امتیازات Metro 2033

امتیاز بسیار خوبی گرفته . با اینکه شبیه استاکر هست و من از اون بازی شدیدا بدم میاد ! امیداورم این مثل اون نباشه و فقط شباهتشون ظاهری باشه !!
مرسی بابی .

امتیاز بسیار خوبی گرفته . با اینکه شبیه استاکر هست و من از اون بازی شدیدا بدم میاد ! امیداورم این مثل اون نباشه و فقط شباهتشون ظاهری باشه !!
مرسی بابی .

دقيقا منم همين آرزو رو دارم نيما ! تريلرها بد نبودن . نميشه در مورد گيم پلي بازي نظر داد چون زيادي كُند بود ! فقط تنها نكته ي جالب اين بود كه همه جا تاريك بود و كلا تمسفر خوبي داشت . انشاالله كه راضي كننده باشه !

Weak shooting

...

الکی نیست که من منتظر بازی ـی میشم که :دی دلیل داره! خود من هم به شخصه هیچ مشکلی با GP بازی ندارم
ولی یکم داره قضیه GPـه بازی دردسر ساز میشه :-"

gamesradar هم به بازی 9 داد .

نکات مثبت:
Evocative paranormal atmosphere
Superb attention to detail
Play it cautious, and the shooting issues dissolve

نکات منفی :
The shooting sucks
May be too unforgiving for some
A few naive design decisions

ولی یکم داره قضیه GPـه بازی دردسر ساز میشه :-"
به قول بچه ها بازي شوتينگي كه شوتينگش ضعيف باشه بايد بزنن تو سر خودشون :biggrin1:
اين بابك هم فن اين بازي بود بيا جوابگو باش ! :biggrin1:

The shooting sucks
:biggrin1:

پ.ن: الان فریدون میاد ما رو میزنه:دی

اون موقع كه ميگفتيم بازي روسيه ميگفت ايراد بني اسرائيلي ميگيرين :دی

آخرین ویرایش:
اين بابك هم فن اين بازي بود بيا جوابگو باش ! :دی
کی گفته؟:دی من از استاکر اصلا خوشم نیومد، با این که جو خفنی داشت (حالا یکی بگه چه ربطی داره:دی)
کلا این روس ها سیستم شوتینگشون اینجوریه! مثلا میخوان خیلی واقع گرایانه باشه:دی
پ.ن: الان فریدون میاد ما رو میزنه:دی

این امتیاز مال pc فکر کنم باشه چون توی این ریویو یه نکته خیلی جالب آخرش نوشته:

While Peter swore and barked over the poorly optimized PC version of Metro in 2033, I have enjoyed the stunning polished Xbox 360 edition of the 4A Games suggestive games

اونی که مال 360 بازی کرده نوشته از نسخه پولیش مبهوت کننده بازی روی 360 لذت برده و واسه اینکه بازی مولتی پلیر نداره و ... بهش 8 از 10 میده.

http://translate.google.de/translat....gamereactor.se/recensioner/21523/Metro+2033/
10 دقیقه اول بازی تو یه ویدئو توی اینجا هست بازیش خیلی جو جالبی داره به خصوص اونجا که اون حیوون عجیبا که مثل گرگ میمونن محاصرشون میکنن

http://xboxevolved.e-mpire.com/article/Metro_2033/6114.html

1268725135.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or