Morgoth کاربر سایت Mar 6, 2013 #2 تو SBN اکثرا می گن بهترین DLC هست که برای Trilogy منتشر شده, یعنی از LOTSB هم بهتر.واقعا خداحافظی عالی با سه گانه هست ...
تو SBN اکثرا می گن بهترین DLC هست که برای Trilogy منتشر شده, یعنی از LOTSB هم بهتر.واقعا خداحافظی عالی با سه گانه هست ...
Behrooz کاربر سایت Mar 6, 2013 #3 "I won't say it's been easy," Shepard is told in a touching final scene [of DLC]. "But we've had a good run." بیشتر... تصمیم گرفتم دوباره تریلوژی رو تموم کنم! :d آخرین ویرایش: Mar 6, 2013
"I won't say it's been easy," Shepard is told in a touching final scene [of DLC]. "But we've had a good run." بیشتر... تصمیم گرفتم دوباره تریلوژی رو تموم کنم! :d
kaizershauze AMOR CTPACTb 信念 RÊVES کاربر سایت Mar 6, 2013 #4 نوشته شده توسط pouria x360: تو SBN اکثرا می گن بهترین DLC هست که برای Trilogy منتشر شده, یعنی از LOTSB هم بهتر.واقعا خداحافظی عالی با سه گانه هست ... بیشتر... میگم این DLC پایان هم داره !؟ Spoiler همینی که هست
نوشته شده توسط pouria x360: تو SBN اکثرا می گن بهترین DLC هست که برای Trilogy منتشر شده, یعنی از LOTSB هم بهتر.واقعا خداحافظی عالی با سه گانه هست ... بیشتر... میگم این DLC پایان هم داره !؟ Spoiler همینی که هست
B.A.B کاربر سایت Mar 6, 2013 #5 من از هفته پیش دوباره سری رو از اول شروع کردم و امروز رسیدم به mass 3 >:d< واقعا شاهکاری بود این سگانه حیف که در حال ذخیره پول واسه نسل بعدم وگرنه تمام dlc هاش ارزش خریدن دارن
من از هفته پیش دوباره سری رو از اول شروع کردم و امروز رسیدم به mass 3 >:d< واقعا شاهکاری بود این سگانه حیف که در حال ذخیره پول واسه نسل بعدم وگرنه تمام dlc هاش ارزش خریدن دارن
BARDI YA کاربر سایت Mar 6, 2013 #7 عالی ! من که تمام DLC های MASS 2 , MASS 3 رو تا حالا گرفتم و این هم با سر میرم بگیرم :» ولی هنوز تو استور امارات نیومده !!» ولی خداست !!
عالی ! من که تمام DLC های MASS 2 , MASS 3 رو تا حالا گرفتم و این هم با سر میرم بگیرم :» ولی هنوز تو استور امارات نیومده !!» ولی خداست !!
LBJ4Ever FedExpress کاربر سایت Mar 7, 2013 #8 من این دفاعیه ی پروژم رو انجام بدم، یه دور از اول سه گانه رو با تمام DLCـها میزنم به بدن :d
..ROC.. کاربر سایت Mar 7, 2013 #9 [TABLE="class: release"] [TR] [TD]96 90 80 [/TD] [TD]Cheat Code Central Leviathyn Metro [/TD] [/TR] [/TABLE] [h=1][/h] آخرین ویرایش: Mar 7, 2013
[TABLE="class: release"] [TR] [TD]96 90 80 [/TD] [TD]Cheat Code Central Leviathyn Metro [/TD] [/TR] [/TABLE] [h=1][/h]
..ROC.. کاربر سایت Mar 8, 2013 #12 امتیازات جدیدتر: GDI News=98 GamesReviews=90 Xbox Achievements=90 Unigamesity=85 GameDynamo=80 The Controller Online=80 G4MERS=80 براساس گفته ی Xbox Achievements، مدت زمان این DLC بین 5 تا 8 ساعت است
امتیازات جدیدتر: GDI News=98 GamesReviews=90 Xbox Achievements=90 Unigamesity=85 GameDynamo=80 The Controller Online=80 G4MERS=80 براساس گفته ی Xbox Achievements، مدت زمان این DLC بین 5 تا 8 ساعت است
Javid Wolf کاربر سایت Mar 9, 2013 #13 mass effect یکی از بهترین RPG هاست دلسیشو هنوز نتونستم بازی کنم