امتیازات Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands

armin_shadow

A New Era Begins
ناظم انجمن
m8c5_ghost-recon-1.jpg

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands
Developer: Ubisoft Paris
Publisher: Ubisoft
Release Date: 7 March 2017
Platforms: PC,PS4.Xbox One

Hardcore Gamer 9/10
Cheat Code Central 9/10
Xbox Hub: 9/10
God is a Geek 9/10

GamesRadar 9/10
Time 9/10

Digital Chumps: 8.7/10
WorthPlayng: 8.5/10
Areajugones: 8.5/10

Gaming edge: 8.3/10
GameInformer: 8.3/10
Everyeye.it: 8.3/10
Atomix: 8.3/10
The Games Machine: 8.2/10
Hobby Consolas: 8.2/10
IGN Spani: 8.1/10
CGMagazine 8/10
Attack of Fanboy 8/10
Playstation Lifestyle 8/10
Arcade Sushi: 8/10
Impulse Gamer: 8/10
Critical Hit: 8/10
Gamespew: 8/10
IndieGamer.nl: 8/10
XGN:8/10
US Gamer: 8/10
Vandal: 8/10
Multiplayer.it: 8/10
IGN: 7.9/10
Twinfinite: 7/10
Digital Spy: 7/10
EGM: 7/10
TheSixthAxis: 7/10
Gamespot: 7/10
PC Gamer: 6.7/10
Telegraph: 6/10
Push Square: 6/10
Video Gamer: 6/10
Slant Magazine: 5/10
Edge: 4/10
M3: 4/10
Destructoid: 2.5/10

fm04_5-29-2017_11-06-24_pm.jpg
3ffx_5-29-2017_11-07-36_pm.jpg
ka5k_5-29-2017_11-08-04_pm.jpg

آخرین ویرایش:
یوبیسافت بازی در حده خیلی خوب و خوب زیاد داشته این نسل ولیکن نیاز به یک بازی شاهکار و بی نقص از سمت یوبی احساس میشه
من خودم تنها امیدم به assassin هستش چون یوبی به گفته خودش حسابی داره رو بازی کار میکنه...این حرفت درسته.شاهکار نداشته...

یوبیسافت بازی در حده خیلی خوب و خوب زیاد داشته این نسل ولیکن نیاز به یک بازی شاهکار و بی نقص از سمت یوبی احساس میشه
یوبی دستش نمک ندارد انگار این همه بازی با متای بالای 80 این نسل داشته جز پرکارترین ناشر های 2017 بوده که تا الان 3 تا بازی داده با متای بالای 80 ولی چون یکم تمرکزشون رو بازی های انلاینی رفته حجمه روشون زیاده ولی کیفیت بازی هاشون بالا بوده

من خودم تنها امیدم به assassin هستش چون یوبی به گفته خودش حسابی داره رو بازی کار میکنه...این حرفت درسته.شاهکار نداشته...

به دو دلیل به نظرم AC بعدی پتانسیل درخشیدن داره
1. عدم عرضه سالیانه بازی
2. این نسخه به احتمال زیاد اشرف اسماعیل رهبری کار رو در دست داره ( کارگردان AC4 ) و به نظرم میشه امید داشت بهشون

پ ن : البته خودم زیاد AC4 رو به دلایل مختلفی دوست نداشتم ولی نسبت به اون زمان عرضه سالیانه، عنوان با کیفیتی بود.

یوبی دستش نمک ندارد انگار این همه بازی با متای بالای 80 این نسل داشته جز پرکارترین ناشر های 2017 بوده که تا الان 3 تا بازی داده با متای بالای 80 ولی چون یکم تمرکزشون رو بازی های انلاینی رفته حجمه روشون زیاده ولی کیفیت بازی هاشون بالا بوده

متاسفانه همین هست وقتی مخاطب هات رو به دلایل مختلفی ازرده خاطر کنی خیلی سخت میتونی جبران کنی

این بازی یکی از جذاب ترین و کامل ترین گیم پلی هایی که من تا حالا دیدم رو داره!
کلا بازی هیچ مشکلی تو بخش گیم پلی نداره، سیستمی که یوبی معرفی کرده تو این باز به اوج خودش رسیده! من هر چی خلاصه نقدها رو تا اینجا خوندم از گیم پلی فوق العاده راضی بودن اما افسوس که صرفا یه بازی خوبه، یعنی یوبیسافت خواسته که یه بازی خوب باشه...
یوبسافت یه مدتیه خودش بازی منحصر به فرد و عالی نمی سازه، صبر میکنه بیان المان هایی که استفاده میکنه رو سازنده های دیگه بردارن تا اونها بازی عالی بسازند، نمونه هورایزن! یه ایده بلندپروازانه عالی که موفق شد!
کلا به نظر میاد قانع هم باشه، دیگه سعی نمیکنه بازی ای بسازه که تو همه بخش ها موفق باشه! مثالش همین بازی که از داستان و کاراکترهاش ایراد گرفته شده اکثرا...

این بازی یکی از جذاب ترین و کامل ترین گیم پلی هایی که من تا حالا دیدم رو داره!
کلا بازی هیچ مشکلی تو بخش گیم پلی نداره، سیستمی که یوبی معرفی کرده تو این باز به اوج خودش رسیده! من هر چی خلاصه نقدها رو تا اینجا خوندم از گیم پلی فوق العاده راضی بودن اما افسوس که صرفا یه بازی خوبه، یعنی یوبیسافت خواسته که یه بازی خوب باشه...
یوبسافت یه مدتیه خودش بازی منحصر به فرد و عالی نمی سازه، صبر میکنه بیان المان هایی که استفاده میکنه رو سازنده های دیگه بردارن تا اونها بازی عالی بسازند، نمونه هورایزن! یه ایده بلندپروازانه عالی که موفق شد!
کلا به نظر میاد قانع هم باشه، دیگه سعی نمیکنه بازی ای بسازه که تو همه بخش ها موفق باشه! مثالش همین بازی که از داستان و کاراکترهاش ایراد گرفته شده اکثرا...
کلا پست های شمارو که میخونم درحال بذله گویی هستید موفق باشید!

• Like
Reactions: Lions Gate
کلا پست های شمارو که میخونم درحال بذله گویی هستید موفق باشید!
اول می خواستم پست شما رو به عنوان اسپم پاک کنم، اما بهتر دیدم که جواب بدم. چون این پست نه، در ادامه افراد دیگری هم هستن که به هر دلیلی شروع به این نوع بحث کنن.

قطعا کامت شما به خاطر این حرف ایشون هست

اما یکم دقت کنید میبینید کاملا حرف درستی هست، من کاری با خصومت و مشکلات شما ندارم، اما این حرف از نظر من بذله که هیچ، یه حرف کاملا درستی هست. کلا تا اسم یه سری بازی میاد شماها مغرتون آتیش میگیره، نمیدونم چرا! احتمالا خودتون هم نقدهای زیادی در مورد همون هورایزن مثال زده شده خوندید، خیلی ها اشاره به شباهت های بازی به سری Far Cry و Assassin کردن، اگه ندیدین که بگردم لینک بدم خدمتتون. حرف ایشون هم این هست یوبی همیشه ایده های اولیه خوبی میده، اما به جای اینکه خودش تکمیل کنه، صبر می کنه تا کس دیگه تکمیلش کنه، کاری که الان توی قسمت های مشابه Horizon با اون بازی ها اتفاق افتاده. شما الان بذله گویی توی این حرف می بینی؟ کسی به بازی مورد علاقت توهین کرد؟!!

یوبی سافت مشکلش اینه که هیچ وقت بازی هاش کامل نیست.همیشه یه جای کار میلنگه . ولی همیشه تو نو اوری و گیم پلی حرف اول رو میزنه.خیلی از بازی هاش که واقعا راحت
میتونسن متا بالایی کسب کنن سر یه سری مشکلات احمقانه نتونستن متای بالایی بیارن مثل Rainbow six و For honor , خدایی الان بیان rainbow رو دوباره نقد کنن شک ندارم
متای بالایی میاره چون نسبت به روز عرضه خیلی پیشرفت داشته و الان یکی از بهترین شوتر های انلاین این نسل هست.For Honor هم اگر مشکلات سرور زمان لانچ نداشت شک نکنید امتیازات بالا تری میگرفت.

• Like
Reactions: SHANSER
اول می خواستم پست شما رو به عنوان اسپم پاک کنم، اما بهتر دیدم که جواب بدم. چون این پست نه، در ادامه افراد دیگری هم هستن که به هر دلیلی شروع به این نوع بحث کنن.

قطعا کامت شما به خاطر این حرف ایشون هست

اما یکم دقت کنید میبینید کاملا حرف درستی هست، من کاری با خصومت و مشکلات شما ندارم، اما این حرف از نظر من بذله که هیچ، یه حرف کاملا درستی هست. کلا تا اسم یه سری بازی میاد شماها مغرتون آتیش میگیره، نمیدونم چرا! احتمالا خودتون هم نقدهای زیادی در مورد همون هورایزن مثال زده شده خوندید، خیلی ها اشاره به شباهت های بازی به سری Far Cry و Assassin کردن، اگه ندیدین که بگردم لینک بدم خدمتتون. حرف ایشون هم این هست یوبی همیشه ایده های اولیه خوبی میده، اما به جای اینکه خودش تکمیل کنه، صبر می کنه تا کس دیگه تکمیلش کنه، کاری که الان توی قسمت های مشابه Horizon با اون بازی ها اتفاق افتاده. شما الان بذله گویی توی این حرف می بینی؟ کسی به بازی مورد علاقت توهین کرد؟!!
حرف ایشون درست نیست چون هدفش اولا مشخصه دوما اومده میگه که یوبی سافت خودش بازی شاهکار نمیسازه وداره بازی معمولی میسازه ومیذاره بازی ساز های دیگه که احتمالا خودشون فاقد خلاقیت و توان بازی سازی هستن بیان از رو ایده هاش کپی بزنن و اونا شاهکار بسازن بعد شما میاید میگید حرف منطقی زده
اگه این منطقه من کلا حرفی ندارم بله بله یوبی سافت میتونه شاهکار با متای بالای نود راحت بسازه ها ولی عمدا میگه ای تیم سازنده لطفا بازی ضعیف با ایده قوی بسازید و بذارید بازی سازهای ناتوان که اینجا هدف گوریلا گیمز هست بیان با ایده شما شاهکار بسازن ولی شما مبادا شاهکار بسازید شما فقط ایده بدید و عمدا بازی معمولی بسازید من که کاملا قانع شدم خیلی هم منطقی!

حرف ایشون درست نیست چون هدفش اولا مشخصه دوما اومده میگه که یوبی سافت خودش بازی شاهکار نمیسازه وداره بازی معمولی میسازه ومیذاره بازی ساز های دیگه که احتمالا خودشون فاقد خلاقیت و توان بازی سازی هستن بیان از رو ایده هاش کپی بزنن و اونا شاهکار بسازن بعد شما میاید میگید حرف منطقی زده
اگه این منطقه من کلا حرفی ندارم بله بله یوبی سافت میتونه شاهکار با متای بالای نود راحت بسازه ها ولی عمدا میگه ای تیم سازنده لطفا بازی ضعیف با ایده قوی بسازید و بذارید بازی سازهای ناتوان که اینجا هدف گوریلا گیمز هست بیان با ایده شما شاهکار بسازن ولی شما مبادا شاهکار بسازید شما فقط ایده بدید و عمدا بازی معمولی بسازید من که کاملا قانع شدم خیلی هم منطقی!
خوب همین داستان سازی هاست که موجب چنین واکنش هایی هم میشه! یوبیسافت ایده خودش رو کامل نمی کنه، یا نمی تونه، یا جای دیگه می خواد استفاده کنه یا به هر دلیلی. اون بازی ساز دیگه هم که ازش استفاده می کنه اگه ناتوان بود چیزی بدتر از خود یوبی تحویل میداد نه اینکه کامل تر و بهتر.

و اون تیکه آخر صحبت شما، منکر این هستید که ایده های که یوبی اولین بار تو بازی ها پیاده کرده الان خیلی جاها داره استفاده می شه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or