معمولا درگیر این بحثای بیهوده سر متا و ... نمیشم اما یه چیزایی خیلی جالبه آدم نمیدونه بخنده یا گریه کنه 
سری متال از وقتی من جغله بودم وجود داشتن تا الان یه روند ثابتم داشتن خودم شخصا خیلی دوست دارم این سری بازیو اما متاسفانه به دلایلی فقط دو نسخشو تونستم بازی کنم اما همین دو نسخه جز بهترین تجربه های زندگیم در زمینه گیم و سرگرمی بوده الان این کامنتای بعضی دوستانو میخونم فکر میکنم دارن در مورد کال آو دیوتی صحبت میکنن نه متال گر !
متای بازی 93 هستش هر چیزی بالای 80 یعنی عالی و هرچیزی بالای 90 یعنی شاهکار هرچی از 90 به سمت 100 بره بازی بی نقص تر حالا این وسط اصلا کامنتای دوستان و از اون بدتر اصرارشون اصلا قابل درک نیست ! خدارو شکر این نسخرو تونستم کمی بازی کنم و بزودی کامل بازیو انجام میدم اما همین مدت کم بازی عالی بوده المانهای خوبیم به گیم پلی اضافه شده داستان بازی تا جایی که من رفتم خوب بود فقط یه سری مشکلات ریز در مورد داستان وجود داشت که خب اونم هرکی بازی کنه میفهمه حالا چیزی که برای من جالبه اینه :
1. فاز این دوستان که هر صفحه یه نقد میزارن بعد قسمت مربوط به داستانو بولد میکنن چیه ؟ میخوای بگی حق با تو داستان بازی داغونه ؟! میخوای کاری کنی بقیه به اشتباهشون پی ببرن ؟ والا دوتا نقد بزاری ملت خودشون میفهمن اینارو نیاز نیست خودزنی کنی مثل سرباز فدایی تو کل صفحات حضور فعال داشته باشی !
2. اون عده از دوستان که اومدن فاز داستان شناسی و کارگردانی و فیلمانه نویسی و قصه گویی برداشتن که هیچی کلا میزارم به حساب بخش فان و سرگرمی تاپیک 
3. واقعا چی باعث شده بعضی دوستان فکر کنن نظرشون ارزشی برای بقیه داره و مدام تلاش میکنن که بگن بازی مشکل داره ، شبیه متالهای قبلی نیست ، راضی کننده نبوده و ... ؟ برو مطلب بنویس نقد کن بازیو به نمره 2 هم به بازی بده چرا میای اینجا !
نکنید ترو خدا میایم اینجا چهارتا امتیاز ببینیم چندتا نقد بخونیم یه ایده کلی در مورد وضعیت کلی بازی و نقاط قوت و ضعفش داشته باشیم ببینیم بریم سراغ بازی یا نه اما چیزی که میبینیم چند نفرن که بخاطر تعطیلی مدارس و بعضا مهد کودک اومدن اینجا دارن یکی از بهترین سری بازیهای تاریخو ترول میکنن 
55 تا نقد ثبت شده 5 تا نمره 80 و کمتر داره بعد 5-6 صفحس ملت میرن از زیرزمین اینترنت سایت پیدا میکنن که به داستان گیر داده باشه میان میزارن اینجا
چقدر وقت اضافه دارید و چقدر فشار آورده این بازی خدا کمکتون کنه :d