امتیاز بازی Ninja Gaiden 3: Razor's Edge ps3 xbox360

حیف اون همه انتظار و شوقی که برا عرضه ی نینجا گیدن 3 داشتم...بدون توجه به نمرات سراغ بازی رفتم و از همون 10 دقیقه ی اول ضد حال خوردم و تا آخر بازی لعن و نفرینی بود که به سازنده ها نثار می کیردم :(
به این هم امید زیادی ندارم ولی خب به نظرم میتونه می بهتر از نسخه ی سوم باشه مخصوصا به لطف سلا حهای بیشتر...
اگه بخوام عنوانی رو انتخاب کنم که طی یک دهه ی اخیر یم شمارش نسبت به شماره ی قبلی افت فاحشی داشته اون بازی بیشک ninja gaidan 3 نسبت به شماره 2 هست ...البته غیبت استاد کم تاثیر نذاشت.....
به امید خیزش با شکوهی دیگر برای نینجای دلاور ریو هایابوسا

اين شماره بر خلاف شماره ٣ كه خيلي بيهوده و چرت بود يه بازي خوب و ارزش تكرار بالايي داره.....من دوموشو بازي كردم و ميشه به عنوان يك ادامه شماره ٢ (نه يه شماره ٣ واقعي) ازش لذت برد

اين شماره بر خلاف شماره ٣ كه خيلي بيهوده و چرت بود يه بازي خوب و ارزش تكرار بالايي داره.....من دوموشو بازي كردم و ميشه به عنوان يك ادامه شماره ٢ (نه يه شماره ٣ واقعي) ازش لذت برد

یعنی کلا گیم پلی بازی مثل شماره 2 شده؟!!!!!

یعنی کلا گیم پلی بازی مثل شماره 2 شده؟!!!!!
اره تقریبا........
  1. یعنی سختی مبارزات خیلی بالاتر رفته و مبارزات چالشای خوبی دارن.........کلا مبارزات و دشمنا بالانس شدن و روشون کار شده
  2. قطع عضو هم اضافه شده:x و اکثر سلاحهای شماره دوم هم با انیمیشن های اکثرا شماره دوم به بازی اضافه شده و البته چند تا نیپو(یا همون جادو)هم به بازی اضافه شده که بیشتر از شماره دوم
  3. علاوه بر موارد بالا سیستم اپگرید هم به بازی اضافه شده که علاوه بر اپگرید سلاحها حرکات رو هم میشه اپگرید کرد و همینطور لباس برای کاراکترا........
  4. سه تا هم شخصیت به بازی اضافه شده که سلاح مخصوص به خودشونو دارن و البته یکیشون مراحل مخصوص به خودشو و البته coop و انلاین که خوب کار شده(البته تو دمو نبود)

+

در کل بازی تبدیل شده به یه پکیجی که هر نینجا گایدن دوستی باید بازیش کنه :xو این بازی اون اگه اون زمان به جای شماره 3 منتشر میشد حداقل 10 نمره متاش بالاتر می رفت(حالا دیگه اون تاثیرو تو نمره نمیذاره)
ولی خوب بازم نباید انتظار یه بازی با حضور ایتاگاکی داشته باشین و بیشتر به عنوان یه ادامه برای شماره 2 بهش نگاه کنید;;)

.

تمام نمره های بازی تاکنون :

vandal online 78
meristation 76
laps3 75
3Djuegos 74
eurogamer italy 70
stratety informer 65
thesixthaxis 50

meta بازی هم 70 هست

+

eurogamer italy به ng3 نمره 6 رو داده بود که طبق لیست بالا به razorsedge نمره 7 داده

.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or