IMANOKA کاربر سایت Jul 3, 2015 #3 نوشته شده توسط s.1: من بازیش کردم بازی خوبی هست متاش اما چرا پایینه بیشتر... چون پیشرفتی نداشته نسبت به قبل
نوشته شده توسط s.1: من بازیش کردم بازی خوبی هست متاش اما چرا پایینه بیشتر... چون پیشرفتی نداشته نسبت به قبل
Skuul کاربر سایت Nov 1, 2015 #4 نوشته شده توسط IMANOKA: چون پیشرفتی نداشته نسبت به قبل بیشتر... اینطوری باشه که به Fifa16 باید 5 بدن :d کلا این سری خیلی وقته افت کرده نسبت به گذشته نیاز به یهسری بازسازی داره.
نوشته شده توسط IMANOKA: چون پیشرفتی نداشته نسبت به قبل بیشتر... اینطوری باشه که به Fifa16 باید 5 بدن :d کلا این سری خیلی وقته افت کرده نسبت به گذشته نیاز به یهسری بازسازی داره.
IMANOKA کاربر سایت Nov 1, 2015 #5 نوشته شده توسط Skuul: اینطوری باشه که به Fifa16 باید 5 بدن :d کلا این سری خیلی وقته افت کرده نسبت به گذشته نیاز به یهسری بازسازی داره. بیشتر... فیفا یکم پیشرفت داشته ولی اینا همون بازی قبلی رو میدن بیرون بدون کار خاصی
نوشته شده توسط Skuul: اینطوری باشه که به Fifa16 باید 5 بدن :d کلا این سری خیلی وقته افت کرده نسبت به گذشته نیاز به یهسری بازسازی داره. بیشتر... فیفا یکم پیشرفت داشته ولی اینا همون بازی قبلی رو میدن بیرون بدون کار خاصی
r.t.1.n کاربر سایت Nov 1, 2015 #6 نوشته شده توسط IMANOKA: فیفا یکم پیشرفت داشته ولی اینا همون بازی قبلی رو میدن بیرون بدون کار خاصی بیشتر... نه آقا خیلیم بد نیست
نوشته شده توسط IMANOKA: فیفا یکم پیشرفت داشته ولی اینا همون بازی قبلی رو میدن بیرون بدون کار خاصی بیشتر... نه آقا خیلیم بد نیست