silent_hill54 کاربر سایت May 25, 2008 #2 این lost planet دوهه؟ یا تکمیلی یکه؟ یکی جریانشرو به من بگه.
Frobary Loyal Member May 25, 2008 #3 این lost planet دوهه؟ یا تکمیلی یکه؟ یکی جریانشرو به من بگه. بیشتر... این بازی یه جور بسته مکمل برای نسخه اول است که شامل 6 Mode جدید در بخش آنلاین و یک سری اضافات در بخش تک نفره می باشد. اسم کامل بازی هم Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition است که با قیمت 29.99 دلار در تاریخ 27 May عرضه میشه.
این lost planet دوهه؟ یا تکمیلی یکه؟ یکی جریانشرو به من بگه. بیشتر... این بازی یه جور بسته مکمل برای نسخه اول است که شامل 6 Mode جدید در بخش آنلاین و یک سری اضافات در بخش تک نفره می باشد. اسم کامل بازی هم Lost Planet: Extreme Condition Colonies Edition است که با قیمت 29.99 دلار در تاریخ 27 May عرضه میشه.
Frobary Loyal Member May 26, 2008 #5 پس اون قسمت که تو صحرا بود جریانش چی بود بیشتر... اون قسمت فکر کنم یکی از مپ های بخش مولتی پلیر بازی است.
پس اون قسمت که تو صحرا بود جریانش چی بود بیشتر... اون قسمت فکر کنم یکی از مپ های بخش مولتی پلیر بازی است.
bigam کاربر سایت May 29, 2008 #6 ما شنید ه بودیم که این شماره 2 یعنی داستان داره ! پس اینکه یکدفعه شد بی داستان ؟
pandora tomorrow True Blue مدیر انجمن May 29, 2008 #7 نوشته شده توسط bigam: ما شنید ه بودیم که این شماره 2 یعنی داستان داره ! پس اینکه یکدفعه شد بی داستان ؟ بیشتر... حالا کی گفته شماره ی 2 بازیه!؟
نوشته شده توسط bigam: ما شنید ه بودیم که این شماره 2 یعنی داستان داره ! پس اینکه یکدفعه شد بی داستان ؟ بیشتر... حالا کی گفته شماره ی 2 بازیه!؟
Frobary Loyal Member Jun 4, 2008 #9 امتیازات جدید: IGN 7.5 of 10 Wonderwall 8.4 of 10 Cheat Code Central 7.6 of 10