انتخاب کردن فقط کار اصلی

Troy_ali

کاربر سایت
سلام
ببخشید اگه موضوع درست نیست. خواستم بگم کمک کنید دیدم با قوانین سایت درست نمیشه. من الان خواستم یه سری درجه با نرم افزار Ulead Photo Impact برای خودم درست کنم ولی وقتی کارم رو تموم می کنم عوض اینکه فقط شکل درجه رو برام سیو کنه ، کل صفجه ی سفید رو هم باهاش سیو می کنه. وقتی آپلود هم می کنم صفحه ی پشتش که کامل سفیده باهاش میافته.وقتی هم فقط دور کارم رو قیچی می کنم که کارم بیافته متاسفانه بازم اون صفحه ی سفید باهاش هست . یعنی پشت زمینه اش. می خواستم ببینم چی کار می تونم بکنم که فقط شکل اصلی درجه ها باشه. یعنی پشت زمینه اش باهاش نباشه.:cheesygri
مثلا مثل درجه های این سایت . من خودم همه ی کارها رو کردم. فقط این قسمتش مونده! لطفا کمک کنید.

دوست شما تقریبا برای هر سوالی در سایت یک تاپیک جدید ایجاد می کنی و یان کار اصلا درست نیست. شوال هایی مثل همین سوال شا که با 1 یاحداکثر 2 پست به جواب خود می رسی فکر نمی کنم احتیاچجی به زدن تاپیک جدید براش باشه. من جواب سوال شما رو می دم و تایک و به تاپیک آموزش ساختن سايت انتقال می دم!

برای اینکه زیر عکسات چیزی نباشه و بکگراند سفید نیاد باید آنها را به صورت Gif ذخیره کنی.

لطفا یک کسی کمک کنه ! آقای آدمین شما که درست کردین نمی دونین؟ من Gif کردم ولی نشد .الان درجه ها رو طراحی کردم فقط مونده همون سیو کردنش!!!!:((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or