امتیازات Syberia 3

ALBERT W3SKER

THE FATHER OF SURVIVAL HORROR
کاربر سایت
header.jpg

Hobby Consolas 77

Areajugones 80

Meristation 75

Vandal 70

Multiplayer.it 65

PC Games 4

playstationlifestyle : 5.5

Syberia 3 Review (PS4) | PlayStation LifeStyle

thekoalition : 5.5

Syberia 3 Review – An Adventurous Mess

pcgamer : 3​

آخرین ویرایش:
هر سه تا منتقد از مسائل تکنیکی مینالن که تجربشون را نابود کرده.
الان یکم از اولش رو دیدم، صدا گذاری یکی از شخصیت ها هم فوق افتضاح بود. وقتی یه بازی ازین چیزا ضربه میخوره آدم دلش میسوزه.

کاش هرگز نساخته بودن.به جایی بر نمیخورد! چندین سال از دو شاهکار اولیش گذشت و با خاطره هاش زندگی کردیم! دلیلی نداشت بعد اینهمه سال اینجوری بسازن و نابود کنن خاطره های گیمرا رو...

یه تیکه از بهترین خاطره های خیلی از ماها رو نابود کردن با ساخت شماره 3 این بازی:|
از همون تریلرهای گیم پلی مشخص بود خیلی با اون شاهکارهای 1 و2 فاصله داره مخصوصا چهره خود کیت واکر از نزدیک که با اون گرافیک خیلی خیلی بی روح و شبیه یه undead بود :D:|

.

چه ضد حالي..
به قول دوستان اي كاش اصلا نميساختن قسمت ٣ رو..هر چند كه من هميشه خاطرات قسمت ١ و ٢ش تو ذهنم ميمونه..مخصوصا صداهاي شخصيتها با دوبله دارينوس..

خیلی برام جالبه تقریبا مطمنم 90 درصد دوستانی که دارند نظر میدن بازی رو به اتمام نرسوندن و با توجه امتیازات سایتهای خارجی نظر میدن . البته تا الان که بازی کردم از بازی لذت بردم و صد در صد به شاهکار شماره 1 و 2 نمیرسه ولی واقعا خاطرات من که هر کدوم از 2 شماره قبل رو 3 بار تموم کردم زنده کرد . ممنون benoit sokal عزیز

دوستان عزیز مشکلات بازی رو بقیه گفتن و من میخوام درباره خوبیاش بگم. اول اینکه تو بازی تو منوی بازی و نقطه به نقطه بازی با موسیقی جادویی جناب inon zur مواجه میشید که با ترکیبش با اون اتمسفر اروپای شرقی بازی یه حسی بهتون میده که تو کمتر بازیی باهاش مواجه میشید . انگار که اونجا هستید و طراحی هنری بازی فوق العاده است انگار واقعا یه همچین جایی وجود داره . خلاصه اینکه با تمام کاستیاش من رو برد 15 ساله پیش که شماره 1 ش رو بازی کردم و مثل همون موقع دلم رو برد . اگر بازیی دوست دارید که دلتون رو ببره اصلا به نقدها توجه نکنید و مدتی رو با kate walker همسفر بشید . من که پشیمون نیستم . راستی بازیهای benoit sokal من جمله sinking island و paradise رو هم بازی کنید اونا هم از لحاظ اتمسفر هی چیز از syberia کم ندارند . این بشر خداست

• Like
Reactions: Mr. Children

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or