Isildur Rise and Shine Mr. Freeman Loyal Member Jun 17, 2011 #1 Game Informer : 8/10 Game Pro : 4.5/5 Game Shark : -A بازی یه Card Battle با ته مایه های استراتژی هست و عناصر نقش آفرینی ، داستان قشنگی هم داره با طراحی هنری واقعا زیبا ، من خودم از استیم خریدمش واقعا قشنگه
Game Informer : 8/10 Game Pro : 4.5/5 Game Shark : -A بازی یه Card Battle با ته مایه های استراتژی هست و عناصر نقش آفرینی ، داستان قشنگی هم داره با طراحی هنری واقعا زیبا ، من خودم از استیم خریدمش واقعا قشنگه
Robin Hood کاربر سایت Jun 17, 2011 #3 من از PSN گرفتم!:d البته نسخه قبلیش رو! یکم یادگیری و کاربرد به موقع کارتها سخته!
Ezio da Firenze کاربر سایت Jun 17, 2011 #4 نوشته شده توسط Robin Hood: من از PSN گرفتم!:d البته نسخه قبلیش رو! یکم یادگیری و کاربرد به موقع کارتها سخته! بیشتر... آره منم همین طور نسخه قبل مجانی بود گرفتیم . ولی اصلا معلوم نیست چطوریه
نوشته شده توسط Robin Hood: من از PSN گرفتم!:d البته نسخه قبلیش رو! یکم یادگیری و کاربرد به موقع کارتها سخته! بیشتر... آره منم همین طور نسخه قبل مجانی بود گرفتیم . ولی اصلا معلوم نیست چطوریه
Kasra-M The phoenix must burn to emerge کاربر سایت Jun 17, 2011 #5 Official Xbox Magazine: 8.5/10 Reactions: Ezio da Firenze