امکان شکایت به کمیسیون حقوق بشر به خاطر نام بازی Wh0re of the Orient

• Thread starter Thread starter K3l!0$
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

K3l!0$

کاربر سایت
عضو شورای شهر موناش (Monash)، جیه-یونگ لو به Team Bondi اعلام کرده است که نام بازی بعدی خودشان را عوض کنند، و در صورت لزوم با کمیسیون حقوق بشر ارتباط برقرار خواهد کرد.

Whore-of-the-Orient-600x170.jpg

خبرگزاری The Age گزارش داده است که "لو" به صورت شخصی و نه به عنوان عضو شورای شهر، برای جلب توجه ها به این موضوع عمل کرده است که ممکن است به عنوان فحاشی نژاد پرستانه به کمیسیون حقوق بشر برده شود. او با Team Bondi تماس گرفته است تا عنوان بازی بعدی خود را عوض کنند و ساخت پروژه را به صورت موقت متوقف سازند، و گفته است او خود به عنوان یک گیمر و طرفدار بازی L.A Noire، با یک عنوان جدید خوشحال میشود.

لو گفت: "استفاده از واژه ی Orient (شرقی) است که حتی بیش از واژه ی "wh0re" مساله آفرین است. این کلمه مانند اسمی که با N شروع میشود (Nigger) و برای جامعه ی آفریقایی-آمریکایی به کار میرود شبیه به هم هستند. این یک کلمه ی قرن نوزدهمی استعماری-نژاد پرستانه است و این برای اعضای مسن این جوامع بسیار دردناک است. آن زمان، زمان بسیار بدی در چین بود، و مردم نمی خواهند و نیازی هم ندارند که خاطراتشان بازگو گردد."

لو همچنین Screen New South Wales را به خاطر دادن جایزه ی 200,000$ از طریق Interactive Media Fund به پروژه مورد انتقاد قرار داد، او در این باره گفت: "نهاد های استرالیایی باید تشویق شوند تا روی پروژه هایی سرمایه گذاری کنند و ابتکار به خرج دهند که درک متقابل و رفاه را در رابطه ی استرالیا و چین پرورش می دهد و استرالیا نیاز دارد که اعتماد بیشتر و درک فرهنگی را بوجود آورد به جای اینکه جدا شدن و نگاه منفی به طرف متقابل را ترویج دهد."

یک سخنگو از
Screen NSW گفته که شرکت هیچ قسمتی از محتوای پروژه هایی که روی آنها سرمایه گذاری کرده است را بد نمیداند و او گفت که عنوان بازی تنها لقب تاریخی شهر شانگهای است و به هیچ محتوای بازی برنمیگردد.

Wh0re of the Orient در اواخر سال 2011 معرفی شد و انتظار میرود برای کنسول های نسل بعد در سال 2015 عرضه شود. هیچ ناشری هنوز معرفی نشده است و تنها اطلاعاتی که از آن داریم تنها بخشی از گیم پلی لو رفته از بازی است. به نظر میرسد سازنده بازی، Team Bondi از خطر بسته شدن گریخته است.

منبع:
Wh0re of the Orient title sparks potential Human Rights Commission complaint | VG24/7
Monash Councillor Wants To Report 'Wh0re Of The Orient' To The Human Rights Commission | Kotaku

آخرین ویرایش:
مثلا *نده شرقی :دی
حداروشکر اسمشو من از همون روزی که معرفی شد دوست نداشتم و میدونستم گیر اوردنش تو ایران دردسر میشه:|
ولی هرچی این تیم بسازه عالی از اب درمیاد

اکثر بازی هایی که به موضوعات خاصی میپردازند همین مسئله و مخالفان رو دنبال خودشون دارند. AC 4 نهنگ داره محیط زیست شکایت کرده، این یک کله نافرم رو در کنار شرق قرار داده به یک عده برخورده و ....
من یک جورایی موافق این قضیه هستم و ایکاش چنین اسمی رو انتخاب نمی کردند. اینکه تاریخ شانگهای هستش حرف بی خودیه که بخوای یک بازی رو با چنین اسمی توی دنیای ارائه کنید!
نصف مردم گیمر نیستند و فقط اسم این رو می بینند کافیه که شاکی و ناراحت بشند. حتی اگر محتویاتی نداشته باشه

مثل اینکه بد متوجه شدین. مشکل "لو" کلمه ی wh0re نیست و کلمه ی Orient هست. این کلمه مثل Nigger یا همون بچه سیا (کاکا سیا) هست و صفت بسیار منفی هست. مثل اینکه عربا به ما میگن عجم. این صفت بسیار زشته و باید هم بهشون بر بخوره. من یکی بهشون حق میدم. ولی اون تیکه که گفته باید فعلا بازی رو بزارن کنار زوره. چون یه بازی و میخواد یه دوره ی زمانی رو نشون بده و این کار نه منفی، بلکه بسیار مثبته و سختی اون زمان های چین رو نشون میده.
ولی مک نامارا مرض این جور چیزا رو داره. کلا تنش میخواره یه مشکل درست کنه:d

یکی به من توضیح موشکافانه لطفا بده که چرا orient معنی بدی میده؟ مگه چی شده؟ چرا؟ من جایی که دیدم نوشته بود فقط شرقی :|
معادل فارسی ش چیه؟

بین سالهای 1930 تا 1936 (سالهایی که بازی در آن جریان داره ) وضعیت اجتماعی شانگهای خیلی خیلی خراب بود. هر نوع جرم و جنایتی که فکرش رو بکنید پیدا می‌شد برای همین این لقب بهش داده شد.
از طرف دیگر ملت فهمیده‌ی Murica' تقریبا یک صده پیش بر این باور بودند که زن شرقی = زن بدکاره ( که به وضوح مشخصه نوعی طرز تفکر نژاد پرستی محسوب میشه )
این باور تا این حد قوی بود که دولت، اجازه‌ی مهاجرت به زنان شرقی نمی‌داد

آخرین ویرایش:
این لقبی بود که تو دهه 30 به شهر شانگهای چین می‌گفتن. Paris of the Orient' و یا 'Whore of the Orient' . بعد از اینکه اقتصاد در اون زمان کمی داشت بهتر میشد و میخونها و غمار خونها و چیزهایی زیادی باز شد و یه جورایی دو فرهنگ ژاپنی و چینی با هم ادغام شده بودن. چینی ها هم برای اینکه خودی نشون بدن امکانات زیادی رو به غربی ها می دادن.

دولت اجازه داده بود هر کسی که دوست داره بدون داشتن گذرنامه و یا ویزا وارد شاانگها شه. رو حساب محل خوشگذرونی شده بود و غربی ها زیاد رفت و آمد می کردن. مجلات چینی دخترای چینی رو با لباس qípáo (لباس رسمی چین) که به صورت باز بود نشون میداد. در کل شانگهای داشت به شهری مدرن تبدیل میشد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or