امتیازات Operation Flashpoint: Red River

Ezio da Firenze

کاربر سایت
سلام

Operation-Flashpoint-Red-River-300x235.jpg

GamingXP : 7/10

• Like
Reactions: S.T Infamous
این چطوریه یه سایت بهش 4.5 داده یه سایت 8.3؟معلومه که به امتیاز ها نمیشه تکیه کرد چون امتیاز میانگینی نمیشه از توشون درآورد.

یعنی یکی از مزخرفترین بازی هایی بود که تا حالا تو عمرم بازی کردم نصبش کردم همون صحنه اول بازی گویا همه چی هست انفجار ها در حد ترقه ی کبریتی تنها چیزی که خیلی خوشم اومد دیالوگای بازی و نحوه روایت داستان بازیه همین از این بازی انتظار گرافیک زیبا رو نداشته باشین

یعنی یکی از مزخرفترین بازی هایی بود که تا حالا تو عمرم بازی کردم نصبش کردم همون صحنه اول بازی گویا همه چی هست انفجار ها در حد ترقه ی کبریتی تنها چیزی که خیلی خوشم اومد دیالوگای بازی و نحوه روایت داستان بازیه همین از این بازی انتظار گرافیک زیبا رو نداشته باشین

این بازی شبیه ساز جنگه ازش انتظار هیجانی که تو COD یا BF بهت میده رو نباید داشته باشی

این بازی شبیه ساز جنگه ازش انتظار هیجانی که تو COD یا BF بهت میده رو نباید داشته باشی
بابا کی از این بازی هیجان خواست مرگ من برو بازیو ببین گرافیکش رو اعصاب انیمیشن افتادن دشمنا در حد بازی اتاری هم نیست هیجانشون پیشکش حیف 1500 تومان که دادم این بازی مفتش گرون بود

بخاطر همینکه از GFWL استفاده میکنه لیاقتشه که زیره 6 بگیره.. اه اه کودمسترز تقریبا تنها شرکتیه که ازین زباله هنوز پشتیبانی میکنه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or