انتشار دموی آلفای بازی ایرانی توپ شجاع ( آماده ی دانلود با حجم نسبتا کم)

sadegh93

کاربر سایت
8a1949d1a3de7d391.jpg

بازی توپ شجاع یک بازی پلتفرمر سه بعدی هست که در این بازی علاوه بر داستانی جالب انواع پازلها و ماجراجویی ها و ... هم هست .

در بازی توپ شجاع داستان سرزمین توپ ها روایت میشود , سرزمینی که توپ شیطانی با نقشه های شیطانیش قصد تصاحبش را دارد . بازیکن در نقش توپ شجاع به همراه دوست توپ شحاع یعنی توپ مبارز باید جلوی نقشه های شیطانی توپ شیطانی را بگیرد .

توپ هایی که در سرزمین توپ ها هستند , برخلاف توپ های دنیای واقعی , توپ هایی زنده هستند !

دموی آلفای بازی توپ شجاع آماده دانلود هست (لینک دانلود در قسمت پایینی همین پست)

****ویژگی های مهم بازی توپ شجاع ****

تم جالب و بامزه (دیالوگها و شخصیت های با مزه)

پنج مرحله اصلی زیبا و فانتزی (جنگل فانتزی و جنگل تاریک و بیابان شنی و شهر رباتی و شهر شیطانی )

boos fight ها (غول) خاص و ویژه که هر کدام به روش خاصی نابود می شوند

معما یا پازل (معماهای فیزیکی و معماهای خالص)

گرافیک فانتزی

یکی از کاملترین بازی های ball rolling

لینک دانلود دموی آلفای این بازی :
(Windows) (حجم دموی آلفای بازی که شامل دو مرحله اصلی از بازی هست فقط حدود 130 مگابایت هست !)

Download page

خواهشمند هستم بعد از دانلود دموی آلفا و بازی کردن , حتما نظرات گرامیتان را در مورد بازی توپ شجاع به اطلاع برسانید .

(لینک تاپیک بازی) :

http://forum.bazicenter.com/thread72262/

از تمامی اشخاصی که به بنده کمک کرده اند خیلی ممنون (سید صادق یوسف زاده)

باتشکر فراوان

تصاویری از بازی توپ شجاع :

yy9ry70ps0uda0c5iffk.jpg

2227468046d7c8913.jpg

8a19364345eb71e92.jpg

آخرین ویرایش:
موفق باشی....:d

خیلی ممنون

همینطور شما

اشخصای که دانلود کرده اند و بازی کرده اند.

ممنون میشوم نظراتشان را ارسال کنند.

( قسمتهای مهمی از تغییراتی که در این دموی آلفا هست بر اساس نظرات اشخاص محترمی هست که بازی را قبلا تست کرده و نظرشان را گفته اند )

خیلی ممنون

خب منم گرفتم

اولین چیزی که نظرم رو جلب کرد قفل بودن فریم بود، در همه تنظیمات 30 فریم بود که واسه این سبک کمه و باید بیشتر باشه
ریتم کندی داره، اگه سرعتش بیشتر باشه هیجانش بیشتر میشه
تایمی که واسه مرحله ها دادی یکم زیاده
به شدت آسونه، البته ممکنه مراحل بعد بهتر بشه ، ولی طبق توضیحا که گفتی 25 کلید رو جمع کنیم بیشتر از 6-5 مرحله نباید باشه که خیلی کمه
روی دیالوگ ها کار کن، خیلی جای کار داره
دشمنها یا همون توپ های سیاه اصلا مزاحم آدم نمیشن، جنب جوش اونا باعث سخت تر شدن بازی میشه

اینها چیزایی بود که من دیدم

موفق باشی ...

خب منم گرفتم

اولین چیزی که نظرم رو جلب کرد قفل بودن فریم بود، در همه تنظیمات 30 فریم بود که واسه این سبک کمه و باید بیشتر باشه
ریتم کندی داره، اگه سرعتش بیشتر باشه هیجانش بیشتر میشه
تایمی که واسه مرحله ها دادی یکم زیاده
به شدت آسونه، البته ممکنه مراحل بعد بهتر بشه ، ولی طبق توضیحا که گفتی 25 کلید رو جمع کنیم بیشتر از 6-5 مرحله نباید باشه که خیلی کمه
روی دیالوگ ها کار کن، خیلی جای کار داره
دشمنها یا همون توپ های سیاه اصلا مزاحم آدم نمیشن، جنب جوش اونا باعث سخت تر شدن بازی میشه

اینها چیزایی بود که من دیدم

موفق باشی ...

آقا خیلی ممنون که انجام دادید

در مورد فریم بگم که نمیدونم چرا برای شما 30 هست اما برای من با high هم روی 60 قفله تقریبا (سیتمم هم خیلی قوی نیست) (اگه بازی رو intel hd میاد حتما بیاریدش از کنترل پنل انویدیا روی gpu d اصلی)

عکسش هم در آخر همین پست میذارم

در مورد سختی بگم که بعضی ها یا اکثر قبلا میگفتند که کنترلش سخته و من مجبور شدم تقریبا که کنترل رو آسون کنم

در مورد دشمن ها حق با شماست (روش کار میکنم بازم)

خیلی ممنون

دوستان نکات مثبت رو هم بگم در ممنون میشم (هم نکات منفی و هم مثبت)

بازم خیلی ممنون

منتظر نظرات دوستان هستم

اینم عکس (60 فریم بر ثانیه قفل هست تقریبا) :

من که سیستمم قدیمی شده ولی با گرافیک Low نسبتا خوب اجرا می شد. نمی دونم مال گرافیک من بود یا عکس العملش یه کم باید بهتر شه و حرکت ظریفتری رو بتونه انجام بده.

مرحله هاش جالبه و اینکه می شه آزادانه حرکت کرد خوبه. مرحله هاش بسته به اینکه هدف اصلی چه گروه سنی باشه خوب تا ساده بود. اگه بشه سختی بازی رو به دلخواه انتخاب کرد عالی میشه.

محیطش هم با حال بود. رنگهاش هم مناسب بود.

اگه بشه. تو مراحل این دوستایی که آزاد می کنه هرکدوم یه قابلیتی داشته باشن و ما بتونیم بینشون سویچ کنیم برای کارهای مختلف خوبه.

گرچه طراحیش سخته ولی خوب، پیشنهاد دادن آسونه:d

در کل بازی جالبی بود.

آخرین ویرایش:
من که سیستمم قدیمی شده ولی با گرافیک Low نسبتا خوب اجرا می شد. نمی دونم مال گرافیک من بود یا عکس العملش یه کم باید بهتر شه و حرکت ظریفتری رو بتونه انجام بده.

مرحله هاش جالبه و اینکه می شه آزادانه حرکت کرد خوبه. مرحله هاش بسته به اینکه هدف اصلی چه گروه سنی باشه خوب تا ساده بود. اگه بشه سختی بازی رو به دلخواه انتخاب کرد عالی میشه.

محیطش هم با حال بود. رنگهاش هم مناسب بود.

اگه بشه. تو مراحل این دوستایی که آزاد می کنه هرکدوم یه قابلیتی داشته باشن و ما بتونیم بینشون سویچ کنیم برای کارهای مختلف خوبه.

گرچه طراحیش سخته ولی خوب، پیشنهاد دادن آسونه:d

در کل بازی جالبی بود.

خیلی ممنون از نظرتون

در واقع من دوست دازم تا نظات دوستان را بشنوم که ببینم چطور بهتر کنم بازی را

احتمالا فکری برای سختی بازی میکنم

بازم ممنونم از شما

همچنان منتظر نظرات دوستان هستم

باتشکر فراوان

همچنان منتظر نظرات دوستان هستم

خیلی ممنون میشوم که نظرات را بشنوم

(چون دارم سعی میکنم که بر اساس نظرات تغییرات مهمی ایجاد کنم)

بر حسب حرفی که دوستان (تعدادی) گفتند که بازی آسان هست احتمال قوی درجه سختی Hard اضافه خواهد شد (پس از اتمام بازی با درجه سختی معمولی آزاد میشود)

از جمله تغیییرات این درجه سختی :

کاهش مدت زمان به پایان رساندن مراحل

ایجاد تغییرات در طراحی مرحله ها به منظور سخت تر کردن بازی

توپ شجاع فقط یک جون داره و با یک ضربه از طرف دشمن میمیرد !

باتشکر فراوان

صادق جان خیلی خوب شده ، هیچ باگی توی بازی ندیدم ، به عنوان بازی اولت عالیه
کمبود های بازی رو اینجا مینویسم :
هیجان بازی کمه
موارد بیشتری به گیمپلی باید اضافه بشه ، مثلا یه سری ایتم تو مراحل باشه که با گرفتنشون قابلیت هایی مثل پرواز یا رد شدن از اشیا به دست بیاد
امکانات بیشتر باید برای کنترل توپ به بازیباز داده بشه که مهم ترینش تغییر سرعته
روی نورپردازی باید بیشتر کار بشه

اینا رو میگم که بازی به سطح انتشار جهانی برسه

صادق جان خیلی خوب شده ، هیچ باگی توی بازی ندیدم ، به عنوان بازی اولت عالیه
کمبود های بازی رو اینجا مینویسم :
هیجان بازی کمه
موارد بیشتری به گیمپلی باید اضافه بشه ، مثلا یه سری ایتم تو مراحل باشه که با گرفتنشون قابلیت هایی مثل پرواز یا رد شدن از اشیا به دست بیاد
امکانات بیشتر باید برای کنترل توپ به بازیباز داده بشه که مهم ترینش تغییر سرعته
روی نورپردازی باید بیشتر کار بشه

اینا رو میگم که بازی به سطح انتشار جهانی برسه

خیلی ممنون

دوست دارم حتی از اولین بازی هم که میسازم حداقل متوسط باشه و ضعیف نباشه (سعی میکنم تقریبا اینطوری باشه)

من همچنان منتظر نظرات دوستان هستم

به زودی تغییراتی که ایجاد میشود را میگم

خیلی خیلی ممنون

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or