انتخاب بین دو کارت گرافیک !

• Thread starter Thread starter nopnet
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

nopnet

کاربر سایت
سلام.
من می خوام یه سیستم نسبتاخوب جمع کنم به طوری که تا چند سال نیازی به آپگرید سیستم نداشته باشم .
تقریبا تمامی قطعاتم رو انتخاب کردم به غیر از کارت گرافیک که بین دو مدل به مشکل برخوردم می خواستم نظر شما رو بدونم که کدومشون رو انتخاب کنم ، لطفا از همه نظر کارت ها رو مقایسه کنید .
1-XFX- GeForce 7900 GT که قیمتش حدود 250 هزار تومان و ظرفیت 256 MB هست .
2- EVGA - 7600GS 512MB که قیمتش حدود 150 هزار تومان هست و همانطور که نوشتم ظرفیت 512 MB داره .

در صورتی که با این قیمت ( 250 هزار تومان ) پیشنهاد . کارت بهتری رو سراغ دارین هم لطفا معرفی کنید .
با تشکر.

سلام
در این مورد از محمد رضا سوال کن اون با دلیل و مدرک جوابت رو میده. آی دی اون هم m_unknown_r هست. سوالت رو هم تو این تایپیک مطرح کن.
مشاوره در امر خرید و ارتقا کامپیوتر
یا علی مدد

من می خوام یه سیستم نسبتاخوب جمع کنم به طوری که تا چند سال نیازی به آپگرید سیستم نداشته باشم
با این کارتی که نوشتی 7900 خیلی بتونی تحمل کنی 1 سال هست....پس واژه چند سال رو به کار نبر ;)

در برتري 7900 جي تي كه شكي نيست و ميتوني با يك كولينگ خوب به 7900gtx تبديلش كني اما اگه ميخاي فعلا بازي هاي امروزي رو اجرا كني و لذت ببري و منتظر كارتهاي سري 8 هستي 7900 جي اس انتخاب خوبيه و فقط 5يا 6 فريم از 7900 جيتي كم داره كه اين فاصله رو ميتوني با يه اوركلاك به صفر برسوني
اگر از من ميپرسي 7950 جيتي بخر البته من در جريان قيمتش نيستم ولي اگه تصميمت قطعي شد كه 7900 جي تي بخري 7950 جي تي رو بخر چون قدرتش به مراتب بالاتره

salam
az in ke finglish type mikonam sharmande.windows vista rikhtam farsi nadare age kasi mitoone komakam kone mamnoonesh misham.
7900 gt be marateb behtare.
entekhabe behtaresh ine:his x1950 pro=270 toman
ke faghat ye maghaze dare be esme keyvan.
tel:66952882
dooste aziz baghiye ghata ati ke mikhay bekhari chia hastand?
bia ye mashverati konim zarar nemikoni

سلام علیرضا ! :)

من که شصتاد بار بهت گفتم . با 7900 نمیتونی خیلی دووم بیاری . جواد هم که بهت همینو گفت . ;)

الان سری 8 جیفرس با قابلیت پشتیبانی از DX10 و SM4 توی بازار اومده که البته گروونه. ;)

پس بهتر بود یه کم صبر میکردی تا مدل های 8600 و . . . هم بیان که بتونی بازی های با قابلیت پشتیبانی از DX10 ( که یک انقلاب حساب میشه) رو تحت dX10 اجرا کنی.

( من فکر میکردم زن ها پول توی جیبشون نمیمونه ! ) :)

بای

به نظر منم سری 8 nvidia که داره میاد خیلی باحاله.اگه الان پول داری که بگیر ولی اگه نداری یه گرافیک ارزون بگیر که کارت را بیفته بعدا که پول اومد دستت یه سری 8 بگیر.
اگه این تصمیم رو گرفتی حتما ارزون بگیر چون گرافیک گرون و دست دوم سخت فروش میره.
در ضمن یه برد درست حسابی بگیر.(مثل ایسوز و گیگا و ام اس آی)نه اینکه بری XFX بگیری.
در ضمن یه چیز دیگه.یه کامپیوتر هر چقدر هم خوب باشه چند ماه بعد یه چیز قدیمی میشه.

همت جان خوبی؟
هرکی الان بخواد 8800 بگیره احمقانخ ترین کار ممکن رو کرده.
داره 8950 و 8900 میاد با قیمت های بهتر و حتی کمتر.واین مهمه که 80 نانو هستن.تا 20 فروردین وایسین اینارو میبینین.
برد هم الکی نگو.xfx اصلا برد بدی نیست.و گیگا -ایسوز-ام اس ای هم بهترین نیستند

محمد رضا ...ولی اندازه یه برد آفیشال هم نیست!!! من داشتم و الان یکی هم توی خونمون داره!!!

منظورت رو میتونی از برد افیشیال واضح بگی یعنی چی؟
xfx یکی از تولید کننده های خوب برد برای nvidia هستش.واقعا نمیدونم چه بدی از xfx دارین که گفته باشه بده.اگه منبعی دارین که گفته بده اراعه کنین من قبول میکنم.
اصلا نباید انقدر روی برد حساس بود.
همین 7900 جی اس های 480 xfx یه برد عالی هستش که خوراکه اور کلاکه.میشه اونو توی فرکانس 450/1700 راه انداخت.

واقعا نميدونم چه بدي از xfx دارين که گفته باشه بده.
من معمولا رو حرف ممد رضا حرف نميزنم :biggrin1:
حرفش رو سر ما جاداره
XFX برد عالي و استاندارد يعني من خودم قبولش دارم ولي يه چيزي كه حال آدمو ميگيره قيمتشه لامسب من يادم 6 يا 7 ماه پيش بود برد EVGA قيمتش 390 بود ولي xfx قيمتش 480 بود هر دو هم با يه فركانس البته من الان از قيمتاي حالاييش خبر ندارم ولي خرابي تو بردهاي xfx خيلي جزئيه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or