امتیاز سایتها و مجلات به Fable 2

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Fratos

کاربر سایت
درود :biggrin1:

fable2.jpg

شاهکار جدید پیتر مولینیو اولین امتیاز خودش رو دشل کرد. 9.5 از OXM.
موفق باشید

سلام!
واقعا انتظار کشیدن تا 10 روز دیگه کار خیلی سختی هست. از بین بازیهایی که امسال برای 360 عرضه میشوند به نظر من Fable II بهترین بازی هست. با این امتیازی که مجله سخت گیر OXM داده تقریبا میشه نتیجه گرفت که وعده های مولینیو برای این بازی عملی شده و با یک بازی عالی روبرو هستیم.

پ.ن: تشکر از آقای osos بابت این خبر خوبی که دادند.

حق این بازی رو خوردن! هیچ رقمه راه نداره که Fallout 3 بیاد 10 بگیره ، این 9.5 !

Fallout 3 چون دو تا اسم Fallout و Bethesda پشتش هست اینطوری نمره میگیره.

نمیگم که Fallout 3 بد هست به نظر من باید به هر دو تاش 10 میدادن.

این تازه شروعش بود:biggrin1: کلاههایتان را محکم بچسبید چون طوفان عظیمی در راه است:love:
خیلی حرف است که یکی از معتبرترین اشخاص در صنعت گیم جایگاه و مرتبه خودش را وابسته به این بازی بداند.
من فقط منتظرم توی این بازی زن بگیرم:blushing: آخه توی این اوضاع امری غیرممکن است:-"

آخرین ویرایش:
این تازه شروعش بود:biggrin1: لباسهایتان را محکم بچسبید چون طوفان عظیمی در راه است:love:
خیلی حرف است که یکی از معتبرترین اشخاص در صنعت گیم جایگاه و مرتبه خودش را وابسته به این بازی بداند.
من فقط منتظرم توی این بازی زن بگیرم:blushing: آخه توی این اوضاع امری غیرممکن است:-"
من هم ميخوام توليد نسل كنم...!!!!:biggrin1:

واقعا عالی بود. امیدوارم بازی خوبی باشه که حتما هم همینطور خواهد بود.
بعد از حرف‌های مولینکس که اسرار به تجربه این بازی برای NON GAMERها داده بوده بود کلی ترسیده بودم ولی رفع شد!
‌(فریدون خدا نکشتت با این امضاهات!!!)
Fallout 3 چون دو تا اسم Fallout و Bethesda پشتش هست اینطوری نمره میگیره.
پشت FABLE کم اسامیی هست؟!
مولینکس و مایکروسافت کمتر از Bethesda هستن؟!
بنظر من fallout3 جزو عناوین اورهایپ شده نیست هینطوری که Fable2 اینطور نیست.
فکر نمی‌کنم تفاوت‌های نیم نمره‌ای چیزی از ارزش‌های این دو عنوان کم کنن چون همینطور که یه سایت یا مجله به یه عنوان 10 میده یه سایت یا مجله دیگه ممکنه به همون عنوان 8 هم نده و بلعکس... .

ايول عجب امتيازي خفني گرفته من با اين با اين سبك بازي ها زياد حال نمي كنم اما جدا اين يه چيز ديگس از بس تنوع داره ادم كم مياره:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or