امتیاز سایت ها و مجلات به Project Gotham Racing 4

امتیاز شما...

• 10

رای‌ها: 7 18.4%
  • 9.5

رای‌ها: 11 28.9%
  • 9

رای‌ها: 13 34.2%
  • 8.5

رای‌ها: 3 7.9%
  • 8

رای‌ها: 3 7.9%
  • 7

رای‌ها: 1 2.6%

• مجموع رای دهنده‌ها
    38

rezaigi2004

کاربر سایت
مجله تخصصی OXM UK به دو عنوان انحصاری X360 یعنی Halo 3 و Project Gotham Racing 4 امتیاز های: British Official Xbox Magazine

Project Gotham Racing 4 (Xbox 360, Microsoft): 10
Halo 3 (Xbox 360, Microsoft): 9

را دریافت کرد و اعلام کرده این عنوان بسیار برتر از HALO 3 از همه نظر هست!
این عنوان به طور رسمی 6 روز دیگه منتشر میشه.

هر امتیاز از این عنوان رو لطف کنید در این تاپیک قرار بدید ممنون.

دوست عزیز 8.5 شده بد حالا؟!
8.5 این دوره زمونه اونم از گیم اسپات خیلی هم خوبه!
به بایوشاک به اون عظمت داد 9 بعد....
من گفتم امتیازاش بده :eek:چرا حرف تو دهن من میزاری!من گفتم با توجه به تعریفای زبادی که ازش میکردن امتیاز نگرفته Forza2 امتیاز بهتری ازش گرفت.

من گفتم امتیازاش بده :eek:چرا حرف تو دهن من میزاری!من گفتم با توجه به تعریفای زبادی که ازش میکردن امتیاز نگرفته Forza2 امتیاز بهتری ازش گرفت.

اخه یه جوری میگی انگار بازیش 5 گرفته! بابا 8.5 خیلی هم عالیه تو این سیستم جدید gs البته حقش بالاتره بود مطمئنا ولی رو این سیستم شده 8.5 ;)

یعنی همه تعریفا فقط از گرافیک بوده؟:-"
گیم پلی بازی که به گفته Gamespot خوب بوده و همین برای یه بازی توی این سبک تقریبآ کافیه. از گرافیک بازی هم از نظر طراحی و تکنیکی تعریف کرده. دیگه چی میخواین از یه بازی ؟! من مطمئن نیستم چون بازی نکردم ولی فکر کنم سایتها به این دلیل یه ذره از اون چیزی که شما فکر میکنی کمتر امتیاز دادن که گرافیک کلی بازی ( به جز افکتهای کم نظیر بارون و ... ) فرق خیلی زیادی با PGR3 نکرده.البته شایدم اشتباه میکنم.
پ.ن. لعنت به این پارس آنلاین با این ADSL ش !

اریا شنیدم اگه یه بازی نسبت به نسخه ی قبلش زیاد تفاوتی نکنه گیم اسپاتی امیتاز بالاتری از نسخه ی قبلش نمیده فکر کنم اینم این طوری باشه...

من امروز این بازی رو گرفتم. البته هنوز زیاد بازی نکردم ولی بازی در یک نمای کلی فرق خاصی با PGR3 نداره. گرافیکشم با اینکه در کل بالاتر رفته ولی در بعضی از جهات از pgr3 کمتر شده! در کل گرافیک خیلی خوبی داره و AA هم خیلی بهتر شده ولی اینکه بخوایم لقب بهترین بهش بدیم نیست. افکت های باران و ... نیز که احتیاج به گفتن نداره و بهترین هست در نوع خودش تو این سبک.

موتور سواریشم بدک نیست و اینکه لابلای ماشینا مسابقه می دی جالبه ولی کنترل زیاد خوبی نداره موتوراش، و طبیعی نیست زیاد. در عوض کنترل ماشین هاش خیلی خوبه. البته شماره 3 هم خوب بود و مشکلی نداشت فقط در این شماره یکم نقاط ضعف گیم پلی بهبود داده شده.

صدا گذاری ماشین ها بر خلاف شماره قبلی عالی شده و واقعا حس خیلی خوبی به آدم می ده (مخصوصا اینکه music بازی رو بین مسابقه off کنید.)

از نظر تنوع ماشین هم که فکر نمی کنم هیچ بازی ای تا حالا اومده باشه که تونسته باشه مثل سری PGR گلچینی از بهترین و دوست داشتنی ترین ماشینای دنیا رو جمع آوری کنه.

پ.ن: فکر می کنم بهتر باشه ادامه بحث رو منتقل کنیم به تاپیک خود بازی در انجمن XBOX360 !

اخه یه جوری میگی انگار بازیش 5 گرفته! بابا 8.5 خیلی هم عالیه تو این سیستم جدید gs البته حقش بالاتره بود مطمئنا ولی رو این سیستم شده 8.5 ;)
ولله من که نمیدونم به چه زبونی منظورمو بگم که امتیازای این بازی خوب بوده:biggrin1:البته همین گیم اسپات یکم پایین تر از بقیه نمره داده خوب اینجاهم که اکثر بچه ها حرف گیم اسپات براشون حجت هست.(اگه 9 میگرفت میشد عالی فکر میکنم 8.5 میشه خیلی خوب:biggrin1:این تعریف امتیازا رو تو سایت دیدم نمیدونم کجا:biggrin1:)

ببخشید میدونم ربطی نداره ولی بازم ببخشید :

بازی کیه میارید؟ چون تو سایت که هیچی نزده بود.

فعلا بازیهایی که پخش میکنیم رو اینجا معرفی میکنیم

http://westgame.ir/forum/index.php

اینجا هم Pgr4

خب برادران و خواهران گرامی! بازی گرفتم. یک کم توهم انگیز بود ولی بدک هم نیست.
در کل به نظرم ماشین سواری توی هیلو بیشتر از این حال میده /:)
اما خارج از شوخی بازی قشنگی هست گرافیکش خیلی خوبه ، آقا مهدی همچین گفت منوهاش من گفتم چی میشه! من خودم 10 دقیقه تو منوهاش سر در گم بودم کی به کیه چی به چیه!
از لحاظ گرافیکی خیلی عالی هست مثلا وقتی سوار موتور هستید حالت دید اول شخص قرار بدید جلوی موتور کاملا خیس و چیکه چیکه آب میریزه پایین! البته در حالت بارانی ها ...
تنها ایرادی که به نظرم داشت این بود که وقتی با موتور یا ماشین به دیوار ها برخورد میکردی حرکات توهم انگیزی از ماشین یا موتور میدیدی!
یک صحنه جالب یعنی یک باگ باحال هم دادم. با موتور رفتم تو دیوار بعد ماشین حریف اومد خیلی شیک با خونسردی تمام از روی ما رد شد.
یک بخش جالب هم که داره این که میتونید برید تو گاراژ بعد بازی دید اول شخص میگیره برید مثلا کنار ماشین یا موتور عکس بگیرید از این حرفا!
راستی از نظر گرافیکی به نظرم یک کم از Dirt پایین تر ماشین ها آسیب نمیبینه به طور کلی گرافیکش از Dirt کمتر میزنه. ولی نور پردازیش به همون زیبایی هیلو هست!
به نظرم نمره گیم اسپات براش منطقی باشه.[/QUOTE]

خوب شد يه كم منطقي بالاخره صحبت كردي نه جدا حال كردم;)
اونم باگ نيست كه گفتي توي شماره سومشم اين تكنيك مسخره هست بعضي جاها براي راحت تر شدن بازي ماشين ها از تو هم رد مي شن مثلا اول مسابقات يا هنگام تصادف:-"
گرافيك dirt هم كه استثنايي بود فكر كنم خيلي بايد زور بزنن تا بهش برسن البته از لحاظ بصري خيلي قوي بود و الا از لحاظ تكنيكي كلي مشكل داره مثل لاستيك هاي ماشين هاش كه كاملا گرد نيست:eek: يا نقص توي سايه ها الا اخر كه موجب پايين اومدن امتياز گرافيك بازي شد

امتیاز سایت IGN به بازی :
8.1
Presentation : 7
The UI is lacking, with some very strange decisions that make navigation more difficult than it needs to be. A great selection of cars and bikes helps a lot, though.
Graphics : 8
The car models look fantastic and you have to love having fully-realized dashboards. The cities also look beautiful. The jaggies, however, hurt considerably.
Sound : 8
Love hearing the roar of another engine as an opponent tries to overtake you. The soundtrack, though, is awful more or less from top to bottom.
Gameplay : 8
The change in career and arcade mode structure don't do much for the game. Dynamic weather adds a nifty new element to drift racing.
Lasting Appeal : 8
It's tougher than PGR 3 and there's more to do this time around. Mastering cars is quite different from mastering bikes.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or