اموزش کامل رایت Super Smash Bros Brawl DVD9

Tiik_Taak24

کاربر سایت
به امیدخدا
سلام
بلاخره بعد کلی دردسر و سرچ تو گوگل طریقه رایت صحیح بازی( Super Smash Bros Brawl) رو یاد گرفتم و چون رایت و حجم این بازی با بازی های دیگه کنسول Wii فرق میکنه تصمیم گرفتم اموزش کامل (که با تجربه خودم تکمیل شده) رو این جا به طور کامل بگم
ابتدا وقتی بازی رو تو درایوری که با فرمت NTFS هست ان زیپ کردیم باید برنامه RegionFrii1.21 دانلود کرده و رجیون بازی رو ریسرت میکنید اگر هم خاستین میتونید همینجا تغییر رجیون بدین
ابتدا که iso بازی رو با RegionFrii1.21 باز میکنید در بخش New Region 4 تا گزینه داره که گزینه اخر مربوط میشه به رجیون بازی شما که بعد از این که رو USA ریسرت کردین و گزینه Update iso کلیک کردین دفعه بعد که رفتی داخل RegionFrii1.21 و دوباره iso بازی رو باز کردین گزینه 4 حذف میشه و فقط 3 گزینه دارین(( مطابق شکل پایین))
.........................................................................................................

startraitssbb665.png

..........................................................................................................
startraitssbb__1_852.png

..........................................................................................................

برنامه (ImgBurn) رو باز میکنید و بعد چون این بازی رو DVD9 رایت میشه باید مراحل پایین رو رفته و در کادر User specfied عدد2084960 رو وارد کنید و گزینه OK رو بزنید((مانند شکل پایین))
.....................................................................................................................
startraitssbb__2_182.png

.....................................................................................................................
startraitssbb__3_351.png

....................................................................................................................

و حالا iso بازی رو بردارین مانند شکل

....................................................................................................................
startraitssbb__4_843.png

...................................................................................................................

در مرحله بعدی باید رو ایکنی که سمت راست پایین برنامه که به شکل کتاب هست روش کلیک کنید و در پنجره جدید به زبانه DVD رایترتون رفته و در کرکره Change For گزینه DVD+R DL Media رو فعال کیند و بعد کرکره پایین فعال میشه که اون رو هم باید رو گزینه DVD-ROM قرار بدین و گزینه کنارش Change کلیک کرده و بعد زدن تایید پیغام بعدی گزینه ok رو میزنید
در شکل زیر چون DVD رایتر من ASUS بود و این برنامه این درایور رو پشتیبانی نمیکرد:( مجبور شدم این عکس هارو از اینترنت بردارم و اینجا بزارم :cool:
((توجه تو عکس میبینید که رفته شده رو زبانه سامسونگ این به خاطر این بوده که dvdرایتر اون سامسونگ بوده واگر برای شما dvd رایترتون (LG) یا (NEC) یا هر کدوم از اون گزینه هایی که اونجا هست باشه باید برین تو همون زبونه و ادامه راه رو مثل همین اموزش برین))
Dvd رایتر هایی که میتونید با اون بازی رو رایت کنید فقط اینها هستن;)
(BenQ-LG-LITE-ON-NEC-Nu Tech-Samsung-PICON-Plextor)
........................................................................................................................
startraitssbb__5_397.png

.......................................................................................................................
startraitssbb__6_355.png

.......................................................................................................................

startraitssbb__7_898.png

startraitssbb__8_210.png

startraitssbb__9_326.png

......................................................................................................................

و در اخر برنامه رو رو سرعت 4x گزاشته و رایت میکنی((خواستین سرعت رو پایین تر هم میتونید بزارید اما بالاتر توصیه نمیشه))و بازی رو بدون هیچ مشکل و ارور سبز رنگ بازی کنید:love:
همانند شکل پایین

startraitssbb__10_142.png

startraitssbb__12_940.png

...................................................................................................................

امیدوارم این اموزش برای شما مفید واقع شده باشه;)

خیلی ممنون آموزشت خیلی کامل بود .
فقط برای iso بازی رو دانلود کنیم یا با dvd خود بازی هم میشه ؟
چون این smash bros brawl dvd تو بازار فقط 5 گیگش هست ...جایی هست که 9 گیگ بازی رو بفروشه ؟

خیلی ممنون آموزشت خیلی کامل بود .
فقط برای iso بازی رو دانلود کنیم یا با dvd خود بازی هم میشه ؟
چون این smash bros brawl dvd تو بازار فقط 5 گیگش هست ...جایی هست که 9 گیگ بازی رو بفروشه ؟

خواهش میکنم
بله متاستفانه باید خودت دانلود کنی البته اگه این بازی رو نسخهDVD9 شو داشته باشی و بخوای مجدد رایت کنی باید از این روش بری باید از بازی با ImgBurn ایمیج بگیری تو درایوری که فرمتش NTFS باشه و بعد مراحل بالا رو با ایمیج iso که گرفتی طی کنی
تو بازار نسخه DVD9 بازی پیدا نمیشه((من که خیلی گشتم پیدا نکردم))

9 گیگ خیلی زیاده چطوری دانلود کردی؟؟
چه سرویسی داری؟
اکانت رپید شیر هم داری؟؟:eek::((

سلام اینترنت پر سرعتم کجا بود!!!:-"تو هزینه این دایل اپ هم موندم:cheesygri
دادم بیرون دانلود کرد از این سایتایی که گیگی 750 تومان میگیرن و دانلود میکنن سر جمع با پست 8 تومان برام اب خورد:eek:
میبینی چقدر بد شانسم این همه هزینه کردم دانود کردم حالا Dvd رایتر من asus هست که تو بخش ساپرت برنامه ImgBurn نیست:((:((:((

سلام اینترنت پر سرعتم کجا بود!!!:-"تو هزینه این دایل اپ هم موندم:cheesygri
دادم بیرون دانلود کرد از این سایتایی که گیگی 750 تومان میگیرن و دانلود میکنن سر جمع با پست 8 تومان برام اب خورد:eek:
میبینی چقدر بد شانسم این همه هزینه کردم دانود کردم حالا Dvd رایتر من asus هست که تو بخش ساپرت برنامه ImgBurn نیست:((:((:((
خدا صبر بده...
همون بهتر که نداری چون اگه بگیری باید ماهی خدا تومن پول شارژ بدی اونم با سرعت چرت. بعد اون تازه بد بختی شروع میشه که باید بری دنبال اکانت رپیدشیر و مگاآپلود و مننت این و اون رو بکشی. البته از من میشنوی مننت این و اون رو نکش برو تو Box.tu اینقدر کلیک کن که پولت جمع بشه...

سلام
بلاخره من تونستم این بازی رو با موفقیت رایت کنم
دفعه های پیش موقع رایت وقتی من Verify رو فعال میکردم موقع رایت تو درصد 93 ارور میداد و DVD رو میسوزون و وقتی این تیک رو غیر فعال میکردم و بازی رو بدون مشکل رایت میکرد ولی وقتی بازی رو تو کنسول میزاشتم ارور سبز رو میداد
تو مراحل بالا من رجیون بازی رو نمیدونستم باید ریسرت کنم و ریسرت نکردم پس تصمیم گرفتم برای اخرین بار بازی رو رایت کنم
بعد از ریسترت کردن رجیون بازی وتغییر رجیون از PAL بهUSA رفتم داخل نرم افزار ImgBurn
این دفعه من گزینه Verify رو غیر فعال کردم و بعد که رایت بازی به 96% رسید از بالای نرم افزار فورا تیک Verify رو فعال کردم و این بار مثل بازی های دیگه این کنسول 2 بار تا 100% پر شد(در صوریتی که وقتی غیر فعال میکردم یک بار رایت میشد) و بازی بدون هیچ ارور سبزی بالا اومد و تا الان هم خبری از اون ارور نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or