امتیازات The Darkness II

hosein me

کاربر سایت
ixOdWYxoYCm6j.jpg

خوب این باز ی هم اولین نمره خودش گرفت .

Official Xbox Magazine:90

آخرین ویرایش:
چنین نمره ازش انتظار میره من که demo رو بازی کردم واقعا لذت بردم. مخصوصا که داستانشو کمی فهمیدم ادامه قبلی هست و جالبه.

اميدوارم اين دفعه برخلاف شماره اول به حقش برسه. با كيفيت تر و پوليش شده تر از شماره اولش هم كه هست.
شماره اولش اگه اون بخش مولتی پلير مسخره رو نداشت متاش به 90 يا نزديك 90 رسيده بود.
يكی از بازی های كم هايپی هست كه می تونه جزو برترين بازی های 2012 بشه.

عمرا به کیفیت اولی برسه.هر چقدر هم نمره هاش بالا باشه بازم به زیبایی اولی نمیشه.مخصوصا الان که گرافیکش cell shade شده.
ولی در زمینه گیم پلی پیشرفتش خیلی خوب بوده

عمرا به کیفیت اولی برسه.هر چقدر هم نمره هاش بالا باشه بازم به زیبایی اولی نمیشه.مخصوصا الان که گرافیکش cell shade شده.
ولی در زمینه گیم پلی پیشرفتش خیلی خوب بوده
تغيير سبك گرافيك چه بدی داره؟ اصل نكات فنی و هنریه تو گرافيك كه تو اين دو مورد گرافيكش بهتر از شماره اول كار شده.
در مورد گرافيك cell shade ـش هم به نظر من گرافيك cell shade و غير واقع گرايانه بيشتر به اين بازی می خوره چون بازيش از كاميك الهام گرفته شده.
در مورد داستان و جوش هم كاميك داركنس پتانسيل زيادی داره تا به خوبی اولی شه.
امتيازش خوبه ولي اگر 10 هم ميگرفت اين بازي رو نميخريدم
ارجينالش رو می فرماييد؟ اگه غير از اينه لازم نيست اين امر مهم رو تو جمع عموم آنونس كنيد خب:)

نمیدونم دوستانی که الان نظر میدن که بازی مثل شماره ی 1 نمیشه و گرافیکش خوب نیست دمو رو بازی کردن یا نه ؟!
نمیدونم شماها دیگه چه انتظاری ازین بازی ددارین . تو دمو همه چیز عالی بود

این بازی 2 روزه که عرضه شده,من گرفتمش,بازیش واقعا محشره,گرافیک و صداگذاریش خیلی بالاست,در ضمن اونهایی که قلبشون ضعیفه سعی کنن موقعی که تو خونه تنهایین و یا شبها بازی نکنند چون خیلی ترسناکه

Game Informer 7.5/10

More of a rebirth for the series than the sequel it's trying to be. The action is mindless and fevered, and Jackie has transformed from a vengeful protagonist into someone who probably listens to "Dream Weaver" as he cries himself to sleep. I found it to be an interesting journey

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or