امتیازات The Evil Within - The Assignment

BEHZAD WESKER

کاربر سایت
the-evil-within-the-assignment-walkthrough-640x325.jpg

ign : 8.5

The Evil Within: The Assignment Review - IGN

8/10 :ta

TA Review: The Assignment

onlysp : 8.3

http://www.onlysp.com/the-evil-within-assignment-dlc-review/

bloody-disgusting : 8.5

'The Evil Within: The Assignment' Review: In Need of a Gun -

wegotthiscovered : 8

The Evil Within: The Assignment DLC Review

dreadcentral : 10

Evil Within, The: The Assignment (Video Game DLC) - Dread Central

newsmonkey : 8

http://newsmonkey.be/article/35199

digitalchumps : 8.8

digitalchumps - The Evil Within - The Assignment (DLC)

biogamergirl : 9

The Evil Within: The Assignment (Video Game Review) - BioGamer Girl

es.ign : 8

http://es.ign.com/the-evil-within-th...sis-para-ps4-o

gamerstemple : 8.5

http://www.gamerstemple.com/game-reviews/xbox-one/9634/the-evil-within-the-assignment-review

twinfinite : 6

http://www.twinfinite.net/2015/03/16...gnment-review/

stevivor : 8.5

Review: The Evil Within***8217;s ***8220;The Assignment***8221; DLC | Stevivor

VideoGamer: 8/10

LaPS4: 8.4/10

Atomix: 8.3/10

GamesVillage.it: 8/10

Hobby Consolas: 8/10

آخرین ویرایش:
این چی هست؟ دی ال سی هست؟
لطفا در موردش توضیح بدید

با سلام. همان طور که میدونید بازی زیبای اویل ویتین 3 تا DLC دارد که دو از ان ها به جولی کیدمن همکار سباستین تعلق داره و ناگفته هایی از داستان قوی و پیچیده بازی را بازگو میکند.:d

DLC اول امده و میتونید برای خرید و دانلود اقدام کنید!:d

DLC سوم هم با کیپر یکی از هولناک ترین باس فایت های بازی هست که به نظر میاد استاد انجا یک تسویه حساب با همه تو سبک ترسناک انجام بده:))

با سلام. همان طور که میدونید بازی زیبای اویل ویتین 3 تا DLC دارد که دو از ان ها به جولی کیدمن همکار سباستین تعلق داره و ناگفته هایی از داستان قوی و پیچیده بازی را بازگو میکند.:d

DLC اول امده و میتونید برای خرید و دانلود اقدام کنید!:d

DLC سوم هم با کیپر یکی از هولناک ترین باس فایت های بازی هست که به نظر میاد استاد انجا یک تسویه حساب با همه تو سبک ترسناک انجام بده:))

تو بازی اصلی نتونست حالا اینجا بتونه؟:-/
از همون اول DLC می ساخت دیگه :d

بازی به نظرم خیلی ترسناک تر از بازی اصلی هستش و طراحی مراحل خیلی بهتر هست. یه دشمن جدیدی هم داره که ببنیدش رسما بهتره همون لحظه دستگاه را خاموش کنید وگرنه عواقب بعدیش به عهده خودتونه:d

یه اتمسفر عجیبی هم داره که توضیح دادنش خیلی سخته و بیشتر باید تجربش کرد تا متوجه منظورم شد. در کل اگه شرایطش هست پیشنهاد میکنم حتما بازیش کنید.
یه چند تا نمره دیگه:

VideoGamer: 8/10
LaPS4: 8.4/10
Atomix: 8.3/10
GamesVillage.it: 8/10
Hobby Consolas: 8/10

متا هم از 6 نقد فعلا: 82

آخرین ویرایش:

کلا به نظرم سلیقه ایه : من که خیلی از ترس اویل ویتن خوشم اومد ...
کلا به نظرم بازی یه سری مشکلات داشت که بهش لطمه زد وگرنه اساسا بازی خوبی بود تو ژانر وحشت ;)

بازیش شاهکاره مخصوصا یه جورایی اتمسفر اویل ۳ رو میده چون کاراکتر تغییر جنس داده و شده عالی . من کلا حال میکنم با این بازی شما رو نمی دونم

Sent from my HTC using Tapatalk

نتونست! شما اگه صرفا به نمرات بازی توجه نکنی و خود متن نقدها را بخونی اکثرا به ترسناک بودن بازی اشاره کردند. همه بدون شک به ترسناک بقا بودن بازی اشاره کردند. در ضمن فروش عالی بازی هم جواب خوب و محکمی به منتقدها داد.

نتونست! شما اگه صرفا به نمرات بازی توجه نکنی و خود متن نقدها را بخونی اکثرا به ترسناک بودن بازی اشاره کردند. همه بدون شک به ترسناک بقا بودن بازی اشاره کردند. در ضمن فروش عالی بازی هم جواب خوب و محکمی به منتقدها داد.
بهزاد مگه بازی چقدر فروخته؟

امار مشخص هنوز بتسدا نداده است!:| ولی ماه اول تو امریکا رکورد پرفروش ترین بازی ترسناک در ماه نخست را شکست ، البته بازی دی لایت این رکورد را متاسفانه زد! ولی اینطور که سرچ کردم بیش از 3 میلیون در دو ماه عرضه بوده است. حالا باید صبر کرد تا بتسدا امار بده.

در ضمن میکامی گفته بود کار کردن با بتسدا خیلی خوب هست. بعد از انتشار بازی این تنها مصاحبه ای هست که میکامی انجام داد

Acht vragen aan Shinji Mikami | games nieuws

GNL: When you were working on developing Vanquish was soon clear that this cooperation would end as soon as the game was finished. Of course the situation

with Bethesda very different, but you see this, from a personal perspective, as a collaboration that can stand for you for many years?

SM: Yes, that's the intention. They offer a very good working environment, also why I want to work hard to better allow our next title

میزان فروشش مشخص نیس ولی به کاربردن لفظ فروش عالی اکثرا به خاطر فروش بالاش در یکی دو هفته اول.....که تو انگلستان و امریکا یکی دو هفته اولش عالی فروخت(یه رکورد ماهانه هم تو امریکا تو سبک ترس زد که حالا جاشو dying light گرفت) ولی بعدش دیگه خیلی در مورد فروشش اطلاع رسانی نشد

یکی از علتهای قابل توجه فروش بالاش تو هفته های اول اسم میکامی بود(مثه خود من و خیلی ها تو انجمن که به خاطر اسم میکامی بازی رو خریدیم) وگرنه اگه کسی اسم میکامی رو به عنوان کارگردان پشت بازی نمی دید نصف فروش بازی می پرید(البته انتشار بازی برای 5 پلتفرم هم کم تاثیر نبود)

+

البته خود بازی هم در کل بد نبود ولی برخی چپترهای بی مورد بازی و مشکلات تکنیکی خیلی از ارزش های بازی کم کرد متاسفانه

.

به نظرم بازی بسیار خوبی بود و بدون شک این DLC رو تهیه خواهم کرد.
گیم پلیش رو خیلی دوست داشتم. ترس واقعی رو منتقل کرد و شوتینگ و ... هم از دید من خوب طراحی شده بود. فقط داستان بازی یه حفره هایی داشت که این DLC تموم اون رو می پوشونه. موسیقی و صدگذاری و تم و همه چیزش واقعا تحسین برانگیز بود. در کل از دید من باید میکامی رو به خاطر این عنوان تحسین کرد.
در خصوص مشکلات تکنیکی من قبول دارم ولی باید بگم که PC بازا بیشترین صدمه رو دیدن و من روی PS4 مشکل خاصی ندیدم. حیف بود واقعا این بازی که اسیر یه مشکلات ریز شد

به نظرم بازی بسیار خوبی بود و بدون شک این DLC رو تهیه خواهم کرد.
گیم پلیش رو خیلی دوست داشتم. ترس واقعی رو منتقل کرد و شوتینگ و ... هم از دید من خوب طراحی شده بود. فقط داستان بازی یه حفره هایی داشت که این DLC تموم اون رو می پوشونه. موسیقی و صدگذاری و تم و همه چیزش واقعا تحسین برانگیز بود. در کل از دید من باید میکامی رو به خاطر این عنوان تحسین کرد.
در خصوص مشکلات تکنیکی من قبول دارم ولی باید بگم که PC بازا بیشترین صدمه رو دیدن و من روی PS4 مشکل خاصی ندیدم. حیف بود واقعا این بازی که اسیر یه مشکلات ریز شد

دقیقا. نقد ویدیو گیمر را بخون. من کامل خوندم. قبلا یکی از دوستام بهم گفت که با امدن DLC ها نظرات راجع به مبهم بودن داستان عوض میشه.

It's here that the DLC plays to the main game's strength: mainly, that Mikami really knows how to do dread.

یک نکته دیگه هم اینکه دیشب داشتیم با اریا یا همون دایناسور محبوب خودمون در مورد اوردر حرف میزدیم هیچ رقم حق اوردر نبود زیر 7 بهش بدند! بعد ما دیدم طرف امده 4 داده! این بلا سر اویل ویتین هم امد.

اویل ویتین حقش بود بین 85 تا 90 بچرخه! شاهکاری بود :d در هر صورت دست استاد درد نکنه! هنوز وقتی تریلر توکیو گیم شو بازی را میبینم حال و هوام عوض میشه! شینجی میکامی باید یک سری بازی بزرگ ترسناک دیگه را خلق میکرد که کرد.:bighug:

دقیقا. نقد ویدیو گیمر را بخون. من کامل خوندم. قبلا یکی از دوستام بهم گفت که با امدن DLC ها نظرات راجع به مبهم بودن داستان عوض میشه.

It's here that the DLC plays to the main game's strength: mainly, that Mikami really knows how to do dread.

یک نکته دیگه هم اینکه دیشب داشتیم با اریا یا همون دایناسور محبوب خودمون در مورد اوردر حرف میزدیم هیچ رقم حق اوردر نبود زیر 7 بهش بدند! بعد ما دیدم طرف امده 4 داده! این بلا سر اویل ویتین هم امد.

اویل ویتین حقش بود بین 85 تا 90 بچرخه! شاهکاری بود :d در هر صورت دست استاد درد نکنه! هنوز وقتی تریلر توکیو گیم شو بازی را میبینم حال و هوام عوض میشه! شینجی میکامی باید یک سری بازی بزرگ ترسناک دیگه را خلق میکرد که کرد.:bighug:
صد در صد یکی از دلیل تهیه این DLC، همین رفع مبهم سازی داستان بود و برای من مهم ترین دلیل همین ویژگی هستش.
به هر حال از دید من TEW حقش بیشترین از این ها بود و بازی خوبی بود که دوست داران سبک ترس و وحشت رو بسیار راضی می کنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or