![frontmissionevolved.jpg](/proxy.php?image=http%3A%2F%2Fmedia.techeblog.com%2Fimages%2Ffrontmissionevolved.jpg&hash=d4bcbb7d7256b02ffdb6a4de560370b5)
سلام.
این بازی شوتر سوم شخص جدید از شرکت Square Enix تا حالا امتیازهای زیرو رو دریافت کرده:
1Up : -C
Game Inforemr : 7.75 / 10
Game Trailers : 7.0 / 10
GamePro : 2.5 / 5
1Up Review
Game Trailers Review
من هم خیلی به این بازی امیدوارم بودم ولی به قولا این جاپونیا دارن خاک تو سرشون می کنن. هر چی IP قدیمی داشتن گند زدن بهش.یعنی خاک عالم بر سر این Square Enix که گند زد به این IP کلاسیک!
کلا این غربیا چیز خور کردن این جاپونیا رو تو این نسل:d
دارن داوطلبانه خودسوزی میکنن![]()
اتفاقا شماها که باید خوشحال باشینمن هم خیلی به این بازی امیدوارم بودم ولی به قولا این جاپونیا دارن خاک تو سرشون می کنن. هر چی IP قدیمی داشتن گند زدن بهش.
وحید مگه چشه ؟! الآن چه گندی به این خورده ؟!من هم خیلی به این بازی امیدوارم بودم ولی به قولا این جاپونیا دارن خاک تو سرشون می کنن. هر چی IP قدیمی داشتن گند زدن بهش.
آخه کیوان جون این یه IP خیلی قدیمی مال PS بود، اگه اشتباه نکنم. سبک بازی هم استراتژی بود که شرکت Square Enix بخاطر اینکه تو بازار غرب کم نیاره سبک بازیرو از استراتژی تعییر داد به شوتر.وحید مگه چشه ؟! الآن چه گندی به این خورده ؟!
عزیز Square Enix ناشر بازی هست ، که قریب به اتفاق نسخه 4 هم برای PS2 ساخته و داده بیرو بر همان پایه Turn-Based که زیاد بازیه خوش ساختی هم نبود![]()
سلام.
این بازی شوتر سوم شخص جدید از شرکت Square Enix تا حالا امتیازهای زیرو رو دریافت کرده:
1Up : -C
Game Inforemr : 7.75 / 10
Game Trailers : 7.0 / 10
GamePro : 2.5 / 5
1Up Review
Game Trailers Review
roflاتفاقا شماها که باید خوشحال باشین. گرایش بازی خیلی غربی شده .
Turn-Based تبدیل شده به (TPS (Third-Personوحید مگه چشه ؟! الآن چه گندی به این خورده ؟!
ای خــــــدا ! شکایت میکنن از یه بازی ژاپنی که چرا ما غربی ها خوشمون نمیاد . حالا هم که بازی غرب گرا شده بازم شاکی ـین ؟! بابا شما ها دیگه کی هستین.