armin.ss
کاربر سایت
آقا یه سوال الان بازیهای ps4 هم رو جیلبریک ps5 اجرا میشه مثلاcrew2???
بله اجرا میشود .آقا یه سوال الان بازیهای ps4 هم رو جیلبریک ps5 اجرا میشه مثلاcrew2???
درود فراواندرود سپاس
عمو گلی این برنامه ها رو بی زحمت تو صفحه اول آموزش هک قرار بدید . قشنگ مرتب منظم جمع جور بشه تا بچه ها حالشو ببرن .![]()
![]()
سلام من همین پی لود منیجر رو دارم.جلبریکمم با دیسک bdjb1.2.3هست حالا میخوام بدونم روشی راهی هست بتونم کنسولو وصل کنم ب نت و پی لود یا هر بازاریو اپدیت کنم یا نصب کنم؟مثل استور مانند ک خودش پیشنهاد بده یا اپدیتارو نشون بدهبرنامه ps5-payload-manager در واقع همان موتور اصلی و هسته کاربردیه که پشت صحنه و جایگزین ELF Arsenal میشه؛
اگر ELF Arsenal را یک ماشین سنگین با کلی آپشن ظاهری (محیط گرافیکی، منوها و موسیقی) در نظر بگیریم که رم کنسول را پر میکنه و باعث کرش یا Kernel Panic میشه، ps5-payload-manager یک ابزار کاملاً مخفی، متنی و فوقالعاده سبک ب نظر میرسه. این برنامه دقیقاً همان کار مدیریت و اجرای فایلهای ELF را انجام میده، اما بدون اینکه کنسول شما متوجه سنگینی آن بشه.
این ابزار به شکل زیر در هر دو روش هک وبکت و دیسک قابل استفاده س:
برخی از ویژگی ها بصورت مختصر و مربوط به نسخه جدید Prospero Manager یا همان ps5-payload-manager;
بستن اتوماتیک دیسک پلیر: بعد از اجرای هک، برنامه پخشکننده دیسک را خودکار میبندد (مخصوص کاربران هک دیسک).
- منوی تحت وب: یک داشبورد مدرن که اجازه میدهد پایلودها را با گوشی، کامپیوتر یا خود PS5 مدیریت کنید.
- نصب آسان پایلودها: میتوانید فایلهای ELF جدید را از طریق فلش مموری (USB) یا دانلود مستقیم از اینترنت به دستگاه اضافه کنید.
- اجرای خودکار (Autoload): لیستی از پایلودهای مهم را تعیین میکنید تا به محض باز شدن برنامه، خود به خود و پشت سر هم اجرا شوند.
- آیکون در صفحه اصلی: یک شورتکات اختصاصی از برنامه روی منوی اصلی (Home Screen) کنسول میسازد تا سریع به آن دسترسی داشته باشید.
View attachment 423546
لینک دانلود;
Release v0.5.1 · itsPLK/ps5-payload-manager
صبر کن تا سرورهای 13.60 خاموش بشن و هک منتشر بشه بعدسلام من الان فریمور 12.40 به 13.60 اپدیت کنم یا نه یا همین پایین نگه دارم بهتره
درودسلام من همین پی لود منیجر رو دارم.جلبریکمم با دیسک bdjb1.2.3هست حالا میخوام بدونم روشی راهی هست بتونم کنسولو وصل کنم ب نت و پی لود یا هر بازاریو اپدیت کنم یا نصب کنم؟مثل استور مانند ک خودش پیشنهاد بده یا اپدیتارو نشون بده
A Web-Based All-In-One homebrew manager for your PlayStation 5!درود
بله روشو راه ک وجود داره. شما میتونی با اتصال امن به اینترنت، تمام پایلودها را مستقیماً از طریق خود برنامه بدون نیاز به فلش مموری آپدیت یا نصب کنی. البته قبلش اینو در نظر داشته باش ک حتما کنسولت به سرورهای سونی وصل نمیشه تا آپدیت رسمی دانلود نکنه.(در غیر اینصورت عواقب بی احتیاطی و ناشی از اپدیت با مسئولیت خودته , پس حتما بهش توجه کن)
در ادامه و اطمینان موفیقت از بلاک اپدیت کنسولت مراحلو زیرو برو;
- به بخش تنظیمات شبکه (Network Settings) در PS5 برو.
- اتصال اینترنت را فعال کن اما تنظیمات DNS را روی دستی (Manual) بزار.
- از DNSهای مخصوص هک (مثل DNS معروف Al-Azif یا گزینههای معتبر دیگه جامعه جیلبریک) استفاده کن ی سریاشو اول تاپیک ادرساشو گذاشته بودم دیگه نمیدونم تا الان معتبره یا نه تا دسترسی به سرورهای PlayStation Network کاملاً مسدود (Block) شه.
- اگرم تا الان پیلود بلاک اپدیت اومده ک راحت از همین برای جلوگیری از اپدیت استفاده کن. خلاصه ک بلاک اپدیتو حتما ازش اطمینان و انجامش بده.
استفاده از استور داخلی برنامه (Cloud Repository)
برنامه itsPLK/ps5-payload-manager (یا نسخه جدیدتر آن Prospero Manager) یک ویژگی فوقالعاده به نام Cloud Repository داره
- بعد از انجام جیلبریک دیسک، حتماً ابتدا پایلود nanoDNS.elf را روی کنسول اجرا کن تا اینترنتِ امن برای برنامه فعال بشه.
- وقتی هک دیسک را اجرا کردی، با گوشی یا کامپیوتر وارد منوی وب برنامه شو.
- به تب Cloud Repository یا بخش مدیریت سورسها برو.
- در این بخش، برنامه به صورت خودکار لیست تمام پایلودهای جدید (مانند چیتها، ابزارهای چت، FTP و نسخههای جدید خود برنامه) را از اینترنت ب اصطلاح فراخوانی میکنه.
- روی هر کدام که خواستی کلیک کن تا مستقیماً روی حافظه کنسولت دانلود، نصب یا آپدیت بشه و تمام.
نکته پایانی: از اونجایی که من خودم اینو بارها عرض کردم ک فعلاً به کنسول PS5 دسترسی شخصی مستقیم ندارم و شخصاً متد وبکیت رو ترجیح میدم و روی دیسک (bdjb) تست نکردم ، این راهنمایی و ترفند رو به نقل از یکی از دوستانم ک فعال در این زمینه س رو با توجه ب سوالت گذاشتم. پس حواست به نسخهها و پیشنیازها باشه و با دقت انجامش بده.
سلام شما این 3 پیلودی را گذاشتم در پیلود منیجر اجرا کن بعد از اجرای سه پیلود از طریق دیباگ ستینگ یاسلام دوستان من تو اجرای بازی های pkg مشکل دارم لطفا یک ویدیو از نحوه هک اجرای پیلود ها و نصب و اجرای بازی برام ارسال کنید ممنون