امتیازات Soul Calibur V

Behrooz

کاربر سایت
soul-calibur-v-ezio-8.jpg

عنوان Soul Calibur V که 31 ژانویه عرضه خواهد شد، اولین امتیاز خود را گرفت:

PSM3 UK - 8.9/10

“beautifully designed around a wide range – it’s the most various this series has seen in a long time – and it’s returning characters are tweaked while new ones don’t retread old ground.”
“faster and more aggresive, SCV is what the series needed. Long term fans may bemoan the changes, but this is the perfect starting point for newcomers.”

قبلی هم نمراتش خوب بود،ولی اصلی کاری که گیم پلی باشه حداقل برای من یکی خوب نبود.
منتظرِ خودِ بازی میمونیم.این یکی از اوناییِ که با نمره ها چیزی ازش حالیمون نمیشه!

قبلی هم نمراتش خوب بود،ولی اصلی کاری که گیم پلی باشه حداقل برای من یکی خوب نبود.
واسه منم خوب نبود چون سول کالیبر های قبلی رو به اون شکل باز نکردم. ولی هر فن سول کالیبری که من دیدم میکشت خودش رو برای بازی :دی... بیشتر برای کسایی که SF یا Tekken میزنن خیلی کند به نظر میومد.

و اینکه من با توجه به پوسترهایی که از بازی دیدم اصلا امیدی بهش نداشتم و احساس میکردم به گند کشیده شده ولی گویا بازم خوب از آب در اومده...

واسه منم خوب نبود چون سول کالیبر های قبلی رو به اون شکل باز نکردم. ولی هر فن سول کالیبری که من دیدم میکشت خودش رو برای بازی :دی... بیشتر برای کسایی که SF یا Tekken میزنن خیلی کند به نظر میومد.

و اینکه من با توجه به پوسترهایی که از بازی دیدم اصلا امیدی بهش نداشتم و احساس میکردم به گند کشیده شده ولی گویا بازم خوب از آب در اومده...

شهاب TEKKEN هاي قبلي منظورته نه؟

چون سگ SC4 مي ارزيد به T6.به نظر من.

كلا جو شاد SC خيلي يونيكه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or