امتیازات Pure

• Thread starter Thread starter Gartall
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
گیم اسپای تاریخ انتشار این بازی رو 16 سپتامبر اعلام کرده ، یعنی اگر بازی تو ایران بخواد همون روز پخش بشه ، 5 روز دیگه شاهد این بازی خواهیم بود. :bash:

وای .... عجب امتیاز هایی ...البته باید دید بقیه ی سایت های معتبر چه امتیاز هایی میدند ... تریلر اول رو که دیدم خوشم اومد ولی گفتم شاید اینم خراب کرد .... ولی امتیاز ـــهاش واقعا امیدوار کننده ـــست ....

وای .... عجب امتیاز هایی ...البته باید دید بقیه ی سایت های معتبر چه امتیاز هایی میدند ... تریلر اول رو که دیدم خوشم اومد ولی گفتم شاید اینم خراب کرد .... ولی امتیاز ـــهاش واقعا امیدوار کننده ـــست ....

بازیش سرگرم کننده ست ، یه چیزی تو مایه های MotorStorm ه از نظر نوع کنترل و گرافیک و مسیر ها ، یه چیز جالب که داره اینه که باید توی پرش ها حرکات نمایشی انجام بدی و سالم بیای رو زمین تا بهت به عنوان جایزه Boost بده و بتونی با استفاده از Boost حریفات رو جا بذاری ...

در کل فکر میکنم بازی خوبی باشه ، البته من دموش رو بازی کردم و باید نسخه کاملش بیاد تا ببینیم چه امکاناتی داره .

ببخشید مثل MS همه چی میتونی سوار شی یا فقط از اینا میتونی سوار شی؟
images

بعد میتونی حریفاتو مثلا بره اینکه عقب بیوفتن مثل ROAD RASH بزنی؟

به به از امتیازاتی که گرفته و گیم پلی هایی که تا حالا بیرون دادن معلومه که با بازی بزرگی رو برو هستیم. خدا کنه امتیازات همینجوری پیش بره ....

خیلی گیم پلی بازیش جالبه به نظر من ! چیزی که جالب ترش میکنه این حرکات نمایشیش هست که بدون انجام اونها Boost نمیده و این هیجان بازی رو خیلی بالا میبره. تو گرافیک هم که من هیچ مشکلی رو ندیدم، میمونه حرکات نمایشیش که به نظر من کم بود، البته شاید تو بازی اصلی بیشتر باشه ... در کل خیلی بازی خوبی هست و امتیاز 8.6 واقعاً لایق بازی تا اونجاییش که من دیدم 100% بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or