امتیازات The Outer Worlds 2

یک بایاس در مورد مایکرو وجود داره که 84 یعنی داغون، حالا یک سری سازنده خاص اگر زیر این هم بشند از سمت فن هاشون بمب هسته ای هست...

مبارکه، نسخه اول که عالی بود اینم حتما عالی هست،

اما خب، درسته که ای کاش بی نظیر بود و 10 ها ردیف میشد و متا میرفت بالای 88 89 90....

🔸تحلیل 8/10 - IGN
بازی The Outer Worlds 2 قرار نیست فرمول همیشگی آبسیدین برای بازی‌ های نقش‌ آفرینی رو زیر ـو رو کنه، اما در عوض، یه نسخه‌ ی خیلی بهتر و صیقل‌ خورده‌ تر از همون فرموله. مبارزاتش روانتر شدن، سیستم شخصی‌ سازی و آیتم‌ هاش به طرز دیوانه‌ واری اعتیادآوره و یه داستانی داره که تا تمومش میکنی، هوس میکنی از اول بری تا بقیه‌ ی پایان‌ هاش رو هم ببینی.
البته شروع کند بازی و تنوع کم دشمنا باعث میشه بعضی جاها یه کم حوصله‌ سربر بشه، اما همین که داستان دسیسه‌ های سیاسیش راه میوفته و سیستم جدید «نقاط ضعف و قوت» یقه‌ ـتو میگیره، دیگه دل کندن از بازی واقعا سخت میشه. همه‌ ی این پیشرفت‌ ها، Outer Worlds 2 رو به اون جانشین فال‌اوت: نیو وگاس که همیشه منتظرش بودیم خیلی نزدیکتر کرده، و همین یه دلیل کافیه تا حسابی براش هیجانزده باشیم.

🔸تحلیل 8.8/10 - Game Informer
گرچه روایت اصلیش به اوج هیجان ‌انگیزی نمیرسه، اما آدم شگفت‌ زده میشه که چطور آبسیدین این همه ماجرا رو در دل یه سفر 30 ساعته گنجونده. محتوای جانبیش مثل یه تار و پود نامرئی به مسیر اصلی داستان بافته شده و چنان هوشمندی و عمقی داره که بقیه‌ ی بازی‌ های نقش‌ آفرینی در رسیدن بهش ناکام موندن.

🔸تحلیل 6/10 - VGC
بازی The Outer Worlds 2 قرار نیست پایه‌ های قسمت قبل رو از نو بچینه و البته در سبک نقش‌ آفرینی هم کار شاقی نمیکنه. اگه دنبال کلی اسلحه و یه تفنگ‌ بازیه خیلی بهتر هستی، اینجا حسابی دستت پره. فقط انتظار نداشته باش سفرت به آرکادیا، خاطره‌ موندگاری برات بسازه.

🔸تحلیل 8/10 - Gamespot
انگار The Outer Worlds 2 جاییه که این مجموعه بالاخره شخصیت خودش رو پیدا کرده. شخصیتی که مدیون مبارزات منعطف و روند عالی پیشرفت توی نقش‌ آفرینیشه. نسخه‌ ی اول بازی حسش این بود که سازنده‌ ها دارن سعی میکنن جادوی آینده‌ ی آخرالزمانی فال‌اوت رو، این بار توی یه قالب فضایی جدید زنده کنن. اما The Outer Worlds 2 جای پای این دنیا رو به عنوان یه هویت مستقل محکم میکنه، هویتی که میتونه کنار رقبای علمی تخیلیش قرار بگیره و چیزی رو بهمون بده که هم آشناست و هم امضای خاص خودش رو داره.

🔻نقاط قوت:
✅ مبارزات قوی و انعطاف‌ پذیر، هم برای خودت و هم برای یارانت.
✅ دنیایی با هویت خاص که فضا رو برای طعنه‌ های تند ـو تیز به فرهنگ سازمانی شرکت ها باز میکنه.
✅ قلاب‌ های داستانی و نقش‌ آفرینی که باعث میشه حس کنی واقعا داری یه شخصیت و داستانش رو میسازی.

🔻نقاط ضعف:
⛔️ لودینگ‌ های طولانی، نبود سفر سریع بین سیاره‌ ها و حجم زیاد نوشته‌ ها، ریتم بازی رو کند میکنه.
⛔️ کنایه‌ هایی که دانشمندها و محقق‌ ها رو هدف گرفتن، خوب از آب در نیومده.

شماره اولش که واسه من، تجربه به شدت دلچسبی بود؛ DLCهای خوبی هم داشت. کلا Obsidian، هیچ‌وقت من رو ناامید نکرده ولی به نظرم لایق موفقیت‌های بزرگتری هستن.

ای کاش مایکروسافت، ساخت یه نسخه دیگه از Fallout رو دوباره به Obsidian بسپره.

شماره اولش که واسه من، تجربه به شدت دلچسبی بود؛ DLCهای خوبی هم داشت. کلا Obsidian، هیچ‌وقت من رو ناامید نکرده ولی به نظرم لایق موفقیت‌های بزرگتری هستن.

ای کاش مایکروسافت، ساخت یه نسخه دیگه از Fallout رو دوباره به Obsidian بسپره.
این آبسیدین اونی نیست که نیووگاس رو ساخت.
افراد کلیدیش نیستن.

در مقابل از این تاسف بارتر اینه که خود بتسدا هم اونی نیست که فالوت 3 و اسکایریم رو ساخت.
بتسدا در شرایط حاضر حتی اونی نیست که فالوت 4 رو ساخت.
=====
آبسیدین اگه بخواد یه بازی پرهزینه در حد فالوتها بسازه قطعا به یه رهبر کاردرست مثل Chris Avellone نیاز داره.
یا Josh Sawyer که خب تو آبسیدین حضور داره ولی میشه گفت هم هست و هم نیست.
خود Sawyer میگه اگه آبسیدین پروژه بزرگی بخواد بسازه من پایم ولی از طرف استودیو هیچ انگیزه ای برای این نیست.

نمیدونم دوباره حس یه بازی خوب که میتونست بهتر باشه ولی ابسیدین حال نداشت بهترش کنه بهم دست داد. آبسیدین یه روز اومد فقط روی یه پروژه کار کنه، مرد.
اتفاقا همینش خوبه
من حاضرم 10 تا Outer worlds 1 بازی کنم تا اینکه 6-7 سال صبر کنم چون فلان استودیو لقمه بزرگ تر از دهنش ورداشته و میخواد بازی شاهکار بده بیرون (که تو این 6 سال صد بار ممکنه به دلیل مشکلات بودجه و دلایل مختلف دیگه ریبوت یا حتی کنسل بشه)
بدبخت آبسیدین یه گوشه نشسته رگباری داره بازیای خوب (نه شاهکار) میده بیرون بدون حاشیه :دی

اینم فعلا متاش تقریبا یکی هست با نسخه اول، من عاشق نسخه اول بودم با تمام نقاط ضعفش، این اگه همونقد خوب باشه واسم کافیه.
بنظر میاد ورژن بهتر و گسترده تر از نسخه اول هست که دقیقا همون چیزیه که من میخوام.

آخرین ویرایش:
این آبسیدین اونی نیست که نیووگاس رو ساخت.
افراد کلیدیش نیستن.

آبسیدین اگه بخواد یه بازی پرهزینه در حد فالوتها بسازه قطعا به یه رهبر کاردرست مثل Chris Avellone نیاز داره.
یا Josh Sawyer که خب تو آبسیدین حضور داره ولی میشه گفت هم هست و هم نیست.
خود Sawyer میگه اگه آبسیدین پروژه بزرگی بخواد بسازه من پایم ولی از طرف استودیو هیچ انگیزه ای برای این نیست.
آره، اون رو که خبر دارم. Obsidian در طول این سال‌ها، تعداد زیادی از مدیران رده بالا و رده میانی‌اش رو از دست داده که خب مهم‌ترین مهره و سنگین‌ترین وزنه، همون Avellone بود که خودت بهش اشاره کردی.
ولی همچنان معدود نفرات مهمی از گذشته و زمان تأسیس استودیو حضور دارن که فعلاً نذاشتن روحِ اون Obsidian قدیمی، کاملاً از بین بره. مثلا به غیر از Sawyer که گفتی و به نظر من هم می‌تونه پروژه بزرگی مثل New Vegas رو هدایت کنه، بقیه co-founderها مثل Feargus Urquhart, Chris Jones, Darren Monahan و ... تا جایی که می‌دونم هنوز هستن و درسته هیچ‌کدوم نمی‌تونن به لحاظ تخصصی، جای نابغه‌ای مثل Avellone رو پُر کنن، ولی حداقل میشه این افراد رو پُلی به گذشته درخشان استودیو دونست و برای آینده بهشون امید بست. کلاً میخوام بگم هنوز مونده که امیدم رو به Obsidian کاملاً از دست بدم!​

در مقابل از این تاسف بارتر اینه که خود بتسدا هم اونی نیست که فالوت 3 و اسکایریم رو ساخت.
بتسدا در شرایط حاضر حتی اونی نیست که فالوت 4 رو ساخت.
موافقم؛ اوضاع Bethesda نگران‌کننده‌تره. به نظرم Elder Scrolls 6، یه جورایی آخرین فرصتِ بتزدا برای جلب اعتمادِ دوباره گیمرها و منتقدینه. این‌ها از زمان Fallout 4 (که شخصا خیلی دوستش داشتم)، یک روند نزولی رو در پیش گرفتن تا الان. عملکردشون در مجموع بد نبوده انصافاً؛ ولی اون Bethesda زمان Oblivion و Skyrim و Fallout 3 کجا و این‌یکی کجا! هرچند هنوز هم بهشون امیدوارم؛ به خصوص اینکه تو این بُرهه، فشار مایکروسافت رو هم روی خودشون حس می‌کنن و نمی‌خوان اون جایگاه مهم و ارشد بودن در بین استودیوهای XBOX رو از دست بدن.​

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or