انتظار مایکروسافت از کوچ ده‌ها میلیون صاحب و فن Xbox 360 به سمت Xbox One

.:BigBoss:.

کاربر سایت
درود

«مایکروسافت» انتظار دارد که موجی از گیمرهای جدید کنسول Xbox One را بخرند زیرا از نگاه آن‌ها، خدمات و سرویس‌هایی مانند «backwards compatibility» موجب این حرکت می شود. در ادامه با «بازی سنتر» همراه شوید.

evef_halo_the_fall_of_reach_book_cover_(1).jpg

«مایکروسافت» با در دسترس قرار دادن سرویس «backwards compatibility»، انتظار دارد که تعداد بسیار زیادی از گیمرها به سمت کنسول Xbox One بروند.
صاحبان کنسول Xbox 360، منتظر بهانه و دلیلی برای خرید کنسول Xbox هستند.

«ده‌ها میلیون از طرفداران و صاحبان کنسول Xbox 360 هستند که هنوز هم با Xbox 360 مشغول بازی کردن‌اند. آن‌ها منتظر زمان مناسب و همچنین دلیل موجه برای رفتن به سمت Xbox One هستند.»

«بهانه و دلیل‌شان این است که آن‌ها یا منتظر یک Halo نسل جدیدی هستند که ما Halo 5 را عرضه کرده‌ایم و یا منتظر سرویس‌ها و راه حل هایی مانند backwards compatibility هستند. ما انتظار داریم که در تعطیلات کریسمس، طیف گسترده‌ای از آن‌ها به سمت Xbox One بروند.»

«مایکروسافت» اعلام کرد که 100 بازی Xbox 360 را می‌توان از طریق «backwards compatibility» در Xbox One اجرا کرد. با این وجود، تعداد دیگری از عناوین این کنسول به این لیست اضافه خواهد شد.
«در مورد عناوین و بازی‌های فرست-پارتی ما اعلام کرده بودیم که هر کاری را که برای در دسترس قرار دادن عناوین فرست-پارتی خود برای گیمرها بتوانیم انجام دهیم را انجام می‌دهیم. در مورد عناوین ترد-پارتی، ما این را عملی می سازیم تا با شرکا و سازندگان ترد-پارتی، مشارکت می کنیم. ما امیدوار هستیم که آن ها با ما همکاری کنند. اگر کسانی بخواهند که سازندگان ترد-پارتی با آن ها همکاری داشته باشند، باید آن ها را ترغیب و تشویق به همکاری کنند.»

منبع

سوال من اینه که اینا اینقدر روی این قضیه مانور میدن واقعا چند درصد از گیمر ها میشینن بازیهای نسل قبل رو به صورت جدی پیگیری میکنن که براش یه کنسول تهیه کنن؟؟؟من واقعا علاقه ای به بازی کردن بازیهایی که 6 سال پیش بازی کردم ندارم....اگرم خیلی دلم برای یه بازی تنگ بشه خب کنسول قبلی هستش دیگه!جدا از همه اینا میشه گفت حدود 90% تمام بازیهای عالی نسل پیش الان دیگه ریمستر شدن.....

یادمه PS2 هم بازی های نسل قبلش رو اجرا میکرد (یکبار از این قابلیت استفاده کردم) PS3 هم این قابلیت رو داشت، بازهم یکبار فقط God of War II رو بخاطر اینکه روی پی اس 2 دیسک کپی ای که داشتم باگ داشت و بازی جلو نمی رفت از پگازوس به اینور رو بازی کردم....همین.....یعنی قابلیتی که یه گیمر رو مجاب میکنه توی کل عمر گیمریش دوبار ازش استفاده کنه اینقدر ارزشمنده؟:d در حدی که 10 ها ملیون!!!!!!!!!!!نفر بیان سمت کنسول؟:d
Get Real بابا......

سوال من اینه که اینا اینقدر روی این قضیه مانور میدن واقعا چند درصد از گیمر ها میشینن بازیهای نسل قبل رو به صورت جدی پیگیری میکنن که براش یه کنسول تهیه کنن؟؟؟من واقعا علاقه ای به بازی کردن بازیهایی که 6 سال پیش بازی کردم ندارم....اگرم خیلی دلم برای یه بازی تنگ بشه خب کنسول قبلی هستش دیگه!جدا از همه اینا میشه گفت حدود 90% تمام بازیهای عالی نسل پیش الان دیگه ریمستر شدن.....

یادمه PS2 هم بازی های نسل قبلش رو اجرا میکرد (یکبار از این قابلیت استفاده کردم) PS3 هم این قابلیت رو داشت، بازهم یکبار فقط God of War II رو بخاطر اینکه روی پی اس 2 دیسک کپی ای که داشتم باگ داشت و بازی جلو نمی رفت از پگازوس به اینور رو بازی کردم....همین.....یعنی قابلیتی که یه گیمر رو مجاب میکنه توی کل عمر گیمریش دوبار ازش استفاده کنه اینقدر ارزشمنده؟:d در حدی که 10 ها ملیون!!!!!!!!!!!نفر بیان سمت کنسول؟:d
Get Real بابا......

این قابلیت یک ارزش افزوده هست:

1- خیلی از کاربرای XB1 خواستار بسیاری از عناوین 360 روی کنسول خودشون هستن:
Backwards Compatibility: Hot (1556 ideas) – Xbox Feedback
2- بسیاری از افرادی که ممکنه تازه 360 گرفته باشن یا تمام بازیهاش رو انجام نداده باشن با این قابلیت میتونن با خیال نسبتاً راحت کنسول خودشون رو بفروشن و برن سمت XB1 و در عین حال از بازیهای قبلی خودشون یا اونهایی که هنوز تجربه نکردن هم استفاده کنن.
3- مایکروسافت الان میتونه هر ماه 4 تا بازی Free با داشتن اکانت Gold به کاربرهاش بده که 2 تاشون از عناوین BC هستن.

من خودم به زودی 360ـم رو میفروشم و هم از بازیهای ارجینالم روی XB1 (کنسولی که بیشتر هزینش رو از طریق فروش 360ـم میتونم پرداخت کنم) استفاده میکنم و هم بازیهای جدید GwGـم رو روی اون میگیرم و هم عناوین انحصاری و مولتی پلتفرم دلخواهم رو روی XB1 خواهم گرفت. هنوز هم کلی بازی 360 هستن که من بازی نکردم (مثل سری Dark Souls که شماره یکش رو روی 360 دارم یا RDR و ...)، پس داشتن این قابلیت در آینده هم نمیتونه چیز بدی باشه. خیلی‌ها ممکنه چنین شرایطی داشته باشن.

Get Real بابا......

برای امثال ما که نسل پیش خیلی از بازیها رو پایرت کردن شاید ولی اون افرادی که مثلا 100 تا بازی 360 تو آرشیوشون دارن و میخوان هر لحظه که خواستن بازی کنن گزینه ی خوبیه. بعلاوه اینکه خیلیا کنسول نسل قبلشون رو نمیخوان همچنان متصل به تی وی نگه دارن و میخوان با همون یه کنسول کارشون راه بیفته شاید هم بدلیل خرید کنسول نسل جدید کنسول قدیمی رو بفروشن تا بخشی از هزینش در بیاد. در مجموع شاید برای برخی واجب نباشه و اهمیتی ندن ولی خیلیا براشون مهمه

اگر کسی قرار بود برای BC کنسول بخره ، کنسول Wii U از روز اول BC داشت که با تمامی بازی های نسل قبلش سازگار اه. اما فروش Wii کجا و فروش Wii U کجا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or