اقا این بازی به منم اونطوری که میخواستم و توقع داشتم جواب نداد! بیشترین مشکلمم اینه که خیلی دیر به دیر یه کات سین و داستان رو رو میکنه! خوب واقعا منه MGS بازی که از نسخه ی اولش رو روی PS1 زده تا الان یکم توی ذوقم میخوره! اسنیک که لاله بی شرف
ولی دوست داشتم دیوید هیتر بود! من از روی که MGS PW رو دیدم اونقدر بهم نچسبید و فهمیدم کوجیما داره به کدوم سمت میره... نبود کدک و اون صحبت های جالب اسنیت با باقی حس میشه واسم!
ولی خوب در مورد گیم پلی!!! ایول به کوجیما! به شدت پسندیدم این گیم پلی رو با انتخاب های فراوان واسه ی انجام یه مرحله! اصلا بازی شده GTA نسل مخفی کاری
غولی شده! اصلا نمیتونم ایرادی بگیرم به این کارش....
ولی کاش یکم این اسنیک جدید زر میزد مرتیکه لال! یه ذره نوستالوژی واسه ی ما قدیمیا هم میذاشت! من به شخصه اصلا بدم میاد توی بازی یه چیزی مثل مادر بیس باشه سره همین هم نمیتونم خیلی RPG ها رو بازی کنم حوصله این کارارو ندارم...هی باید برم یه چیزیو اپدیت کنم! بابا پیر شدیم حوصله نمیکشه دیگه (فکر کنم من اینجوریم و خیلی ها از این امکان خوششون هم بیاد به شدت)
در کل گیم پلی معتاد کننده ای داره میشنم پاش اصلا نمیشه پاشد نه سره داستان,کات سین یا ... این بازی کوجیما اومده تلافی MGS4 که گیم پلیش کم بود (ولی عاشقشم من-در کل سالید اسنیک رو بیشتر از بیگ باس دوست دارم) رو در بیاره...
تمام نظرات من توی 10 ساعت تجربه ی این بازی هست و اپیزود 8-9 بازی هستم backup-back down.ممکنه خیلی نظراتم تغییر کنه! فقط یه ذره این داستان کوفتیو بفهمونه بهم واسم داره خسته کننده و تکراری میشه چون بازی.راستی بازی خیلی اسون شده به نظرم مخصوصا اگه یه ذره دست به تفنگ بشه ادم کال او دیوتی میشه واسه خودش...که خوب خوبه هر کی هر جوری بخواد میره! ولی بازم تاکتیکال باید کار کرد الکی بری جلو مردی.