RattleSnake کاربر سایت May 2, 2011 #7 این همه تعریف اخر کار خودشو با این نمرات کرد واقعا که بازیش مفت ارزونه
Trunks کاربر سایت May 2, 2011 #8 نوشته شده توسط sawanti: این همه تعریف اخر کار خودشو با این نمرات کرد واقعا که بازیش مفت ارزونه بیشتر... جانم؟ مفت ارزونه؟ یعنی چی اونوقت ؟ مفت گرونه معمولا میگن و منم به یاد ندارم سگا خیلی پشت این بازی رو از اول گرفته بود و حرف خاصی راجب موفقیتش زده باشه.
نوشته شده توسط sawanti: این همه تعریف اخر کار خودشو با این نمرات کرد واقعا که بازیش مفت ارزونه بیشتر... جانم؟ مفت ارزونه؟ یعنی چی اونوقت ؟ مفت گرونه معمولا میگن و منم به یاد ندارم سگا خیلی پشت این بازی رو از اول گرفته بود و حرف خاصی راجب موفقیتش زده باشه.
RattleSnake کاربر سایت May 2, 2011 #9 منظورم اینکه بازیش به خردیش نمی ارزه ! من نگفتم سگا پشتیبانی خوبی از بازی کرده و نگفتم که حمایت هم کرده! بالاخره بازیش به درد من یکی نمیخوره
منظورم اینکه بازیش به خردیش نمی ارزه ! من نگفتم سگا پشتیبانی خوبی از بازی کرده و نگفتم که حمایت هم کرده! بالاخره بازیش به درد من یکی نمیخوره
Soheil Set Free The Devil Inside کاربر سایت May 4, 2011 #11 يادم نمياد بازي از روي فيلم ساخته بشه و درست حسابي از آب دراد.اينم يكي ديگه.
Ezio da Firenze کاربر سایت May 6, 2011 #13 3DJuegos : 5.8/10 Planet Xbox 360 : 5.4/10 SpazioGames : 3.5/10
Sweet Jesus کاربر سایت May 6, 2011 #15 اینایی که بازی برا گیم میسازن یه انجینی دارند؛ که بصورت رندوم چیز میز جنریت میکنه میریزه تو بازی؛ مهم هم نیست چی. خوبه دیگه. چی میخواید مگه از بازی
اینایی که بازی برا گیم میسازن یه انجینی دارند؛ که بصورت رندوم چیز میز جنریت میکنه میریزه تو بازی؛ مهم هم نیست چی. خوبه دیگه. چی میخواید مگه از بازی