یعنی الان میخوای بگی این امتیاز حقش نبوده؟!بیشتر فکر کنم به درد طرفدارانش بخوره ....
این دوتا سایت به بازیهای خوب نمره های بالا میدن باید منتظرignوgamespotبمونیم.....
البته مشخصه که این بازی از نسخه اصلی بهتره ولی خب جذابیتی که نسخه ی اصلی بعد از چند سال داشت معلومه که از این بیشتر بوده و امتیاز های بهتری میگیره . یعنی منظورم اینه که امتیازات این بعیده از خود نسخه اصلی بالاتر باشه .یعنی الان میخوای بگی این امتیاز حقش نبوده؟!
اتفاقا همین دو تا مجله (نه سایت)، بسیار سخت گیرانه نمره میدن. میانگین SF IV حدود 94 شد، این تازه باید بیشترم بشه!
اصلاً کاری به امتیاز سایتها ندارم، اما از نظر «جذابیت»، تا جایی که من توی سایتهای Community ِ فایتینگ دیدم، میتونم بگم برای اونا خیلی جذابه، چون خفن تو جـوّ این گیم هستن (خفن با فونت Bold).البته مشخصه که این بازی از نسخه اصلی بهتره ولی خب جذابیتی که نسخه ی اصلی بعد از چند سال داشت معلومه که از این بیشتر بوده و امتیاز های بهتری میگیره . یعنی منظورم اینه که امتیازات این بعیده از خود نسخه اصلی بالاتر باشه .
نمیدونم ولی خب به نظرم بازی ـی که بعد از چندین سال میاد خیلی جذابیتش بیشتره یا چیزی شبیه Remake با زمان یک و سال نیم . وگرنه فنی و ایناش که قاعدتا باید بهتر باشه .اصلاً کاری به امتیاز سایتها ندارم، اما از نظر «جذابیت»، تا جایی که من توی سایتهای Community ِ فایتینگ دیدم، میتونم بگم برای اونا خیلی جذابه، چون خفن تو جـوّ این گیم هستن (خفن با فونت Bold).
Remake ؟!نمیدونم ولی خب به نظرم بازی ـی که بعد از چندین سال میاد خیلی جذابیتش بیشتره یا چیزی شبیه Remake با زمان یک و سال نیم . وگرنه فنی و ایناش که قاعدتا باید بهتر باشه .
Remake ؟!
تو SSFIV 10 تا کاراکتر اضافه شده. تعداد Stage ها تقریبا دو برابر شده. سیستم آنلاینش بهتر شده و خیلی چیزهای دیگه، ضمن اینکه این بازی به قیمت 40 دلار فروخته میشه...
نمیدونم ولی خب به نظرم بازی ـی که بعد از چندین سال میاد خیلی جذابیتش بیشتره یا چیزی شبیه Remake با زمان یک و سال نیم . وگرنه فنی و ایناش که قاعدتا باید بهتر باشه .