امتیازات Tiny Tina's Wonderlands

پیش بینی امتیازات بازی از نظر شما؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    36
  • نظرسنجی بسته شده است .
این نسخه به نظرم لانچ خیلی بهتری نسبت بوردر ۳ خواهد داشت. اندگیمی که واسش در نظر گرفتن خیلی خوبه اونطور که توضیح میدن توی تریلرش. تنوع مجیک‌ها بالاس و اگه واقعا کاربرد داشته باشن و مجبور شیم و بتونیم ازشون زیاد استفاده کنیم خیلی کمک میکنه به بهتر شدن بازی. امیدوارم یکم نرف و باف کردناشون رو درست کنن چون توی بوردر ۳ افتضاح بود این کارشون. بعد چند ساعت فارم کردن یه اسلحه خوب با Anoited خوب پیدا میکردی حالشو میبردی وقتی میدیدن ملت زیادی دارن خوش میگذرونن یه جوری نرفش میکردن که به لعنت خدام نمیرزید! بازی PvE نیاز به این کارا نی واقعا. میتونن عین آدم باقی سلاحارو بالانس کنن. خود تاینی تینا هم که بهتر و جذابتر از همیشه برگشته. Dlcهای بوردر ۳ رو هم خیلی دوس داشتم واقعا. حالا باید بازی منتشر شه ببینیم چه کردن
به طور کلی صرف نظر از متاش به نظرم همچنان میتونه طرفدارای لوتر/شوتر رو شدیدا سرگرم کنه

این نسخه به نظرم لانچ خیلی بهتری نسبت بوردر ۳ خواهد داشت. اندگیمی که واسش در نظر گرفتن خیلی خوبه اونطور که توضیح میدن توی تریلرش. تنوع مجیک‌ها بالاس و اگه واقعا کاربرد داشته باشن و مجبور شیم و بتونیم ازشون زیاد استفاده کنیم خیلی کمک میکنه به بهتر شدن بازی.

من به طرز عجیبی از این بازی بدم میاد و حس میکنم آشغاله:دی چیز خوبیه واقعا؟:دی

• Like
Reactions: Homi-Fatal
من به طرز عجیبی از این بازی بدم میاد و حس میکنم آشغاله:D چیز خوبیه واقعا؟:D

تو خوشت نمیاد قطعا با توجه به شناختی که ازت دارم :D
مثلا حال داری بعد تموم کردن بازی، باس‌های بازی رو مدام فارم کنی تا آیتم مورد نظرتو بگیری؟ از خودت نمیپرسی خب که چی الان اینو گرفتم؟ :D بازی لوتر همینه در کل. باید کارای تکراری رو اینقدر انجام بدی تا به چیزی که میخوای برسی و با استفاده ازونا درجه سختی بازی رو بالا بری تا آیتمای بهتر و قوی‌تر بگیری. مثلا بوردر ۳ تا زمانی که من بازی میکردم ۱۰ تا Mayhem داشت بعدا ۱۱ هم اضافه کردن. توی والت خودم ۵۰۰تا سلاح و شیلد و آیتمای دیگه داشتم با Mayhem 10. نزدیک ۴۰۰ساعت پلی تایم بوردر ۳ من بود. یه روزایی پیش میامد یه باس رو ۲ ۳ساعت فارم میکردم و چون سلاح خوبی داشتپ وان شات میکردمشون :D ولی میتونی وقتی ارزون شد بگیری داستانشو تموم کنی و ردش کنی بره. ولی خب داستان و شخصیتای نسخه ۳ پسرفت داشت نسبت به ۲. باید ببینیم اینجا چیکار میکنن. ضمن اینکه کواپ این بازی خیلی فان و خووبه

سری borderlands یکی از اون سری هاست که هرکسی باید داشته باشتش :D بدرد وقتایی میخوره که حتی حوصله بازی کردن هم نداری و دنبال یجور وقت هدر دادن و فان داشتنی:D قطعا ارزش هزینه قیمت لانچ نداره اما تو sale ها خوبه
یکاری هم که رو pc کردن که اصلا از اینکار خوشم نمیاد فعلا فقط رو epic هست و رو استیم نیست

بنظرتون اینو بگیرم یا نسخه سه رو اول برم ؟

به نظر من نسخه‌ی کامل ۳ که شامل تمام dlcها میشه رو بگیری خیلی بهتره چون تمام مشکلاتش حل شده و تو بهترین حالت خودش قرار داره و ساعت‌ها میتونه سرگرمت کنه. هر ۴تا dlc هم عالی هستن از نظر تنوع داستانی و طراحی محیط. تاینی تینا با توجه به چیزایی که دیدم نیاز به آپدیت و بیشتر شدن محتوا و رفع بعضی مشکلاتش داره و میشه صبر کرد بعدا وقتی ارزون شد و شرایطش هم بهتر شد، خریدش.

• Like
Reactions: AMIN-1399F
به نظر من نسخه‌ی کامل ۳ که شامل تمام dlcها میشه رو بگیری خیلی بهتره چون تمام مشکلاتش حل شده و تو بهترین حالت خودش قرار داره و ساعت‌ها میتونه سرگرمت کنه. هر ۴تا dlc هم عالی هستن از نظر تنوع داستانی و طراحی محیط. تاینی تینا با توجه به چیزایی که دیدم نیاز به آپدیت و بیشتر شدن محتوا و رفع بعضی مشکلاتش داره و میشه صبر کرد بعدا وقتی ارزون شد و شرایطش هم بهتر شد، خریدش.
دونفره مثلا من با پلى فايو و رفيقم با ايكس باكس ميشه پلى داد؟؟ و اينكه حال ميده دونفره ؟ خسته كننده نميشه؟

دونفره مثلا من با پلى فايو و رفيقم با ايكس باكس ميشه پلى داد؟؟ و اينكه حال ميده دونفره ؟ خسته كننده نميشه؟

نسخه‌ی سوم PS4 و PS5 جز کراس‌پلی نبودن اما توی تاینی تینا فول کراس‌پلی داره و همه میتونن با هم بازی کنن. ۲نفره هم قطعا حال میده خسته کننده نمیشه. آیتمایی هم که دراپ میشه میتونید جوری تنظیم کنید که واسه هر کی مخصوص خودش باشه تا دعوا هم نشه! :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or