اموزش هک برای کنسول PS5

درود سپاس
عمو گلی این برنامه ها رو بی زحمت تو صفحه اول آموزش هک قرار بدید . قشنگ مرتب منظم جمع جور بشه تا بچه ها حالشو ببرن . :D 💙
درود فراوان
ببین رفیق اون موقع اگر یادت باشه ما داشتیم تو قسمت پیشنهاد تست هاست تو فروم مرتبط با ps4 , حالا خبری هایی هم اونجا بینش راجب PS5 میزاشتیم تا اون تاپیکم فعال بمونه...
خب دوستانی از قبیل خودت اومدن پیشنهاد دادن حالا ک داره خبرای بیشتری راجب PS5 میاد بیا تاپیک مجزا و مرتبط خودشو بزن
من دو تا تاپیک ایجاد کردم یکی همین اخرین خبر
یکی اموزش
خب نمیدونم چه اتفاقی افتاد ک قسمت اموزش رو تغییرش دادن و الان ب نام هومن عزیزه,البته فرقی هم نیس و بهترم شد چون واقعا دیگه این بخشم رسیدگی بهش شامل زمان زیادی میشه ک از عهده من واقعا خارجه و اول تاپیکم بهش اشاره داشتم , ک یک دلسوز میخواد خود کنسولم داشته باشه و بتونه با علاقه , ازمون خطا اینجام تجربیاتشو ب اشتراک بزاره البته از قبلو الانشم دوستان دارن زحمت میکشن جواب میدن تجربیاتشونو ب اشتراک میزارن ک خودش شامل زمان و خلاصه ش کار ساده ای نیس..پس با ارزشه.
در نهایت اینارو عرض کردم ک ب اینجا برسم اون نظم و کلا اداره بخش اموزش با هومن عزیزه...نمیدونم حالا زمانشو داره بتونه انجام بده یا نه..

آخرین ویرایش:
برنامه ps5-payload-manager در واقع همان موتور اصلی و هسته کاربردیه که پشت صحنه و جایگزین ELF Arsenal می‌شه؛
اگر ELF Arsenal را یک ماشین سنگین با کلی آپشن ظاهری (محیط گرافیکی، منوها و موسیقی) در نظر بگیریم که رم کنسول را پر میکنه و باعث کرش یا Kernel Panic میشه، ps5-payload-manager یک ابزار کاملاً مخفی، متنی و فوق‌العاده سبک ب نظر میرسه. این برنامه دقیقاً همان کار مدیریت و اجرای فایل‌های ELF را انجام می‌ده، اما بدون اینکه کنسول شما متوجه سنگینی آن بشه.
این ابزار به شکل زیر در هر دو روش هک وبکت و دیسک قابل استفاده س:

برخی از ویژگی ها بصورت مختصر و مربوط به نسخه جدید Prospero Manager یا همان ps5-payload-manager;
  • منوی تحت وب: یک داشبورد مدرن که اجازه می‌دهد پایلودها را با گوشی، کامپیوتر یا خود PS5 مدیریت کنید.
  • نصب آسان پایلودها: می‌توانید فایل‌های ELF جدید را از طریق فلش مموری (USB) یا دانلود مستقیم از اینترنت به دستگاه اضافه کنید.
  • اجرای خودکار (Autoload): لیستی از پایلودهای مهم را تعیین می‌کنید تا به محض باز شدن برنامه، خود به خود و پشت سر هم اجرا شوند.
  • آیکون در صفحه اصلی: یک شورت‌کات اختصاصی از برنامه روی منوی اصلی (Home Screen) کنسول می‌سازد تا سریع به آن دسترسی داشته باشید.
بستن اتوماتیک دیسک پلیر: بعد از اجرای هک، برنامه پخش‌کننده دیسک را خودکار می‌بندد (مخصوص کاربران هک دیسک).
PS5JB.jpg

لینک دانلود;
Release v0.5.1 · itsPLK/ps5-payload-manager

برنامه ps5-payload-manager در واقع همان موتور اصلی و هسته کاربردیه که پشت صحنه و جایگزین ELF Arsenal می‌شه؛
اگر ELF Arsenal را یک ماشین سنگین با کلی آپشن ظاهری (محیط گرافیکی، منوها و موسیقی) در نظر بگیریم که رم کنسول را پر میکنه و باعث کرش یا Kernel Panic میشه، ps5-payload-manager یک ابزار کاملاً مخفی، متنی و فوق‌العاده سبک ب نظر میرسه. این برنامه دقیقاً همان کار مدیریت و اجرای فایل‌های ELF را انجام می‌ده، اما بدون اینکه کنسول شما متوجه سنگینی آن بشه.
این ابزار به شکل زیر در هر دو روش هک وبکت و دیسک قابل استفاده س:

برخی از ویژگی ها بصورت مختصر و مربوط به نسخه جدید Prospero Manager یا همان ps5-payload-manager;
  • منوی تحت وب: یک داشبورد مدرن که اجازه می‌دهد پایلودها را با گوشی، کامپیوتر یا خود PS5 مدیریت کنید.
  • نصب آسان پایلودها: می‌توانید فایل‌های ELF جدید را از طریق فلش مموری (USB) یا دانلود مستقیم از اینترنت به دستگاه اضافه کنید.
  • اجرای خودکار (Autoload): لیستی از پایلودهای مهم را تعیین می‌کنید تا به محض باز شدن برنامه، خود به خود و پشت سر هم اجرا شوند.
  • آیکون در صفحه اصلی: یک شورت‌کات اختصاصی از برنامه روی منوی اصلی (Home Screen) کنسول می‌سازد تا سریع به آن دسترسی داشته باشید.
بستن اتوماتیک دیسک پلیر: بعد از اجرای هک، برنامه پخش‌کننده دیسک را خودکار می‌بندد (مخصوص کاربران هک دیسک).
View attachment 423546

لینک دانلود;
Release v0.5.1 · itsPLK/ps5-payload-manager
سلام من همین پی لود منیجر رو دارم.جلبریکمم با دیسک bdjb1.2.3هست حالا میخوام بدونم روشی راهی هست بتونم کنسولو وصل کنم ب نت و پی لود یا هر بازاریو اپدیت کنم یا نصب کنم؟مثل استور مانند ک خودش پیشنهاد بده یا اپدیتارو نشون بده

سلام من همین پی لود منیجر رو دارم.جلبریکمم با دیسک bdjb1.2.3هست حالا میخوام بدونم روشی راهی هست بتونم کنسولو وصل کنم ب نت و پی لود یا هر بازاریو اپدیت کنم یا نصب کنم؟مثل استور مانند ک خودش پیشنهاد بده یا اپدیتارو نشون بده
درود
بله روشو راه ک وجود داره.
شما می‌تونی با اتصال امن به اینترنت، تمام پایلودها را مستقیماً از طریق خود برنامه بدون نیاز به فلش مموری آپدیت یا نصب کنی. البته قبلش اینو در نظر داشته باش ک حتما کنسولت به سرورهای سونی وصل نمی‌شه تا آپدیت رسمی دانلود نکنه.(در غیر اینصورت عواقب بی احتیاطی و ناشی از اپدیت با مسئولیت خودته , پس حتما بهش توجه کن)
  • به بخش تنظیمات شبکه (Network Settings) در PS5 برو.
  • اتصال اینترنت را فعال کن اما تنظیمات DNS را روی دستی (Manual) بزار.
  • از DNSهای مخصوص هک (مثل DNS معروف Al-Azif یا گزینه‌های معتبر دیگه جامعه جیلبریک) استفاده کن ی سریاشو اول تاپیک ادرساشو گذاشته بودم دیگه نمیدونم تا الان معتبره یا نه تا دسترسی به سرورهای PlayStation Network کاملاً مسدود (Block) شه.
  • اگرم تا الان پیلود بلاک اپدیت اومده ک راحت از همین برای جلوگیری از اپدیت استفاده کن. خلاصه ک بلاک اپدیتو حتما ازش اطمینان و انجامش بده.
در ادامه و اطمینان موفیقت از بلاک اپدیت کنسولت مراحلو زیرو برو;

استفاده از استور داخلی برنامه (Cloud Repository)

برنامه itsPLK/ps5-payload-manager (یا نسخه جدیدتر آن Prospero Manager) یک ویژگی فوق‌العاده به نام Cloud Repository داره
  1. بعد از انجام جیلبریک دیسک، حتماً ابتدا پایلود nanoDNS.elf را روی کنسول اجرا کن تا اینترنتِ امن برای برنامه فعال بشه.
  2. وقتی هک دیسک را اجرا کردی، با گوشی یا کامپیوتر وارد منوی وب برنامه شو.
  3. به تب Cloud Repository یا بخش مدیریت سورس‌ها برو.
  4. در این بخش، برنامه به صورت خودکار لیست تمام پایلودهای جدید (مانند چیت‌ها، ابزارهای چت، FTP و نسخه‌های جدید خود برنامه) را از اینترنت ب اصطلاح فراخوانی می‌کنه.
  5. روی هر کدام که خواستی کلیک کن تا مستقیماً روی حافظه کنسولت دانلود، نصب یا آپدیت بشه و تمام.

نکته پایانی: از اونجایی که من خودم اینو بارها عرض کردم ک فعلاً به کنسول PS5 دسترسی شخصی مستقیم ندارم و شخصاً متد وب‌کیت رو ترجیح میدم و روی دیسک (bdjb) تست نکردم ، این راهنمایی و ترفند رو به نقل از یکی از دوستانم ک فعال در این زمینه س رو با توجه ب سوالت گذاشتم. پس حواست به نسخه‌ها و پیش‌نیازها باشه و با دقت انجامش بده.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: satellitedvb
درود
بله روشو راه ک وجود داره.
شما می‌تونی با اتصال امن به اینترنت، تمام پایلودها را مستقیماً از طریق خود برنامه بدون نیاز به فلش مموری آپدیت یا نصب کنی. البته قبلش اینو در نظر داشته باش ک حتما کنسولت به سرورهای سونی وصل نمی‌شه تا آپدیت رسمی دانلود نکنه.(در غیر اینصورت عواقب بی احتیاطی و ناشی از اپدیت با مسئولیت خودته , پس حتما بهش توجه کن)
  • به بخش تنظیمات شبکه (Network Settings) در PS5 برو.
  • اتصال اینترنت را فعال کن اما تنظیمات DNS را روی دستی (Manual) بزار.
  • از DNSهای مخصوص هک (مثل DNS معروف Al-Azif یا گزینه‌های معتبر دیگه جامعه جیلبریک) استفاده کن ی سریاشو اول تاپیک ادرساشو گذاشته بودم دیگه نمیدونم تا الان معتبره یا نه تا دسترسی به سرورهای PlayStation Network کاملاً مسدود (Block) شه.
  • اگرم تا الان پیلود بلاک اپدیت اومده ک راحت از همین برای جلوگیری از اپدیت استفاده کن. خلاصه ک بلاک اپدیتو حتما ازش اطمینان و انجامش بده.
در ادامه و اطمینان موفیقت از بلاک اپدیت کنسولت مراحلو زیرو برو;

استفاده از استور داخلی برنامه (Cloud Repository)

برنامه itsPLK/ps5-payload-manager (یا نسخه جدیدتر آن Prospero Manager) یک ویژگی فوق‌العاده به نام Cloud Repository داره
  1. بعد از انجام جیلبریک دیسک، حتماً ابتدا پایلود nanoDNS.elf را روی کنسول اجرا کن تا اینترنتِ امن برای برنامه فعال بشه.
  2. وقتی هک دیسک را اجرا کردی، با گوشی یا کامپیوتر وارد منوی وب برنامه شو.
  3. به تب Cloud Repository یا بخش مدیریت سورس‌ها برو.
  4. در این بخش، برنامه به صورت خودکار لیست تمام پایلودهای جدید (مانند چیت‌ها، ابزارهای چت، FTP و نسخه‌های جدید خود برنامه) را از اینترنت ب اصطلاح فراخوانی می‌کنه.
  5. روی هر کدام که خواستی کلیک کن تا مستقیماً روی حافظه کنسولت دانلود، نصب یا آپدیت بشه و تمام.

نکته پایانی: از اونجایی که من خودم اینو بارها عرض کردم ک فعلاً به کنسول PS5 دسترسی شخصی مستقیم ندارم و شخصاً متد وب‌کیت رو ترجیح میدم و روی دیسک (bdjb) تست نکردم ، این راهنمایی و ترفند رو به نقل از یکی از دوستانم ک فعال در این زمینه س رو با توجه ب سوالت گذاشتم. پس حواست به نسخه‌ها و پیش‌نیازها باشه و با دقت انجامش بده.
A Web-Based All-In-One homebrew manager for your PlayStation 5!
اپدیت 26 اگست از برنامه Prospero Manager beta
موارد کاربردی جهت استفاده;
  • Browse and manage PS5 storage;
  • Upload and download files;
  • Create, inspect, download, and extract ZIP archives;
  • Manage and launch payloads;
  • Browse community payload repositories and track new releases;
  • Install PKG files;
  • Back up and restore save data;
  • Inspect running processes;
  • Configure payload autoload sequences;
  • Monitor temperatures and cooling configuration;
  • Manage selected profile/account functionality;
  • Inspect logs and background activity.
PS5JB.jpg
لینک;
Releases · notmaj0r/ProsperoMgr

سلام دوستان من تو اجرای بازی های pkg مشکل دارم لطفا یک ویدیو از نحوه هک اجرای پیلود ها و نصب و اجرای بازی برام ارسال کنید ممنون
سلام شما این 3 پیلودی را گذاشتم در پیلود منیجر اجرا کن بعد از اجرای سه پیلود از طریق دیباگ ستینگ یا
Releases · owendswang/ps5-web-file-manager
از طریق وب فایل منیجر که لینکش گذاشتم نصبشون کن
خودم از طریق وب فایل منیجر نصب میکنم

https://uploadkon.ir/uploads/66e727_26ps5.rar

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or