امتیازات InFamous: Festival of Blood

• Thread starter Thread starter Akiba
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Akiba

king of the majestic oceans of the world
کاربر فعال
FoB-Logo.png

Joystiq 5/5
Games Radar (in-house) : 8/10
Giant Bomb :4/5
The sixthAxis : 8/10
Digital Chumps : 8/10
Machinima : 7.5/10
Gamespot : 7.5/10
Edge Magazine : 7/10
Eurogamer : 6/10

فعلا توی متا این امتیازات ثبت شده! میانگین هم فعلا 76 هست!

توضیح بده جوون :d
به نوعی اگر اشتباه نکنم یه dlc ی برای psn و برای کنسول ps3 که البته در قالب یک بازی مستقل در سری Infamous حساب میشه و نیازی به دیسک Infamous 2 ندارید .
بازی طوری که میگفتن شخصیت جدیدی بهش اضافه شده و قدرتهای جدید و همچنین گویا کات اسکینهای جدید طنز آلود هم داره و البته داستان ....البته یادمون نره این بازی از move هم پشتیبانی میکنه .
بازی توی یک بار شروع میشه جایی که Zeke Dunbar با یک زن ملاقات و گفتگو میکنه و اینکه بقیش رو نمیگم که برید بازی کنید ....

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: NaViiDii
Cole به دلایلی تبدیل شده به خون آشام! :d (برای اینکه اسپویل نشه نمیگم)حالا باید تا قبل از اینکه صبح بشه خودش رو نجات بده! (چیزی در حدود 4ساعت وقت داره تا طلوع خورشید :d )
توضیحات بیشتر رو تو تاپیک I2 نوشتم :d
توی بازی فقط شهر اول باز هستش! البته یک سری مکان های جدید هم بهش اضافه شده (زیر زمین :d )
این DLC رو هم به خاطر هالووین و این جرفا دادن بیرون :d مردم شهر هم لباس های عجیب غریب پوشیدن! :d چیز خیلی جالبیه :d

DLC نیست
یک بازی جدا هست که نیاز به نسخه اصلی نداره و میشه بدون داشتن نسخه اصلی دانلود کرد و بازی کرد
میشه متن من رو بخونید ؟
به نوعی اگر اشتباه نکنم یه dlc ی برای psn و برای کنسول ps3 که البته در قالب یک بازی مستقل در سری Infamous حساب میشه و نیازی به دیسک Infamous 2 ندارید .
Infamous 2: Festival of Blood is a DLC game on PlayStation Network. Festival of Blood is a standalone game in the Infamous series and does not require an Infamous 2 game disc in order to play

میشه متن من رو بخونید ؟

Infamous 2: Festival of Blood is a DLC game on PlayStation Network. Festival of Blood is a standalone game in the Infamous series and does not require an Infamous 2 game disc in order to play
زرنگ:|
موقعی که من نقل کردم همین بود:
به نوعی اگر اشتباه نکنم یه dlc ی برای psn و برای کنسول ps3
ویرایش کردی بعد میگی میشه متن من رو بخونی:|
پست من 11:20 ویرایش شما 11:33

زرنگ:|
موقعی که من نقل کردم همین بود:
به نوعی اگر اشتباه نکنم یه dlc ی برای psn و برای کنسول ps3
ویرایش کردی بعد میگی میشه متن من رو بخونی:|
پست من 11:20 ویرایش شما 11:33

اولا حرف من بخاطر این بود که گفتید dlc نیست .
دوما ...زرنگ داشتم مینوشتم که ویرایش کنم .... داشتم نگاه میکردم ببینم چیز خاصی از بازی هست اضافه کنم که شما نقل کردی پست منو ...
مهم نیست شما ببخشید ...!

اولا حرف من بخاطر این بود که گفتید dlc نیست .
دوما ...زرنگ داشتم مینوشتم که ویرایش کنم .... داشتم نگاه میکردم ببینم چیز خاصی از بازی هست اضافه کنم که شما نقل کردی پست منو ...
مهم نیست شما ببخشید ...!
عیبی نداره بخشیدم

اعصابم از دست متا خورد شده :d یک روز در میون سایتش برام باز میشه :d
اینم یک سری امتیازات جدید که توی GR ثبت شده :

1UP : B
GameTrailers : 8.5/10
gamrReview : 7.7/10
Movemodo : 8/10
PSNStores : 4/5
TotalPlaystation : 7.5/10
10/IGN : 7.5
Play Station Life Style : 8/10