انتحاب شدن Super Mario Galaxy به عنوان بازی نسل توسط Eurogamer

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

sadegh93

کاربر سایت
Super-Mario-Galaxy1.jpg

چندی پیش بود که Eurogamer بازی های نسل رو از دیدگاه خودش اعلام کرد اما در این لیست هیچ یک از بازیهای نینتندو نبود تا اینکه اخریا معلوم انتخاب نهایی این سایت به عنوان بازی نسل , بازی Super Mario Galaxy هست .

این بازی برای اولین بار در E3 2006 به نمایش درآمد , این بازی پلتفرمر امیدوار کننده حقیقتا یکی از بهترین بازی های مدرن هست . از جمله دیگر نکات مهم این بازی گرافیک مجلل و زیبا به همراه موسیقی متن عالی و هماهنگ هست . Super Mario Galaxy یک عصر و یا دوران را تعریف کرد و برای همیشه سطح کنترل کردن و طراحی مرحله را برای بازی های آینده 3D Platformer افزایش داد.

Super Mario Galaxy بالای یازده میلیون نسخه فروش کرد و قریب به اتفاق مورد تحسین منتقدان قرار گرفت . مسلما این بازی به عنوان یکی از بهترین بازی های Wii باقی میماند و همچنین یکی از بهترین دستاوردها در مدرن گیمینگ به شمار میاید.

میانگین امتیازهای این بازی در GameRankings حدود 97.6 درصد هست .

منبعی که بیشتر این خبر از آن نوشته شده هست :

Super Mario Galaxy Is Eurogamer's Game of the Generation - Wii News @ Nintendo Life

منبع اصلی :

Eurogamer's Game of the Generation: Super Mario Galaxy • Articles • Wii • Eurogamer.net

این ماریو به جد یکی از بهترین تجربه های نسل بود. من خودم قبول دارم این نسل واقعا بازیهای بزرگی عرضه شدن اما نمیدونم گیم پلی این بازی چی هست که خیلی اعتیاد آوره. سعی کنین یه جوری بازیش کنین وگرنه نمیفهمین چی هست.

صنعت گيم داره كجا ميره

کاملا درکت میکنم. یکم درد داره.:)

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or