Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Normal
متاسفانه کامنت من رو کامل نخوندی و قضیه رو بر عکس جلوه دادی !بحث من در مورد edge فقط این نسخه از متال گیر نیست . اگه من این نسخه رو هنوز بازی نکردم متال گیر 4 رو که بازی کردم .متال گیری که خودت می دونی جدای از اون داستان و موسیقی و کارگردانی هالیوودی و بی نقصش ، هزار تا سورپرایز و به قول شما kojima moment به علاوه یه گیم پلی کاملا قابل قبول و خوب با یه کلکسیون از باس فایت های بی نقص هم ارائه می ده . ولی هیچ دلیلی برای نمره 8 این مجله معلوم الحال نمی بینم . کیلزون 2 رو هم بازی کردم و دلیلی برای نمره 7 این مجله خوشحال نمی بینم . و از اون طرف outlast رو هم تجربه کردم و دلیل 9 دادن و نمره بیشتر از این دو تا بازی بهش رو نمی دونم ! البته بحث من اینجا فقط در مورد سری متال گیر و ترکش های این مجله و عقده گشایی هاش نسبت به این سری بازی هست . که همیشه فن های بازی رو اذیت کرده و کاری به بقیه بازی ها ندارم . این یه چیز مشخصه و نیازی به دید باز و پیچیده نداره . حالا شما دوست داری طرف داری کنی از این مجله بکن . ولی در معلوم الحال بودن اینا هیچ شکی نیست .
متاسفانه کامنت من رو کامل نخوندی و قضیه رو بر عکس جلوه دادی !
بحث من در مورد edge فقط این نسخه از متال گیر نیست . اگه من این نسخه رو هنوز بازی نکردم متال گیر 4 رو که بازی کردم .متال گیری که خودت می دونی جدای از اون داستان و موسیقی و کارگردانی هالیوودی و بی نقصش ، هزار تا سورپرایز و به قول شما kojima moment به علاوه یه گیم پلی کاملا قابل قبول و خوب با یه کلکسیون از باس فایت های بی نقص هم ارائه می ده . ولی هیچ دلیلی برای نمره 8 این مجله معلوم الحال نمی بینم . کیلزون 2 رو هم بازی کردم و دلیلی برای نمره 7 این مجله خوشحال نمی بینم . و از اون طرف outlast رو هم تجربه کردم و دلیل 9 دادن و نمره بیشتر از این دو تا بازی بهش رو نمی دونم ! البته بحث من اینجا فقط در مورد سری متال گیر و ترکش های این مجله و عقده گشایی هاش نسبت به این سری بازی هست . که همیشه فن های بازی رو اذیت کرده و کاری به بقیه بازی ها ندارم . این یه چیز مشخصه و نیازی به دید باز و پیچیده نداره . حالا شما دوست داری طرف داری کنی از این مجله بکن . ولی در معلوم الحال بودن اینا هیچ شکی نیست .