VahiD_ST کاربر سایت Jul 11, 2011 #1 این عنوان انحصاریه Xbox 360 تا الان نمرات نه چندان دلچسب زیر رو گرفته: GameSpot : 4.0 / 10 IGN : 7.0 / 10 Reactions: SHePArd
این عنوان انحصاریه Xbox 360 تا الان نمرات نه چندان دلچسب زیر رو گرفته: GameSpot : 4.0 / 10 IGN : 7.0 / 10
NaViiDii God Of War کاربر سایت Jul 11, 2011 #3 من بازی کردم میشه گفت در حد همون امتیاز 4 هستش البته Trialـش رو بازی کردم :d
Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال Jul 11, 2011 #4 مطمئنید بازی انحصاریه ؟؟؟؟؟؟ من فکر کنم خیلی وقته اومده ها ! برای PS3 هم اومده :d فکر کنم چندتا DLC هم براش اومده باشه حتی :d ویرایش :d اشتباه از من بود، شرمنده :d اون Legends تهش رو نداشت :d
مطمئنید بازی انحصاریه ؟؟؟؟؟؟ من فکر کنم خیلی وقته اومده ها ! برای PS3 هم اومده :d فکر کنم چندتا DLC هم براش اومده باشه حتی :d ویرایش :d اشتباه از من بود، شرمنده :d اون Legends تهش رو نداشت :d
VahiD_ST کاربر سایت Jul 11, 2011 #5 نوشته شده توسط Akiba: مطمئنید بازی انحصاریه ؟؟؟؟؟؟ من فکر کنم خیلی وقته اومده ها ! برای PS3 هم اومده :d فکر کنم چندتا DLC هم براش اومده باشه حتی :d ویرایش :d اشتباه از من بود، شرمنده :d اون Legends تهش رو نداشت :d بیشتر... تو همیشه اشتباه میکنی بعد هم میگی ببخشید.:d
نوشته شده توسط Akiba: مطمئنید بازی انحصاریه ؟؟؟؟؟؟ من فکر کنم خیلی وقته اومده ها ! برای PS3 هم اومده :d فکر کنم چندتا DLC هم براش اومده باشه حتی :d ویرایش :d اشتباه از من بود، شرمنده :d اون Legends تهش رو نداشت :d بیشتر... تو همیشه اشتباه میکنی بعد هم میگی ببخشید.:d