كوروش جان عكسای ديگه اش رو ندارم. ولی خودم ريمستر زياد بازی كردم، می دونم بعضی افكت های تو نسخه اصلی رو نمی شه HD كرد مثل همين مه و بايد تغييرشون داد. همين مه نسخه PS2 تو گرافيك HD جك می شده، از طرفی موتور بازی (نسخه ريمستر) هم كه كرای انجين3 نبوده بخوان مه اين نسل رو بذارن و همون موتورای قديمی بوده كه تو سايلنت هيل 2 و 3 ديديم، ايرادی كه گرفته خيلی بنی اسرائيليه...
تو GOW كالكشن هم دقت كرده باشی بخاری كه از دهن هيدرا در ميومد مثل نسخه PS2 نبود و اصلا هم نمی شد باشه به دلايلی كه گفتم ولی تو سايلنت هيل بنا به دلايلی واضح تابلو شده...البته دليل اين مشكل از PS3 هم بوده، يكی از سازندهای تيم سايلنت از مه ايراد گرفته و خودشم تو توئيتش گفته ايراد از PS3 ست:
Original Silent Hill developer disappointed at "poor" HD re-release • News • Eurogamer.net
البته زيادم تقصير كنسول نيست چون اين ريمسترها دست و پای سازنده ها رو تو استفاده از همه افكت های نسل حاضر می بنده، تنها كاری كه می تونن كنن بهينه سازی و استفاده از بعضی از افكت ها و آپشن های گرافيكی اين نسله كه البته سايلنت هيل كالكشن تو اين زمينه خوب عمل كرده و سايه زنی خيلی بهتر و تكسچرهای واضحی رو شاهد هستيم. افكت مه هم خوبه ولی كم حجم تره يكم.
نمره 5 براش ديگه خيلی احمقانه ست...من بخاطر سايلنت هيل2 چشم بسته بهش 10 از 10 می دم.
اگه سايلنت هيل2 رو بازی نكردی تو خريدش اصلا شك نكن كه سايلنت هيل2 بدون هيچ شكی يكی از بهترين بازی های تاريخ هست.