Trunks کاربر سایت Nov 18, 2010 #1 درود . این پک که شامل 3 گانه افسانه ای یوبیسافت یعنی Prince of Persia: Sands of Time می شود ، اولین امتیازات خود را کسب کرده است . Video Gamer 9/10 Euro Gamer 8/10 ضمن اینکه بازی به صورت انحصاری بر روی PS3 عرضه شده است . آخرین ویرایش: Nov 18, 2010
درود . این پک که شامل 3 گانه افسانه ای یوبیسافت یعنی Prince of Persia: Sands of Time می شود ، اولین امتیازات خود را کسب کرده است . Video Gamer 9/10 Euro Gamer 8/10 ضمن اینکه بازی به صورت انحصاری بر روی PS3 عرضه شده است .
UFOPower کاربر سایت Nov 18, 2010 #3 جالبه ها! منبع درآمدی پیدا کرده این سونی با این فکر بکرش!چه نمره هایی هم میگیرن این کالکشنا کلا!:d
Fëanor Spirit of Fire کاربر سایت Nov 18, 2010 #5 به به عجب امتیازی 2شنبه چه دلی در بیاریم با این بازی اونم به صورت 3D Reactions: Bayonetta
shefer کاربر سایت Nov 18, 2010 #6 woW یه بار دیگه ملاقات با بهترین بازی عمرم(warrior within). دیگه مجبورم یه ps3 ردیف کنم...
Wander کاربر سایت Nov 19, 2010 #7 من که این 3 تا شماره رو روی PC اینقدر تموم کردم که همه مراحل بازی رو حفظم کاش یه کنترل Move هم بهش اضافه می کردن که ارزش دوباره رفتن بیشتر می شد
من که این 3 تا شماره رو روی PC اینقدر تموم کردم که همه مراحل بازی رو حفظم کاش یه کنترل Move هم بهش اضافه می کردن که ارزش دوباره رفتن بیشتر می شد
B Bayonetta کاربر سایت Nov 19, 2010 #8 3 گانه افسانه ای یوبیسافت یعنی Prince of Persia: Sands of Time می شود بیشتر... البته شنهای زمان اسم نسخه ی اول بازیه فقط ، نه سه گانش ... بگذریم Added to buy-list ... ! همه جا از این 3 گانه به اسم " شن های زمان " یاد می شود کیوان :biggrin1: بیشتر... همه اشتباه میکنن ، ما که نباید یه اشتباه رایج رو تکرار کنیم شهاب ! آخرین ویرایش: Nov 19, 2010
3 گانه افسانه ای یوبیسافت یعنی Prince of Persia: Sands of Time می شود بیشتر... البته شنهای زمان اسم نسخه ی اول بازیه فقط ، نه سه گانش ... بگذریم Added to buy-list ... ! همه جا از این 3 گانه به اسم " شن های زمان " یاد می شود کیوان :biggrin1: بیشتر... همه اشتباه میکنن ، ما که نباید یه اشتباه رایج رو تکرار کنیم شهاب !
bazigoosh کاربر سایت Nov 19, 2010 #9 دلیل اینکه انحصاری PS3 هست اینه که قبلا روی PS2 عرضه شده بوده.بنابراین آماده کردنش برای PS3زمان زیادی نمی برده بدلیل سازگاری این دو دستگاه.
دلیل اینکه انحصاری PS3 هست اینه که قبلا روی PS2 عرضه شده بوده.بنابراین آماده کردنش برای PS3زمان زیادی نمی برده بدلیل سازگاری این دو دستگاه.
B Bayonetta کاربر سایت Nov 19, 2010 #10 نوشته شده توسط bazigoosh: دلیل اینکه انحصاری PS3 هست اینه که قبلا روی PS2 عرضه شده بوده.بنابراین آماده کردنش برای PS3زمان زیادی نمی برده بدلیل سازگاری این دو دستگاه. بیشتر... خوب برای XBOX هم اومدن !
نوشته شده توسط bazigoosh: دلیل اینکه انحصاری PS3 هست اینه که قبلا روی PS2 عرضه شده بوده.بنابراین آماده کردنش برای PS3زمان زیادی نمی برده بدلیل سازگاری این دو دستگاه. بیشتر... خوب برای XBOX هم اومدن !
Trunks کاربر سایت Nov 19, 2010 #11 البته شنهای زمان اسم نسخه ی اول بازیه فقط ، نه سه گانش ... بیشتر... همه جا از این 3 گانه به اسم " شن های زمان " یاد می شود کیوان . توی نقد ها هم اشاره شده ( به طور مثال همین سایت ) . وگرنه من نابینا نیستم و میدونم که Sand of Time ماله نسخه اول هستش .
البته شنهای زمان اسم نسخه ی اول بازیه فقط ، نه سه گانش ... بیشتر... همه جا از این 3 گانه به اسم " شن های زمان " یاد می شود کیوان . توی نقد ها هم اشاره شده ( به طور مثال همین سایت ) . وگرنه من نابینا نیستم و میدونم که Sand of Time ماله نسخه اول هستش .
<{ALTAIR}> کاربر سایت Nov 20, 2010 #12 نوشته شده توسط Bayonetta: البته شنهای زمان اسم نسخه ی اول بازیه فقط ، نه سه گانش ... بگذریم Added to buy-list ... ! همه اشتباه میکنن ، ما که نباید یه اشتباه رایج رو تکرار کنیم شهاب ! بیشتر... نه داداش اشتباه می کنی.اسم مجومعه شن های زمان هست.
نوشته شده توسط Bayonetta: البته شنهای زمان اسم نسخه ی اول بازیه فقط ، نه سه گانش ... بگذریم Added to buy-list ... ! همه اشتباه میکنن ، ما که نباید یه اشتباه رایج رو تکرار کنیم شهاب ! بیشتر... نه داداش اشتباه می کنی.اسم مجومعه شن های زمان هست.