برای یه عده متا شده وسیله کل کل و ترول !
قضیه خیلی سادست ، یکی مثل من که کنسول نداره و رو پی سی با اکانت اشتراکی یا کرکی بازی میکنه صرفا براش دوتا چیز مهمه یکی اینکه بازی واسه pc میاد یا نه یکیم اینکه سبکش مورد علاقم هست یا نه
هرکی هم که کنسول داره و میخواد پول بده پای بازی خب طبیعتا سخت گیرتر هستش و اینجاست که متا میاد وسط اصلا فلسفه وجودی متا همین راهنماییه که شما اون فیلم رو بری ببینی یا نه ، بازی رو بخری یا نه و ... !
از جذاب بودن کل کل سر متا و متاهای بالای 90 که بگذریم و اینکه دث استرندینگ نسبت به هایپش ناامید کننده بوده میرسیم به متای 83 بازی ، حدودا 81 درصد نقدای بازی مثبته متا هم که بالای 80 هستش خب این به ما میگه با یه بازی عالی طرفیم که ضعفایی قطعا داره . تا حدودیم مدل بازی جوریه که یا خوشت میاد یا اصلا نمیتونی تحملش کنی
خب حجت بر ما تمومه دیگه اینجا بازی عالیه اگه از سبکش خوشت میاد خب برو بخر بازی کن مطمئنم باش پشیمون نمیشی اگرم از سبکش خوشت نمیاد که دیگه اینهمه دعوا نداره راهتو کج کن برو سراغ یه بازی دیگه !
من شخصا از سبک اول شخص و ریسینگ و فایتینگ متنفرم هیچوقتم نتونستم باهاشون ارتباط برقرار کنم برامم مهم نیست متای یه بازی تو این سبک 99 میشه یا چیز دیگه اول اخر متا صرفا راهنماییه که شما پول و وقتتو جایی صرف کنی که ارزشش رو داشته باشه دیگه باقیش برمیگرده به علایق خودت