امتیاز Ign و Egm به Fifa 08 (امتیاز متمایز)!

rezaigi2004

کاربر سایت
IGN UK امتیاز 7.7 رو طبق جدول زیر به نسخه X360 عنوان FIFA 08 اعطا کرد:

معرفی و نمایش: 8
گرافیک: 8.5
صدا: 8.5
گیم پلی : 7
ماندگاری و ادامه عنوان: 8

مجله EGM :

Fifa 08(PS3/360): 9

logo_fifa08-copy.jpg

آخرین ویرایش:
egm که خیلی پرت داده ، من دموش رو روی Ps3 بازی کردم فقط میتونم بگم افتضاح ....
حالا نمیدونم نسخه 360 بهتره یا نه ، باید ببینیم Ign به نسخه Ps3 چند میده ... بیشتر از 7 بده ظلمه ...

زیادش هم هست... چیز خاصی توش ندیدم توی تریلر ها....بازی از سری های قبل هم افتضاح تر بود

egm که خیلی پرت داده ، من دموش رو روی Ps3 بازی کردم فقط میتونم بگم افتضاح ....
حالا نمیدونم نسخه 360 بهتره یا نه ، باید ببینیم Ign به نسخه Ps3 چند میده ... بیشتر از 7 بده ظلمه ...

آره واقعا . خیلی بازیه چرتیه ! مخصوصا اون قسمت Be a pro که واقعا آشغاله . به جایه اینکه بیان قویترین فیزیک توپ رو بنویسن , بیان به جینگولک بازی این بازی اضافه کنن که ما وقتی بازی میکنیم کلی بخندیم نه اینکه بازی رو جدی بگیریم و برای مسابقات WCG آماده بشیم . اصلا یعنی چی که صدای تماشاگران رو Real Time رندر میکنن ؟!! بیان تو بازی اشتباهات داوری بزارن ! یعنی چی که لیسانس تمام تیمها رو میخرن ؟ بیان سالی یکی دو تا تیم اضافه کنن !! اسم بازیکنها رو هم بیخیال , ملت چشمشون کور باید از روی شماره ی بازیکن اسمشونو بدونن !! نسخه ی PC این بازی در سال 2007 توی حالت استاندارد خوب بود که هر شوتی که از پشت 18 میزدی گل میشد ولی بعدا که Nordic Patch 1 و 2 اومد و شوت ها و دروازه بان رو درست کرد و باگها رو گرفت , بازی خراب شد . نسخه 360 که حالمو بهم زد . این بود پر هزینه ترین بازی EA ؟ این بود اون فیزیکی که ازش حرف میزدند ؟ اصلا فوتبال فیزیک میخواد چیکار ؟ توپ باید بادکنک باشه تا بشه تو زمین باهاش بادکنک بازی کرد .
در مجموع Fifa 07 خیلی داغون بود و 08 هم از اون بدتر !! :d

یه سوال کاملا بی ربط:biggrin1:
همه ی winnig eleven ها زبانشون ژاپنیه؟!

پ.ن:منظورم شماره ی جدیدشه,اون که نیومده نه اینکه اومده...
پ.ن:جایی دیگه بلد نبودم بپرسم!

Winning Eleven X زبان اصلی اش ژاپنی است ولی میتونی از منویی که بعد از لوگوی Konami نشان می دهد زبان انگلیسی هم انتخاب کنی.احتمالا" همین قضیه در مورد Winning Eleven 2008 هم تکرار می شود.

FIFA 08 به من این قطعیت را داد که FIFA دیگر در گرداب مزخرف ترین بازیهای دنباله دار ورزشی افتاده است برعکس Madden NFL .

Winning Eleven X زبان اصلی اش ژاپنی است ولی میتونی از منویی که بعد از لوگوی Konami نشان می دهد زبان انگلیسی هم انتخاب کنی.احتمالا" همین قضیه در مورد Winning Eleven 2008 هم تکرار می شود.

FIFA 08 به من این قطعیت را داد که FIFA دیگر در گرداب مزخرف ترین بازیهای دنباله دار ورزشی افتاده است برعکس Madden NFL .
حامد مطمئنی؟یعنی اسم همه بازیکنا انگلیسی میشه؟

حامد مطمئنی؟یعنی اسم همه بازیکنا انگلیسی میشه؟
خودم که بازی نکردم.وقتی از دوستانی که نسخه J رو بازی کردند این سوال رو پرسیدم با جوابی که انگار طرف مقابلشون خنگ است گفتند نه اینطوری است !

سایت Gamespot هم به نسخه 360 این بازی 8.5 داد .

امیدوارم نسخه 360 بهتر از PS3 بوده باشه که این امتیاز رو گرفته ، چون نسخه PS3 که دموش رو بازی کردم به هیچ وجه این امتیاز حقش نیست و خیلی مشکل داشت به نظرم ...

به بقیه نسخه ها ( PS3 - PC - PS2 و ... ) هنوز امتیازی نداده .

Attachments

• Fifa 08.JPG
    Fifa 08.JPG
    27.2 KB · مشاهده: 84

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or