اموزش نصب Windows XP Mode در ویندوز هفت

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال
windows-7-xp-mode_hkbv1_25552.jpg

درود .

همانطور که میدونید با امدن نسخه جدید ویندوز هفت برخی از نرم افزارها روی این سیستم عامل نصب نمیشه و شاید برخی مجبور بشن برای اجرا برنامه های خود ویندوز XP را نصب کنند
خوب MS یک راهکار جدید و خیلی خوب رو پیش پای قرار داده و اونم برنامه ای رو ارائه کرده که شما میتونید یک XP مجازی رو روی وین 7 خودتون نصب کنید و تمامی برنامهای مورد نیازتون رو که توی 7 نصب نمیشن رو به راحتی نصب کنید . همانند تصویر که نصب این برنامه رو نشان میدهد

قبلا این نرم افرار فقط بروی ورژنهای Enterprise/Professional/ Ultimate و ویندوز هفت قابل نصب بودند ولی حالا تمامی ورژنها قابل استفاده و راه اندازی میباشد . و این برنامه با هر دو CPU های
Intel و AMD سازگار میباشد .

شما نیاز به دانلود سه چیز دارید .

1) Windows XP Mode , و Windows Virtual PC و Windows XP Mode هر سه اینها در سایت
ماکروسافت موجود میباشد . به لینک زیر بروید و در قسمت . Select your edition of Windows 7 and desired language for installation
نوع ورژن ویندوز هفت خود را معرفی کنید . به مانند تصویر زیر. این برنامه قابلیت پشتیبانی از 32 بیتی و 64 بیتی را نیز دارد پس موقع دانلود به امر توجه کنید
Download Windows XP Mode

Untitled_2.jpg

Untitled_2.jpg

بعد از دانلود حالا موقعه نصب برنامه ها روی سیستم شما میشود .

سیستم پیشنهادی 15 گیگ فضای خالی برای هارد که 2 گیگ برای این برنامه میباشد .

بعد از اتمام کار شما اول از همه چیز باید برنامه Windows Virtual PC را روی وین هفت خود نصب کنید . این کار باعث سرعتر نصب شدن برنامه و همچنین این برنامه به شما اجازه استفاده از پرینتر فکس و دیگر چیزها را نیز میدهد و همچنین دسترسی به پوشهای وین هفت و اجازه کپی و past و دیگر کاراها را میدهد

بعد از نصب Windows Virtual PC شما باید Windows XP Mode update را نصب کنید که حدود 4 مگ میباشد . گزینه تایید را بزنید .
XPMUpdatePackage.png

بعد از اتمام اپدیت برنامه از شما ریست کردن دستگاه را میخواد سیستم خود را ریست کنید .

51200933157PM.jpg

پس از نصب دو مورد حال موقع نصب Windows XP Mode برنامه میباشد به تصاویر زیر دقت فرمایید
windows-xp-mode-in-windows-7-c.jpg
.

در این قسمت شما در گزینه Installation Folde میتوانید مسیر ریختن برنامه رو مشخص کنید پسوردرا مشخص کنید و طبق عکس پیش بروید .
windows-xp-mode-in-windows-7-c2.jpg

بعد از اتمام برنامه به قسمت استارت وین هفت بریود پوشه Windows Virtual PC رفته و بعد گزینه
Windows XP Mode را انتخاب کنید تا برنامه به شکل زیر برایتان باز شود .

windows-xp-mode-in-windows-7-e.jpg

سلام دوستان . من چند روز پیش لپتاپ Acer Aspire 5755 G گرفتم که همونجا فروشنده برام Windows 7 ultimate 64 bit نصب کرد و درایو های لپ تاپ رو هم نصب کرد .
اما الان که من میخوام این نرم افزار Xp Mode رو از سایت Microsoft دانلود کنم اول سیستم به صورت خودکار یه نرم افزار به اسم WindowsActivationTechnologies دانلود میکنه ( حالا نمیدونم چی هست !) بعد که دانلود شد باز هم اجازه نمیشه که من نرم افزار های Xp Mode و بعد Windows Virtual PC رو دانلود و نصب کنم ! یه سری میگن به خاطر تحریم بودن سایت Microsoft اجازه دانلود نمیده !! و منم از هرجای اینترنت که گشتم نتونستم این 2 تا نرم افزار رو دانلود کنم و بعد بریزم روی سیستمم ! حالا نمیدونم چه کاری باید انجام بدم ؟!!

سلام دوستان . من چند روز پیش لپتاپ Acer Aspire 5755 G گرفتم که همونجا فروشنده برام Windows 7 ultimate 64 bit نصب کرد و درایو های لپ تاپ رو هم نصب کرد .
اما الان که من میخوام این نرم افزار Xp Mode رو از سایت Microsoft دانلود کنم اول سیستم به صورت خودکار یه نرم افزار به اسم WindowsActivationTechnologies دانلود میکنه ( حالا نمیدونم چی هست !) بعد که دانلود شد باز هم اجازه نمیشه که من نرم افزار های Xp Mode و بعد Windows Virtual PC رو دانلود و نصب کنم ! یه سری میگن به خاطر تحریم بودن سایت Microsoft اجازه دانلود نمیده !! و منم از هرجای اینترنت که گشتم نتونستم این 2 تا نرم افزار رو دانلود کنم و بعد بریزم روی سیستمم ! حالا نمیدونم چه کاری باید انجام بدم ؟!!

سلام علی جان اینو یه نگاه کنین امیدوارم به دردتون بخوره داداشم . باز حالا نرم افزار دیگه ای خاستین همینجا بگو بزارم .

لینک

دوست عزیز
وقتی قصد دانلود از سایت مایکروسافت رو دارید ، WindowsActivationTechnologies بطور خوکار بر روی سیستم شما نصب میشه تا قانونی بودن ویندوز شما رو بررسی کنه.
اگر مشکل از کرک ویندوز شما باشه میتونید به لینک زیر برید و با دانلود فعال ساز و استفاده از توضیحات، ویندوز خودتون رو قانونی کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or