امکان عرضه Red Dead Redemption برای PC، بر طبق رویدادی از جانب Rockstar

Safety & Peace

ارباب مطلق سوزوران
کاربر سایت
34179142654204165273.jpg

بله! واقعا عالی خواهد بود اگر درست باشد اما امکان اینکه اشتباهی پیش آمده باشد بالاست.
بر طبق لیستی از رویدادهای آینده کمپانی Rockstar، یک Multiplayer Event برای عنوان Red Dead Redemption: Game Of The Year Edition در 13 سپتامبر برگزار خواهد شد. چیز عجیبی که در این لیست وجود دارد، اسم Game For Windows Live در کنار Xbox LIVE است. بدیهی است که بدین معنا نیست که Red Dead Redemption در 13 سپتامبر برای PC عرضه خواهد شد اگرچه یک اعلام از Rockstar می تواند قریب الوقوع باشد.

با این حال احتمال زیادی وجود دارد که این اشتباهی از جانب Rockstar باشد، پس امید های خود را بالا نبرید.
در پایین عکسی از این رویداد گذاشته شده است. با تشکر از یکی از کاربران NeoGaf به نام MrOogieBoogie برای پیدا کردن این عکس!

Red Dead Redemption یکی از عناوینی است که هیچگاه توسط Rockstar بر روی PC عرضه نشد. این کمپانی هیچگاه اطلاعاتی در این رابطه نداد اگرچه تعداد زیادی از بازیکنان خواستار عرضه این بازی بر روی PC بودند.
در خواست های زیادی در این رابطه صورت گرفت و با اینکه Rockstar از این تقاضای بالا آگاهی داشت، اما خواسته طرفداران را رد کرد.

همانجور که گفته شد، امکان اینکه اشتباهی پیش آمده باشد بالاست. شاید فردی همان عکس در مورد رویداد GTA IV را با اندکی تغییرات گذاشته باشد. به عبارت دیگر، این عکس چیزی را ثابت نمی کند، پس بار دیگر می گوییم که امیدهایتان را بی جهت بالا نبرید.

55402245856191124908.jpg

منبع

==============================================

آپدیت:

Rockstar تگ GFWL را از این صفحه برداشت.
آیا این یک اشتباه بوده یا طراحان وب سایت آن ها یک خبر قریب الوقوع برای انتشار نسخه PC دادند؟

آخرین ویرایش:
این بحث بارها مطرح شده و بیشتر به شایعه میخوره تا خبر ولی در هر حال از حضور RDR برای PC به شدت استقبال میشه ، روی کنسول با اون گرافیک زیباش دل آدمو می برد دیگه چه برسه بخواد بیاد روی PC منتشر بشه !

از این آدما نیستم که نخوام یه بازی روی پلتفرم های مختلف بیاد ، ولی انصافا دوست ندارم از این اتفاقا زیاد بیفته . به نظر من هر بازی روی هر پلتفرمی از اول اومده کافیه و دیگه اینکه بعد از 2 -3 سال یا بیشتر اونو رو پلتفرم دیگه پورت کنن کار جالبی نیست .نمیدونم میتونم منظورمو برسونم یا نه .یه جورایی حس خوبی نداره .به شخصه خیلی خوشحالم عنوانی مثل Diablo 3 ، رو کنسول پورت نشد .

با وجود اینکه حس خوشحالی PC بازا رو درک میکنم و براش احترام قائلم ، ترجیه میدم که دعا کنم همه کنسول بخرن تا اینکه این بازی که دیوانه وار عاشقشم ، واسه PC بیاد!!! (هنوز از شوک انتشار Alan Wake واسه PC بیرون نیومده بودم که این خبر رو دیدم:(()

شما میخواید هر چی هست برا خودتون بمونه :-/
به نظر من هر بازی روی هر پلتفرمی از اول اومده کافیه و دیگه اینکه بعد از 2 -3 سال یا بیشتر اونو رو پلتفرم دیگه پورت کنن کار جالبی نیست
اره منم بازی کرده باشم ترجیح میدم دیگران از این لذت بهره نبرن و دقیقا همین حس شما بهم دست میده !:|
تنها یه دلیل برا خرید کنسول داشتم اونم همین بازی بود !
نه برای انحصاری های PS3 یا مثلا LAST OF US یا هر چی دیگه ! تنها میخواستم PS3 رو برا این بازی بخرم و تمومش کنم بعد کنسول رو بفروشم !!چون دیگه اخر نسله ! یه LAST OF US و BEYOND مونده !
حالا 1.500 و2 میلیون رو میذارم رو PC ارتقاع میدم منتظر نسل بعد و GTA V میمونم ;;)
واقعا امیدوارم منتشر شه چون نمیخوام بخاطرش یه وسیله به درد **** بگیرم (پوزش فنز :d)
90 درصد ممکنه اشتباه باشه ! ولی امیدواریم !
حالا مگه این GAME OF THE YEAR منتشر نشد با تمام DLC ها رو PS3,360 ?

دیگه ما PC بازهای افراطی هم یه کنسول قرض گرفتیم و این بازی رو بازی کردیم!!
حالا دیگه دیره واسه اومدنش!!!:d
البته اگه بیاد هم یبار دیگه رو پلتفرم محبوب بازی میکنیم!!:d

توی منبع خبر آپدیت شده و گفته شده که رکستار GFWL رو حذف کرده بعد هم گفته آیا این نوید انتشار بازی واسه PC رو میده یا یک اشتباه بوده.

اگه ممکنه اون تیکه خبر رو هم ترجمه کنید.

من [-o<
بچه های PC باز[-o<
قلعه نوعی[-o<
ساسی مانکن[-o<
بازیسنتریا ( البته PC بازا )[-o<
بلیزارد[-o<
مایکل جکسون[-o<
و
.
.
.
و در اخر رییس Rock star ... عمرا >:)

UPDATE
[h=5]Rockstar has removed the Games For Windows Live tag from Red Dead: Redemption’s Multiplayer Event. Question now is – was that a mistake or did they web designers leak an imminent announcement of Red Dead Redemption PC?[/h]هنوز امید هست کمی :d
نوشته راکستار تگ گیم فور ویندوز رو حذف کرده . و هم اکنون سوال اینه که این اشتباه بوده یا طراح وب راکستار خبر از انتشار نسخه ی PC به گیمرها داده !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or