امتیازات Test Drive Unlimited 2

Ezio da Firenze

کاربر سایت
سلام

300px-Test_Drive_Unlimited_2_cover.jpg

Release Date: February 8, 2011

Game Informer : 8.5 / 10​

• Like
Reactions: soroush yakuza
نقدش رو خوندم ، ایراد چندانی به بازی نگرفته بود و بیشتر ازش تعریف کرده بود و خواننده گفته بود که این بازی محیط های هاوائی و شهر های تفریحی ساحلی دیگر رو بشکل زیبایی شبیه سازی کرده و از نظر سرگرم کنندگی هم در سطح بالایی قرار داره. با این وجود برای امتیاز اول خیلی نمره خوبی رو گرفته ، GI به GT5 هم نمره داد پس میشه به بازی امیدوار بود.

سلام!
GI به نسخه اول امتیاز 8.25 داده بود. واسه شروع خیلی خوبه، البته من از نسخه اول خیلی خوشم نیومد چون بعد از یه مدت یکنواخت و کسل کننده میشد، امیدوارم این نسخه بهتر از نسخه اول عمل کنه.

نقدش رو خوندم ، ایراد چندانی به بازی نگرفته بود و بیشتر ازش تعریف کرده بود و خواننده گفته بود که این بازی محیط های هاوائی و شهر های تفریحی ساحلی دیگر رو بشکل زیبایی شبیه سازی کرده و از نظر سرگرم کنندگی هم در سطح بالایی قرار داره. با این وجود برای امتیاز اول خیلی نمره خوبی رو گرفته ، GI به GT5 هم نمره داد پس میشه به بازی امیدوار بود.
Game Informer به GT5 امتیاز 9 داد.

کلا در حق نسخه ی اولش ظلم کردن زمان خودش فوق العاده بود

من دموی بازی رو بازی کردم شدیدا پیشنهاد می شه از لحاظ گرافیکی هم بهترین ریسینگ هست البته من نسخه ی pc زدم

کلا در حق نسخه ی اولش ظلم کردن زمان خودش فوق العاده بود

من دموی بازی رو بازی کردم شدیدا پیشنهاد می شه از لحاظ گرافیکی هم بهترین ریسینگ هست البته من نسخه ی pc زدم
pc همیشه ترکونده :d
تست درایو جدا از بازی های رسینگ می تونستی خونه، ماشین و موتور بخری و یا بفروشی این بازی ماموریت های گوناگونی داشت یه نفر ببری به مقصد برسونی یا یه جعبه به صاحبش برسونی ماشین را از شرکت بگیری به صاحبش تحویل بدی و ...
خانه های شما هر کدوم چند پارکینگ داشتند که ماشین و موتورت را توش جا میادی شخصیت انتخابی شما می تونستی براش پوشاک بخری مثل لباس جین ، عینک ، کفش و....
وخیلی امکانات دیگه این سری شاید یکی از بهترین ها باشد این بازی سبک خودش داره و قابل مقایسه با دیگر بازی ها نیست .

• Like
Reactions: God_of_game
بازیش واقعا خوبه، یک کم به قول آریا ماشیناش شل هستند :d.
ولی همه چیزش از خیلی از بازی ها مث NFS HP باحال تر خواطرات PGR رو برای من زنده کرد!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or