی عجیب :دی بازیهایی که دوست داشتم و یادمه مثلا تو آتاری RIVER RAID یا همون هواپیمای خودمون/تو میکرو خیلیا بود ولی اونیکه خیلی باهاش حال کردم ADVENTRUE ISLAND IV/تو سگا که آلتیمات کامبت/تو پلی ها دیگه یکی دو تا نیس بگم بمونه برا بعد :دی

علی هستم متولد تیر 62.
اولین کنسولم آتاری بود منتها مال خودم نبود. امانت بود.
اولین کنسول خودم میکرو 601 بود. اولین بازیم هم رامبو بود. خیلی سخت بود. همیشه چیت میزدم.
از 8 سالگی کنسول رو گذاشتم کنار و فقط و فقط PC داشتم.
از سال 2011 همزمان با عضویتم تو سایت به خاطر RDR مجبور شدم 360 بگیرم 6-7 ماه بعدش هم PS3.
الان هم با اینکه تمام بازی هام رو ، رو PC بازی میکنم ولی کنسول فن هستم اونم فقط و فقط سونی.
گفتی رمبو یاد میکرو افتادم ... چه دورانی بود. با داداشم میشستیم بازی میکردیم . وای که چقدر سخت بود

- - -ویرایش - - -

محمود/۶۳ ایی/کنسولام بترتیب : آتاری/میکرو/سگا/پلی ۱/پلی ۲/پی اس پی/پلی ۳.فن سونی عجیب :دی بازیهایی که دوست داشتم و یادمه مثلا تو آتاری RIVER RAID یا همون هواپیمای خودمون/تو میکرو خیلیا بود ولی اونیکه خیلی باهاش حال کردم ADVENTRUE ISLAND IV/تو سگا که آلتیمات کامبت/تو پلی ها دیگه یکی دو تا نیس بگم بمونه برا بعد :دی
یادش بخیر ... به این AI میگفتم آقای ایسلند. خیلی حال میداد. گرافیکش در حد گرافیک نسل هشتم بود واسه ما :d
منم مثه خودت فن سونی هستم ولی تجربه کردن دیگر کنسول ها رو هم دوس دارم

پس من هویجم منم 61 هستم موضعم روشنه
اولین کنسولم میکرو بود بعدش سگا بعدش سوپر نیتنیدو با درایور فلاپی خور بعدش ps1 خریدم بعدش دریم کست بعد از شکستش رفتم سراغ پی سی بازی دسپرادو دیدم کنسولو بوسیدم گذاشتم کنار البته بازی های زیادی بود روی پی سی یادم نمیاد تاالان هم دارم بازی میکنم به شدت الانم فقط دوست دارم بازی انلاین انجام بدم از سینگر خوشم نمیاد دیگه دوست دارم ادرنالین خونم توی جنگ های تن به تن بره بالا

امیر هستم . متولد 61 ...
آتاری،میکرو،سگا،پلی1،پلی3،ایکس 360،کینکت و همواره PC به روز و آپدیت ... بازی های مولتی روی پی سی و بقیه روی کنسول!. دشمن سبک نقطه بازی ( استراتژیک) ،MMO,RTS,PCRPG ,Team Arena,Tower Defence و آنلاین!

شهام هستم متولد 63/1 ...
اولین کنسولم آتاری بود تو 5 سالگی ، به ترتیب هم اینا بود
تو هفت سالگی کمودور64...
از هشت سالگی به اینور کامپیوتر ...
دوسال پیش هم PS3 ...
من کامپیوتر و خیلی زود شروع کردم و از 8 سالگی با کامپیوتر برنامه نویسی رو شروع کردم ولی خوب بازی یه چیز دیگه بود ...
بازی مورد علاقه ام تو آتاری بازی دزد و پلیس بود ..
تو کمودور یه بازی داشتیم بهش می گفتیم مبارزه با مردگان . اونو خیلی دوست داشتم ...
تو کامپیوتر هم بازی رو از Wolf 3d شروع کردم و Prince 1 ولی بهترین بازی که تو محیط Dos بازی کردم Doom بود ...
تو دوره دبیرستان ( مخصوصا سوم دبیرستان ) هفته ای 1 روز می رفتم مدرسه و بقیه روزا تو کلوپ بازی که نزدیک مدرسه بود پلاس بودم ...
لیسانس کامپیوتر - نرم افزارم ...
الانم با اینکه متاهلم اما تو خونه و بعضی وقتا سر کار معمولا Dota بازی می کنم والان توی PS3 مشغول Castlevania Lord Of Shadow 1 هستم تا تمومش کنم و شماره دوشو که دارم دانلود می کنم رو شروع کنم
شماره 1 رو تاحالا بازی نکرده بودم ...
البته برای PS3 الان دارم Doom3 رو هم دانلود می کنم بازی کنم .
DLC جدید TLOU رو هم دانلود کردم منتظرم وقت بشه بازی کنم !!!
بهترین بازی دو سه سال اخیر رو هم این بازی ها می دونم به ترتیب :
1ـ TLOU
2ـ Uncharted Series
3ـ Tomb Raider
...
کلا روزی سه چهار ساعت بازی می کنم !!!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or