hosein me کاربر سایت Apr 30, 2014 #1 اولین امتیاز بازی Cheat Code Central:58 Hardcore Gamer - 3.5/5 BootHammer - 7/10 Den of Geek - 2.5/5 آخرین ویرایش: May 2, 2014
اولین امتیاز بازی Cheat Code Central:58 Hardcore Gamer - 3.5/5 BootHammer - 7/10 Den of Geek - 2.5/5
FaRd!N Nothing as it Seems کاربر سایت Apr 30, 2014 #2 از این هم پایین تر باید بیاد من حدود 1 ساعتی بازی کردم اما هیچ تغییری نسبت به شماره قبلی ندیدم
Léon کاربر سایت Apr 30, 2014 #3 نوشته شده توسط FaRd!N: از این هم پایین تر باید بیاد من حدود 1 ساعتی بازی کردم اما هیچ تغییری نسبت به شماره قبلی ندیدم بیشتر... منم همین طور
نوشته شده توسط FaRd!N: از این هم پایین تر باید بیاد من حدود 1 ساعتی بازی کردم اما هیچ تغییری نسبت به شماره قبلی ندیدم بیشتر... منم همین طور
RED_BEARD39 Ghost of Sparta کاربر سایت May 1, 2014 #4 Hardcore Gamer - 3.5/5 BootHammer - 7/10 Den of Geek - 2.5/5
Gray Human کاربر سایت May 1, 2014 #5 نسخه ی قبلی باحال و سرگرم کننده بود. ولی اینطور که معلومه این یکی پسرفت هم داشته نسبت به قبلی! (مثل فیلمش...!)
نسخه ی قبلی باحال و سرگرم کننده بود. ولی اینطور که معلومه این یکی پسرفت هم داشته نسبت به قبلی! (مثل فیلمش...!)
silent pearce کاربر سایت May 1, 2014 #8 مگه قبلی چی داشت که قرار باشه بهتر بشه. از batman تقلید کردنم هنر میخواد اخه؟! من که نهایت 1 ساعت با فضاش حال کردم ( اون پرواز کردن و ... ) بعدش به شدت باسم یکنواخت شد.
مگه قبلی چی داشت که قرار باشه بهتر بشه. از batman تقلید کردنم هنر میخواد اخه؟! من که نهایت 1 ساعت با فضاش حال کردم ( اون پرواز کردن و ... ) بعدش به شدت باسم یکنواخت شد.
Abadan-Game کاربر سایت May 2, 2014 #10 بازی خیـــــــــــــــــــــلی بی خود بود.....یعنی باید پایین 58 باشه.....