امتیازات Silent Hill HD Collection

84823187770421151254.jpg

IGN 90/100
Game Informer 80/100

اینو بردار بزن ترک پیشونی اون کسایی که سایلنت هیل جدید رو ساختن. تا دفعه دیگه یاد بگیرن چجوری بازی میسازن که با گرافیک یه نسل پیش امتیازهای خوبی میگیره.و دو تا 10 از ign
حرفتون درسته، البته IGN در حق Downpour زياد كم لطفی كرده و ديگه نهايتا كمتر از 6 نبايستی می داد، اگه Downpour مثل NG و RE: ORC بازی بدی بود الان متاش رو 70 نبود...

اين منتقد يوروگيمر بايد تو تيمارستان بستری شه، نسخه PS3 كالكشن بخاطر ساختار فنی PS3 افكت مه سايلنت هيل2 ـش با افكت سايلنت هيل2 نسخه اصلی PS2 فرق می كرده (بايدم فرق كنه چون اون افكت مه مال نسل قبل بوده!) و يكی دو جا هم مثل اينجا باگ داشته و مه محو می شده البته فقط و فقط تو نسخه PS3 و فقط همين يه ايراد رو گرفته داده 5 !!!

كوروش جان عكسای ديگه اش رو ندارم. ولی خودم ريمستر زياد بازی كردم، می دونم بعضی افكت های تو نسخه اصلی رو نمی شه HD كرد مثل همين مه و بايد تغييرشون داد. همين مه نسخه PS2 تو گرافيك HD جك می شده، از طرفی موتور بازی (نسخه ريمستر) هم كه كرای انجين3 نبوده بخوان مه اين نسل رو بذارن و همون موتورای قديمی بوده كه تو سايلنت هيل 2 و 3 ديديم، ايرادی كه گرفته خيلی بنی اسرائيليه...
تو GOW كالكشن هم دقت كرده باشی بخاری كه از دهن هيدرا در ميومد مثل نسخه PS2 نبود و اصلا هم نمی شد باشه به دلايلی كه گفتم ولی تو سايلنت هيل بنا به دلايلی واضح تابلو شده...البته دليل اين مشكل از PS3 هم بوده، يكی از سازندهای تيم سايلنت از مه ايراد گرفته و خودشم تو توئيتش گفته ايراد از PS3 ست:
Original Silent Hill developer disappointed at "poor" HD re-release • News • Eurogamer.net
البته زيادم تقصير كنسول نيست چون اين ريمسترها دست و پای سازنده ها رو تو استفاده از همه افكت های نسل حاضر می بنده، تنها كاری كه می تونن كنن بهينه سازی و استفاده از بعضی از افكت ها و آپشن های گرافيكی اين نسله كه البته سايلنت هيل كالكشن تو اين زمينه خوب عمل كرده و سايه زنی خيلی بهتر و تكسچرهای واضحی رو شاهد هستيم. افكت مه هم خوبه ولی كم حجم تره يكم.
نمره 5 براش ديگه خيلی احمقانه ست...من بخاطر سايلنت هيل2 چشم بسته بهش 10 از 10 می دم.
اگه سايلنت هيل2 رو بازی نكردی تو خريدش اصلا شك نكن كه سايلنت هيل2 بدون هيچ شكی يكی از بهترين بازی های تاريخ هست.

آخرین ویرایش:
حالا مه تو چَش منتقد ، بیخیال سهیل ... منم به خاطر Silent Hill 3 بهش 11 از 10 میدم ... !
این کالکشن ها تو این نسل از بهترین اتفاقات ممکن بود که افتاد .

كوروش جان عكسای ديگه اش رو ندارم. ولی خودم ريمستر زياد بازی كردم، می دونم بعضی افكت های تو نسخه اصلی رو نمی شه HD كرد مثل همين مه و بايد تغييرشون داد. همين مه نسخه PS2 تو گرافيك HD جك می شده، از طرفی موتور بازی (نسخه ريمستر) هم كه كرای انجين3 نبوده بخوان مه اين نسل رو بذارن و همون موتورای قديمی بوده كه تو سايلنت هيل 2 و 3 ديديم، ايرادی كه گرفته خيلی بنی اسرائيليه...
تو GOW كالكشن هم دقت كرده باشی بخاری كه از دهن هيدرا در ميومد مثل نسخه PS2 نبود و اصلا هم نمی شد باشه به دلايلی كه گفتم ولی تو سايلنت هيل بنا به دلايلی واضح تابلو شده...البته دليل اين مشكل از PS3 هم بوده، يكی از سازندهای تيم سايلنت از مه ايراد گرفته و خودشم تو توئيتش گفته ايراد از PS3 ست:
Original Silent Hill developer disappointed at "poor" HD re-release • News • Eurogamer.net
البته زيادم تقصير كنسول نيست چون اين ريمسترها دست و پای سازنده ها رو تو استفاده از همه افكت های نسل حاضر می بنده، تنها كاری كه می تونن كنن بهينه سازی و استفاده از بعضی از افكت ها و آپشن های گرافيكی اين نسله كه البته سايلنت هيل كالكشن تو اين زمينه خوب عمل كرده و سايه زنی خيلی بهتر و تكسچرهای واضحی رو شاهد هستيم. افكت مه هم خوبه ولی كم حجم تره يكم.
نمره 5 براش ديگه خيلی احمقانه ست...من بخاطر سايلنت هيل2 چشم بسته بهش 10 از 10 می دم.
اگه سايلنت هيل2 رو بازی نكردی تو خريدش اصلا شك نكن كه سايلنت هيل2 بدون هيچ شكی يكی از بهترين بازی های تاريخ هست.
مرسی خیلی کامل بود
نه خداروشکر همشو بازی کردم تا حالا
ولی چندین سال پیش
دلم میخواد طعمشون رو اچ دی شده بچشم باز بعد این همه سال
برا همین سوال کردم مه رو
و قطعا شک ندارم تو خریدش، اصلا :d

این بازی بسیار بد پورت و HD شده. نسخه ps3 بازی با 300 مگ Patch و 4 گیگ Install هنوز هم پُر از باگ هست. Konami فقط برای عقب نموندن از کاروان عرضه کننده های بازی های HD Remaster و خالی کردن جیب فنها این رو منتشر کرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or