انتقام

99655507767590831303.jpg

سلام.
بازی انتقام یه بازی ایرانی هست که از نظر سبکی میشه اونو جزو FPS های On-Rail بحساب و آورد و شما در این بازی فقط وظیفه تیر اندازی دارید ، همچین گیم پلی ای رو قبلا در بازی هایی مثل House of the Dead و VCop 2 میشد تجربه کرد.
اما این تنها ویژگی "انتقام" نیست که اون رو از بقیه بازیها مجزا میکنه ، انتقام رو میشه به نوعی فیلم-بازی نامید ، یعنی محیط ها و شخصیت ها همگی واقعی هستند و شما در این مسیر باید با تیراندازی دقیق دشمن هایی که قصد نابودیتون رو دارند از بین ببرید. بازی خیلی ساده طراحی شده ، مشابه این عنوان که محیطشون واقعی بوده قبلا برای PSP عرضه شده. دشمنان اسلحه هاشون رو بطرف شما نشونه میرند و این شمایید که باید قبل از اینکه شلیک کننند اون هارو نابود کنید ، در غیر اینصورت خودتون قربانی خواهید شد. بازی توسط استودیو پدیده ساخته شده و داستانش در مورد شخصی به نام مازیار هست که قبلا عضو یه گروه قاچاق اسلحه بوده و طی یه ماموریت به شریکش با نام یاشار خیانت میکنه ، حالا بعد چند سال یاشار محل زندگی مازیار رو پیدا میکنه و بچش رو بگروگان میگیره و حالا این وظیفه شماست که بدنبال بچه پا به مسیر های خطرناک بگذارید. شما میتونید تنها تریلر بازی رو از این لینک دانلود کنید.
این هم مقداری از تصاویر بازی که خودم گرفتم:

این رو من توی نمایشگاه رسانه ها دیدم . یه جوری عجیبه . یعنی گرافیک واقعی هستش که بازی شده . نمی دونم . برادر Shang Tsung میشه یکم از نکات و ساختار گرافیکی این بازی توضیح بدید ؟

این رو من توی نمایشگاه رسانه ها دیدم . یه جوری عجیبه . یعنی گرافیک واقعی هستش که بازی شده . نمی دونم . برادر Shang Tsung میشه یکم از نکات و ساختار گرافیکی این بازی توضیح بدید ؟
بله ، خیلی خیلی ساختارش ساده هست ، مثلا وقتی شما یه دشمن رو میبینید که اسلحش رو به طرف شما نشونه گرفته اگر در کمتر از 1-2 ثانیه به اون بدن یا صورت اون شخص شلیک کنید ، صحنه مرگ این شخصیت رو میبینید اما اگه شلیک نکنید صحنه تیراندازی اون شخص و مردن خودتون رو مشاهده میکنید ، مثلا یه قسمت از صفحه که اون دشمن شما توش قرار داره مارک شده که اگه به اون قسمت شلیک بشه صحنه مرگ اون کاراکتر نشون داده بشه.
بازی حتی باس فایت هم داره ، اون عکسی که آخر گذاشتم مربوط به باس فایت اول بازی هست.

• Like
Reactions: Trunks
خیلی وقته بازی اومده فک میکردم تاپیکش تو سایت هست
بازی فوق العاده سخته و من تا همون اوایل بازی بیشتر نتونستم برم
بازی هم خیلی ساده ساخته شده و از اونجا که تو نمایشگاه رسانه های دیجیتال با یکی از افراد شرکت easy setup که بازی رو ساختن خیلی رفیق شده بودیم گفت همه چی رو! :d
بازی با فلش ساخته شده و فقط یه قسمت از بدن های افراد علامت گذاری شده که با شلیک افراد عکس العمل نشون میدن و کشته میشه
اما تو نسخه شماره 2 که میخواد بیاد موتور بازی رو دارن مینویسن !

والا اصلا سازنده بازی هم نمیتونه بازی رو تموم کنه اینقدر بازی غیر استاندارد هست و سخت !!!!!!
======
این بازی گرافیک نداره ، از صحنه های فیلم برداری شده و یه عنوان بازی فیلمی هست ... که اولین بازی فیلمی تولید ایران هست که 1تومن میارزه نه بیشتر ........(قابل توجه پست -2-3-4 این تاپیک):d

خیلی جالبه واقعا این بازی که نباید این اسم شریف رو روش گذاشت کلی تاپیک و مطلب در موردش اشغال شده. در یک کلمه این رو من توهین به صنعت بازیسازی تلقی می‌کنم. بازی‌هایی نظیر V-COP 2 که سال‌های گذشته و به عنوان شروع توسط بیگانگان ! عرضه شدن و گرافیک‌های ضعیفی داشتند اما سازندگان زحمت کشیدند و به هر حال یک سری شخصیت ساختند اما انتقام رو فقط میشه گفت یک فیلم سینمایی مونتاژ شده با داستانی مبهم و نامشخص + یک نشونه گیری به رنگ‌های مختلف که در کمتر از دو ثانیه طراحیش تموم می‌شه + صداگذاری 256 بیتی !!! سلاح‌هاست. البته هزاران باگ و نقطه ضعف که دوستان اشاره کردند در حق یک بازی به معنای واقعی کلمه صدق می‌کنه. نه اینکه پروژه ساختش یک فیلم سینمایی ناتمام بوده !!! اگه ساخت انتقام از روی پروژه مشخصی انجام میشد حداقل هدف مبهمی که داشت معلوم می‌شد.

در هیچ کجای دنیا نخواهید دید که یک فیلم سینمایی عینا به عنوان بازی وارد بازار بشه. تجربه نشون داده حتی اکثر بازی‌های مبتنی بر فیلم هم ناموفق ظاهر می‌شوند. اما متاسفانه استعداد بیش از حد سازندگان داخلی سبب تولید اینگونه مزخرفات که نام بازی رو به ناحق استفاده می‌کنه، میشه !

• Like
Reactions: Quantic Dream
حیف این 27 مگی که خرج دانلودش کردم ! :biggrin1:
خوش به حالت ما 3 تومن ریختیم به پاش !:biggrin1:
ميگم تا حالا همچين گرافيكي نديده بودم.به نوعي ميشه گفت كف از خودم در وكردم:d
بابا گرافیک نیست :biggrin1:
----
درضمن گیم پلی بازی خیلی بده ، راه میری انگار دچار سرگیجه شدی ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or