امیدهای Capcom به فروش Resident Evil Revelations HD.

Grey Warden

Dragon Age Scholar
Loyal Member

کپکام فاش کرد روی فروش عنوان پورت شده ی Resident Evil Revelations به اندازه Lost Planet 3 و دیگر عناوین بزرگش امید دارد.این کمپانی امیدوار است این عنوان Resident Evil Revelations HD و Lost Planet 3 تا ماه مارس 2014 بتوانند هر کدام چیزی حدود 1.3 میلیون نسخه فروش داشته باشند.
همچنین Monster Hunter 4 نیز باید فروشی در حد 2.8 میلیون نسخه باید داشته باشد که این رقم نشان دهده ی ارزش این IP برای کپکام است.همچنین کپکام از نامهای بزرگی مثل Ace Attorney 5 یا Sengoku Basara 4 نیز به عنوان امیدهای اصلی فروش در ژاپن نام برده اما در مورد مقدار دقیقی اظهار نظر نشده است.

منبع

این بازی بامترومی تونه رغابت کنه رغابت خوبی خوبی داشته باشه
yahoo_16.gif

آخرین ویرایش:
آقای محترم chrisredfield شما احیانآ چیزی به اسم spam به گوشتون خورده.؟؟!!مجبوری هر جا میری 4 تا پست الکی بد هم محیط تاپیک رو بهم بزنی هم ابراز خوشحالی کنی..؟؟!!

خب 4 روز دیگه Demo بازی هم میاد Steam, PSN, Xbox live کپکام خودش تایید کرد البته یکم دیره نهایت 6 روز دیگه صبر میکنیم خود بازی میاد ولی خب میشه کمی از هیجان رو کم کرد :d

Mr. Brelston on Capcom- Unity
Good news! That RER demo we mentioned a week or so ago now has a release date - May 14 for Xbox Live, Nintendo eShop (Wii U), Steam and US PSN, with EU PSN getting the demp on May 15.

الان همه فن های RE منتظر این بازی هستن مخصوصا اونایی که 3ds ندارن و بازی رو نرفتن ....اگر نمرهای بالایی بگیری 100% فروش خوبی میکنه .
فکر کنم متاش بالای 80 اینا باشه ...
بازی خیلی قشنگی هست و واقعا به سری وفادر هست به نسبت RE6 و RE5 ... حتی به نظرم جو ترسناکش از RE4 هم بهتره فقط gameplay به اون عالی نیست ... البته اون موقع کهRE4 آومده بود خیلی چیزهای جدید مثل دوربین و کنترلش و ... داشت اما Revelations میتونه به همه ثابت که هنوز سری RE جا برای بازگشت به دوران طلاییش داره .
باید دید کیفیت پورت چطوره ....

وقتی Peace a shit به اسم Resident Evil 6 حدود 4-5 میلیون میفروشه، پس باید به فروش خوب Revelations امیدوار بود.
بازی قشنگ باشه به راحتی می تونه از مرز 2 میلیون هم رد کنه.

وقتی Peace a shit به اسم Resident Evil 6 حدود 4-5 میلیون میفروشه، پس باید به فروش خوب Revelations امیدوار بود.
بازی قشنگ باشه به راحتی می تونه از مرز 2 میلیون هم رد کنه.

من دارم رزیدنت اویل 6 رو بازی میکنم خیلی قشنگه و تنوع توش خیلی زیاده حصوصا تو دشمنای بازی! واقعا خلاقانه خلق شدند تنها ایرادش نداشتن ترس زیاد تو بازی هست! سناری وکرس مرحله که باید مار نامرئی رو میکشتی فوق العاده بود کوچکترین اهمیتی نمیدم که هر کی میخواد بگه رزیدنت اویل 6 افتضاح بود یا مایه آبرو ریزی به نظر من واقعا زحمت کشیده بودن رزیدنت اویل 6 میتونست همینجویر اکشن باشه ولی خیلی بدون تنوع و ساده به نظر من که خیلی خوب بود البته اون رزیدنت اویلی که من منتظرشم کاملا ترسناک هست و دیگه از ازین جاوو های خلبان و آموزش دیده خبری توش نیست اما به هر حال این رزیدنت اویل خیلی قشنگتر از 5 و ORC هست! البته به دلیل وقت نداشتن هنوز تمومش نکردم و آخرای سناریو کرس هستن نیمدونم تا قبل رولیشنز برسم تمومش کنم یا نه!

من دارم رزیدنت اویل 6 رو بازی میکنم خیلی قشنگه و تنوع توش خیلی زیاده حصوصا تو دشمنای بازی! واقعا خلاقانه خلق شدند تنها ایرادش نداشتن ترس زیاد تو بازی هست! سناری وکرس مرحله که باید مار نامرئی رو میکشتی فوق العاده بود کوچکترین اهمیتی نمیدم که هر کی میخواد بگه رزیدنت اویل 6 افتضاح بود یا مایه آبرو ریزی به نظر من واقعا زحمت کشیده بودن رزیدنت اویل 6 میتونست همینجویر اکشن باشه ولی خیلی بدون تنوع و ساده به نظر من که خیلی خوب بود البته اون رزیدنت اویلی که من منتظرشم کاملا ترسناک هست و دیگه از ازین جاوو های خلبان و آموزش دیده خبری توش نیست اما به هر حال این رزیدنت اویل خیلی قشنگتر از 5 و ORC هست! البته به دلیل وقت نداشتن هنوز تمومش نکردم و آخرای سناریو کرس هستن نیمدونم تا قبل رولیشنز برسم تمومش کنم یا نه!

این نظر شماست ولی به نظر اکثریت و بنده اویل 6 حتی به عنوان یه بازی اکشن هم عنوانی فوق العاده ضعیفه,دیگه حس ترس و سابقه ی درخشانش بماند!!!

این نظر شماست ولی به نظر اکثریت و بنده اویل 6 حتی به عنوان یه بازی اکشن هم عنوانی فوق العاده ضعیفه,دیگه حس ترس و سابقه ی درخشانش بماند!!!

به هر حال برای درست کردنش زحمت کشیده شده درشت هاگه استقبال میشد شاید رزیدنت اویل کلا به یه سمت دیگه میرفت اما این دلیل نمیشه که بازی رو بکوبیم! این بازی ترکیب اکشن و ترسه هیچ وقت به پای بازیهای اکشن نمیرس هاین مقایسه از پایه مشکل داره اصلا! من میگم روی هم رفته بازی خوبه ولی Survival- Horror نیست!

تو کل زندگی گیمریم یه چیزو فهمیدم:
Resident Evil 6 یه آشغالی هست که فقط شخصیتهای Resident Evil توش هستن. همین

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or