اما خارج از شوخی بازی قشنگی هست گرافیکش خیلی خوبه ، آقا مهدی همچین گفت منوهاش من گفتم چی میشه! من خودم 10 دقیقه تو منوهاش سر در گم بودم کی به کیه چی به چیه!
از لحاظ گرافیکی خیلی عالی هست مثلا وقتی سوار موتور هستید حالت دید اول شخص قرار بدید جلوی موتور کاملا خیس و چیکه چیکه آب میریزه پایین! البته در حالت بارانی ها ...
تنها ایرادی که به نظرم داشت این بود که وقتی با موتور یا ماشین به دیوار ها برخورد میکردی حرکات توهم انگیزی از ماشین یا موتور میدیدی!
یک صحنه جالب یعنی یک باگ باحال هم دادم. با موتور رفتم تو دیوار بعد ماشین حریف اومد خیلی شیک با خونسردی تمام از روی ما رد شد.
یک بخش جالب هم که داره این که میتونید برید تو گاراژ بعد بازی دید اول شخص میگیره برید مثلا کنار ماشین یا موتور عکس بگیرید از این حرفا!
راستی از نظر گرافیکی به نظرم یک کم از Dirt پایین تر ماشین ها آسیب نمیبینه به طور کلی گرافیکش از Dirt کمتر میزنه. ولی نور پردازیش به همون زیبایی هیلو هست!
به نظرم نمره گیم اسپات براش منطقی باشه.[/QUOTE]
خوب شد يه كم منطقي بالاخره صحبت كردي نه جدا حال كردم

اونم باگ نيست كه گفتي توي شماره سومشم اين تكنيك مسخره هست بعضي جاها براي راحت تر شدن بازي ماشين ها از تو هم رد مي شن مثلا اول مسابقات يا هنگام تصادف

گرافيك dirt هم كه استثنايي بود فكر كنم خيلي بايد زور بزنن تا بهش برسن البته از لحاظ بصري خيلي قوي بود و الا از لحاظ تكنيكي كلي مشكل داره مثل لاستيك هاي ماشين هاش كه كاملا گرد نيست

يا نقص توي سايه ها الا اخر كه موجب پايين اومدن امتياز گرافيك بازي شد