امتیاز شما به شاهکار دیوید کیج به نام Heavy Rain

• Thread starter Thread starter u.s.a
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به شاهکار دیوید کیج به نام Heavy Rain

• 10

رای‌ها: 14 48.3%
  • بالاتر از 9.5

رای‌ها: 5 17.2%
  • بالاتر از 9

رای‌ها: 6 20.7%
  • بالاتر از 8.5

رای‌ها: 0 0.0%
  • بالاتر از 8

رای‌ها: 4 13.8%

• مجموع رای دهنده‌ها
    29
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

u.s.a

کاربر سایت
خوب دوستان.
حدود 10روزی میشه که این شاهکار عرضه شده و بعضی از دوستان بازی کردن و بی مناسبت ندیدم برای این بازیه بزرگ یه تاپیک جداگانه برای بحث و بررسی و امتیازدهی به این شاهکار داشته باشیم.
فقط از مدیران خواهش میکنم این تاپیک پاک نکنن چون این بازی واقعا حقشه.
اگر هم دوست دارید میتونید به هربخش یک امتیاز جداگانه بدید به این صورت:
گرافیک:***
داستان:***
صداگذاری:***
موزیک:***
جذابیت:***
ارزش:***
منم تا چند روز دیگه نظرمو میگم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: x23are
مستر usa گزينه هاي نظر سنجي فك نميكني يه كم مشكل داره؟
1.چرا زير 8 نداره؟؟
2.الان من به بالاي 8 راي بدم يعني 10 هم شامل ميشه !!؟

ببين در اين نظر سنجيا آينده ي تاپيك روشنه چون كسايي كه نمي تونن بازي كنن ميان ميزنن تو سر بازي!كسايي هم كه به بازي تعصب دارن ميان ميزنن تو سر گروه اول !!كسايي هم كه نظرشون واقعي و به دور از تعصب هست عصابشون خورد ميشه ميزنن تو سر گروه اول و دوم.حالا اين وسط گروه اولم كه بيكار نميشينه ميزنه تو سر گروه دوم و سوم .....

ولي ايده ي جالبي هست .منم تا 5 ,6 روز ديگه مياد دستم.ولي يكمشو بازي كردم فراتر از حد انتظار بود.

ستر usa گزينه هاي نظر سنجي فك نميكني يه كم مشكل داره؟
1.چرا زير 8 نداره؟؟
2.الان من به بالاي 8 راي بدم يعني 10 هم شامل ميشه !!؟
دوست من وقتی به بالاتر از 8 رای میدی مابین 8 تا 8.5 هست چون قاعدتا بخوای مثلا نمره 9.4 بدی به بالاتر از 9 رای میدی و یا اگه بخوای 9.7 رای بدی بالاتر از 9.5 رای میدی.پایینتر از 8 هم نزاشتم چون برای این بازی درست نیست:biggrin1:
برای امتیاز دادن به عناوین PS3 تاپیک ساخته شده، به لطف مدیریت هم مهم شده تاپیک که راحت تر قابل دسترس باشه ..
امتیاز اعضای بازی سنتر به عناوین PS3
دوست عزیز من برای این عنوان احترام زیادی قائلم و فکر کردم جایی باشه که از پراکندگی امتیازات و نظرات برای این عنوان جلوگیری کنه و فقط در مورد نقاط ضعف و قوت صحبت بشه بهتره و یه جور ارزش گذاری صرف برای این بازی میشه.مگه چندتا عنوان در هر دهه مثل این بازی هست؟
یه بخشی در امتیازدهی هم اضافه کردم به نام موسیقی چون کمتر در مورد موسیقی بینظیر این شاهکار صحبت شده.

دوست عزیز من برای این عنوان احترام زیادی قائلم و فکر کردم جایی باشه که از پراکندگی امتیازات و نظرات برای این عنوان جلوگیری کنه و فقط در مورد نقاط ضعف و قوت صحبت بشه بهتره و یه جور ارزش گذاری صرف برای این بازی میشه.مگه چندتا عنوان در هر دهه مثل این بازی هست؟
یه بخشی در امتیازدهی هم اضافه کردم به نام موسیقی چون کمتر در مورد موسیقی بینظیر این شاهکار صحبت شده.
همه بازی ها برای خودشون دارای احترام هستند و دلیل نمیشه هر کسی برای یه بازی احترام قائل باشه براش تاپیک بزنه . همونوطر که تورج گفت تاپیک مختص این کار هست و نیازی به تاپیک مجزا نیست .
خیلی بازی های دیگه ای هم وجود دارند که هم اندازه این بازی قابل احترام برای خیلی ها هستند ولی تاپیک مجزا ندازند . خودتون و بازی رو تافته جدا بافته ندونید .
در کل سعی کن کار اشتباهی می کنی و یه کابر با تجربه مثل تورج بهت میگه کارت اشتباه و تکراریه بگی چشم به جای اینکه جواب بدی و مقابله کنی .

آخرین ویرایش:
همه بازی ها برای خودشون دارای احترام هستند و دلیل نمیشه هر کسی برای یه بازی احترام قائل باشه براش تاپیک بزنه . همونوطر که تورج گفت تاپیک مختص این کار هست و نیازی به تاپیک مجزا نیست .
خیلی بازی های دیگه ای هم وجود دارند که هم اندازه این بازی قابل احترام برای خیلی ها هستند ولی تاپیک مجزا ندازند . خودتون و بازی رو تافته جدا بافته ندونید .
در کل سعی کن کار اشتباهی می کنی و یه کابر با تجربه مثل تورج بهت میگه کارت اشتباه و تکراریه بگی چشم به جای اینکه جواب بدی و مقابله کنی .
آرش پس من پستم رو به خاطر شماها پاک می کنم:biggrin1:
ولی این رو بگم. اگه یادت باشه آریا(البته فکر کنم) گفته بود که تو تاپیک امتیازات فقط باید امتیاز بدین و هیچ تفکیکی چیزی نباشه و هیچ بحثی هم نکنید. این دوستمون هم خواسته این کار رو بکنه.

این تایپیک اگر مشکل داشت تا الان نسلش منقرض شده بود پس مدیران مشکلی ندیدن که نبستن

بازی رو که انجام ندادیم ولی با همون چند دمو معلوم هست چی میشه من 10 .9

شما متاسفانه از ادب تهی تشریف داری.شما ناظمی؟یا مدیری؟یا admin؟در قوانین سایت هم هست که کاربران حق دخالت در مورد تاپیک ایجاد شده رو ندارن.و میتونن فقط به مدیریت گزارش بدن.شما اگر مشکلی داری برو گزارش بده اگر خواستن پاک میکنن.
شما هم بهتره بجای دخالت در کاری در حیطه اختیاراتت نیست سرت به کار خودت باشه.
نه شما و نه هیچ کاربر دیگه ایی در مقامی نیستن که کسی بخواد بهشون چشم بگه.

منم فقط دموشو بازی کردم . به دموش نمره بالاتر از 9 می دم .
(اون اسپریی که برا آسم ش استفاده می کرد خیلی جالب بود :دی تو کف اونم هنوز :دی)

از اونجا که مديريت صلاح دونسته که تاپيک اشکالی نداره! منم امتياز ميدم البته تو امتيازا گزينه داستان هم بزار!

داستان: 10/10
گرافيک:9/10
جذابيت:9.5/10
موسيقی:10/10
صدا گزاری:10/10
گيم پلی:9.5/10

کل: 9.7/10

در ضمن بعضی از دوستان در کار مديريت دخالت ميکنن که اصلاً درست و پسنديده ای نيست!

خوب پس من هم دوباره پست میدم. تکلیف ما رو مشخص کنید پست بدیم یا ندیم:biggrin1:

گرافيک:8.5/10
جذابيت:9/10
صدا گذاری:10/10
گيم پلی:9/10
ارزش:9/10

امتیاز کل: 9/10

خوب پس من هم دوباره پست میدم. تکلیف ما رو مشخص کنید پست بدیم یا ندیم:biggrin1:

گرافيک:8.5/10
جذابيت:9/10

امتیاز کل: 9/10

:biggrin1:شما اجازت دست خودته :biggrin1:
زاستی چرا به گرافیک 8.5 دادی؟
نمیدونم چرا یه عده ای دوس دارن برای بقیه اقابالاسر باشن.

گرافيک:9.5/10
جذابيت:9.5/10

Avarage Score: 9.5

تاپیک امتیازات بازیهای PS3 برای همین کارها هست دوستان.
تاپیک خود بازی هم مناسب ترین جا برای توضیح در مورد بازی هست و خوبی ها و بدی های بازی رو میتونین همونجا توضیح بدین.
مثل بخش 360 که همه یا توی تاپیک امتیازات نظرشون رو میگن یا توی تاپیک خود بازی.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or