آخرین ویرایش:
بابا ملت برای باب اسفنجی تو اسمش دست و پا میشکوندناین بازیه اصلش گربه سگشه
بقیش رو بندازن دور![]()
ماد سازا گارفیلد نصفه نیمه رو وارد بازی کردنبسته به Top Tier یا نبودن گارفیلد و گربه سگ ممکنه بازی رو بخرم یا نخرم![]()
خیراختاپوس توش هست؟![]()
من به شدت مشکل دارم با باب اسفنجی...شدید برام meh که هیچ!!!! رو اعصابهامتیازات بازی هنوز نیومده, ولی تا جایی که دیدم واکنش ها مثبت بوده, تعجبی هم نداره چون سازنده بازی تجربه داره تو این سبک بازی
بابا ملت برای باب اسفنجی تو اسمش دست و پا میشکوندن
نیک آل استار چیز جدیدی نیست, ولی بنظرم وجود این نسخه فقط بخاطر درخواست های زیاد برای حضور باب اسفنجی تو اسمa هست
درخواستا انقدر زیاد بود که ساکورای آخرش گفت گرونه و نمیشه, حتی گوکو رو هم گفت نمیشه در صورتی که میشد چون بازی رو با باندای ساختن
View attachment 227229
این بازی وقتی کامل میشه که جیمی نترون بهش اضافه شه
View attachment 227228
البته درخواستای اصلی برای باباش, hugh neutron هست
Hugh Neutron Voice Actor Wants to Be in Nickelodeon All-Star Brawl
View attachment 227291
ماد سازا گارفیلد نصفه نیمه رو وارد بازی کردن
Nickelodeon All-Star Brawl modder brings unfinished Garfield character and map into the game - Dot Esports
خیر
اما بعید نیست که اضافش کنن.
کلا از گربه سگ یه اپیزود دیدم که توش از وسط نصفشون کرده بودنمن به شدت مشکل دارم با باب اسفنجی...شدید برام meh که هیچ!!!! رو اعصابه
فقط گربه سگاصلا وقتی خبرش رو دیدم بسی حس نوستالژی داشت
![]()
تا اوتیس رو پس نگیریم آروم نمی گیگیریمکلا یه امتیاز بیشتر ثبت نشده
User Scoreها خیلی خوب نیست و در حد 6.8 هست, امااینجوری که میبینم راضین ملت, مشکلشون نبود صدا واسه شخصیت هاست که واقعا ضایع هست, احتمالا بودجه نداشته سازنده
در کل فکر کنم از اونایی باشه که به مرور زمان بهتر میشه و تو تخفیف میخرنش
اینم از تمام شخصیت های بازی.
View attachment 227361
ا آره اوتیس داشت یادم میرفتتا اوتیس رو پس نگیریم آروم نمی گیگیریم![]()
الان شوترا به doom یا haloپول میدن؟برام سواله همچین بازی هایی پول هم میدن به بازی اصلی(smash) ؟؟
اخه عقلانیش اینه حق کپی بدن وقتی که کپی میکنن یه بازیو