امتیازهای بازی Beyond Good & Evil HD

VahiD_ST

کاربر سایت
beyondgoodandevil_HD_XBLAbox.jpg

سلام.

بازی Beyond Good & Evil HD اولین امتیاز خودش رو دریافت کرد.

Game Informer : 9.25 / 10

مجله Game Informer به نسخه Xbox 360 بازی امتیاز 9.25 از 10 رو داده.
این بازی در تاریخ 2 مارس برای Xbox 360 منتشر میشه، ولی هنوز هیچ تاریخ دقیقی برای عرضه نسخه PS3 در نظر گرفته نشده.

یکی از بهترین عناوین تاریخه !
اونقدر بازی دوست داشتنی و شیرینیه که بارها امتحان کردنش هم از لذتش کم نمیکنه.
یادمه سالی که اومد جایزه بهترین اکشن ادونچر سال رو از پرنس گرفت.
حالا هم باید حسرت شماره بعدیش رو بخوریم که از پرده ابهامم اونورتره.
این عنوان هم که از شانس بد رویه دیسک نیست.
همش متاسفم:(

چه فرقی با بازی اصلی کرده؟
فکر کنم :
With 1080p support and running at a steady 60 frames per second framerate, BG&E still is as charming as ever, with a very good artistic direction and design. True, character models could use more polygons these days, and so could the more open environments, but honestly, it is just impossible not to feel enraptured by the game's world

.یکی از بهترین عناوین تاریخه !
اونقدر بازی دوست داشتنی و شیرینیه که بارها امتحان کردنش هم از لذتش کم نمیکنه.
یادمه سالی که اومد جایزه بهترین اکشن ادونچر سال رو از پرنس گرفت.
حالا هم باید حسرت شماره بعدیش رو بخوریم که از پرده ابهامم اونورتره.
این عنوان هم که از شانس بد رویه دیسک نیست.
همش متاسفم:(
علی، وقتی دارن نسخه اولش رو برای کنسول های نسل حاضر پورت میکنند مطمئن باش به زودی خبری از نسخه دومش میشه.

با اینکه توی وادی نمره و این جور چیزا نیستم ولی به نظرم نمره بسیار عالیی GI داده
واقعا هم به این می گن یه ریمستر درست و حسابی. در کنار همه ارتقاع های گرافیکی که البته نمیشه انتظار زیادی داشت رزولوشن 1080 هست که توی بقیه دوباره سازی ها اهمیتی بهش داده نشده
امیدوارم هر چه زودتر روی PSN هم بیاد که بتونم برای (فکر می کنم) ششمین یا هفتمین بار تمومش کنم

• Like
Reactions: VahiD_ST
با اینکه توی وادی نمره و این جور چیزا نیستم ولی به نظرم نمره بسیار عالیی GI داده
واقعا هم به این می گن یه ریمستر درست و حسابی. در کنار همه ارتقاع های گرافیکی که البته نمیشه انتظار زیادی داشت رزولوشن 1080 هست که توی بقیه دوباره سازی ها اهمیتی بهش داده نشده
امیدوارم هر چه زودتر روی PSN هم بیاد که بتونم برای (فکر می کنم) ششمین یا هفتمین بار تمومش کنم
محمد کوتاه بیا.:d
این Jade سبز و بامزه ظاهرا افتاده به جونت ولت هم نمیکنه.:d

من میخواستم قطعا بگیرمش، اما به خاطر اینکه اینکه Y-Axis بازی inverted هست و اپشنی هم برای نرمال کردنش نیست، بیخیالش شدم. البته به خودی خود مسئله ی بدی نیست ولی با بازیهای دیگه قاطی میشه و میره رو اعصاب.

محمد کوتاه بیا.
این Jade سبز و بامزه ظاهرا افتاده به جونت ولت هم نمیکنه.

علاقه من واسه خاطر کاراکتر Jade نیست .اصلا بازی یه بازی کاراکتر محور نیست و زیاد روی شخصیت Jade فوکوس نمی کنه
این کاراکتر امضای این بازی محسوب میشه و من در همین حد از این کاراکتر واسه اواتارم استفاده می کنم.
به نظرم بازیش اینقدر خوب هست که ارزش 6-7 بار تموم کردن رو داشته باشه چون برخلاف بازی های تکراری و خسته کننده ای که بازار ها رو پر کرده و ملت هم خیلی باهاشون حال می کنن این بازی واقعا متنوع و سرگرم کننده هست ( به علاوه داستان عالیش)
البته این 6-7 بار رو طی 7-8 سال رفتم

من میخواستم قطعا بگیرمش، اما به خاطر اینکه اینکه Y-Axis بازی inverted هست و اپشنی هم برای نرمال کردنش نیست، بیخیالش شدم. البته به خودی خود مسئله ی بدی نیست ولی با بازیهای دیگه قاطی میشه و میره رو اعصاب.

منظورتون رو نفهمیدم ...:دی یعنی دوربینش برعکسه بازی های دیگست ؟ بالا (پایین)، پایین(بالا) اینجوری باشه بنده هم بیخیالش میشم.:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or