انتشار بازي Sega Rally Revo ابتدا براي PS3 ... !

• Thread starter Thread starter QuinT
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

QuinT

کاربر سایت
Sega recently showed GamePro its upcoming racer Sega Rally Revo. While showing the game, Sega confirmed that the developers developed the game natively on the PlayStation 3, later porting it to the Xbox 360, PC, and PSP

-----------------------------------------------------------------

به نقل از سايت GameTrailers.com بازي فوق العاده Sega Rally Revo ابتدا براي PS3 منتشر خواهد شد و پس از مدتي بر روي 360 , PC و PSP پورت ميشود .

موفق باشيد .

آخرین ویرایش:
hamchenin elam kardan ke noskheye ps3 daraye antialiasing behtrai nesbat be 360 mibashad! va bazi daraye 32 car va 25 track mibashad;)

استاد مثه اینکه نسخه ی X360 بازی بعد از نسخه ی PS3 میادا .
پس نسخه ی X360 اگه گرافیک بهتری نداشته باشه دیگه گرافیکش از نسخه ی PS3 کم ترم نیست .
اصلا این حرفو کجا اعلام کردن ؟! منبع لطفا :confused:

استاد مثه اینکه نسخه ی X360 بازی بعد از نسخه ی PS3 میادا .
پس نسخه ی X360 اگه گرافیک بهتری نداشته باشه دیگه گرافیکش از نسخه ی PS3 کم ترم نیست .
اصلا این حرفو کجا اعلام کردن ؟! منبع لطفا :confused:

اگه متن اصلی خبر رو بخونی نوشته برای 360 پورت می شود.

متنو که خوندم اما بازم دلیل نمیشه ;)
هر بازی که پورت میشه دلیل نداره بدتر بشه البته احتمالش بیشتره!
مثلا اگه اشتباه نکنم ninja روی واسه ps3 از xbox پورت کردن و یه سری افکت بهش اضافه کردن که شد اون چیزی که دیدین...(دقیقا مطمئن نیستم)

هر بازی که پورت میشه دلیل نداره بدتر بشه البته احتمالش بیشتره!
مثلا اگه اشتباه نکنم ninja روی واسه ps3 از xbox پورت کردن و یه سری افکت بهش اضافه کردن که شد اون چیزی که دیدین...(دقیقا مطمئن نیستم)

مگه من چیزی غیر از این گفتم امین جان :confused:
گفتم که پورت کردن دلیل بدتر بودن نسخه پورت شده نمیشه ;)

امین جان اخه چرا از خودت میگی یه چیزایی میگی از xbox پرت کردن این بازی کلا بازسازی شده از اول تا شده اون چیزی که دیدین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or