K I 1 1 E R ناظم انجمن May 15, 2023 #1 تاریخ انتشار : May 16, 2023 سازنده : THA Limited ناشر : Enhance سبک : Puzzle Video Game, Platform game پلتفرم ها : PlayStation 5, PlayStation 4, Microsoft Windowsامتیازات : EDGE - 90 Reactions: ps3_360_wii, wormbook, TeTration و 31 کاربر دیگر
تاریخ انتشار : May 16, 2023 سازنده : THA Limited ناشر : Enhance سبک : Puzzle Video Game, Platform game پلتفرم ها : PlayStation 5, PlayStation 4, Microsoft Windowsامتیازات : EDGE - 90
F FUTURE Endure & Survive کاربر سایت May 15, 2023 #2 IGN 9/10 بازی فردا روی PS Plus در دسترسه... من چند ماه پیش دموش رو بازی کرده بودم...جالب بود ولی فک نمیکردم انقدر تحویل گرفته بشه. تریلر آخرشم قبلا گذاشته بودم تو یکی از تاپیک ها...به سبک تبلیغات تلویزیونی قدیمی ژاپنی ساخته بودن که خیلی باحال بود Reactions: Tatsumaru, TeTration, porfesor و 14 کاربر دیگر
IGN 9/10 بازی فردا روی PS Plus در دسترسه... من چند ماه پیش دموش رو بازی کرده بودم...جالب بود ولی فک نمیکردم انقدر تحویل گرفته بشه. تریلر آخرشم قبلا گذاشته بودم تو یکی از تاپیک ها...به سبک تبلیغات تلویزیونی قدیمی ژاپنی ساخته بودن که خیلی باحال بود
A Adam عضو تحریریه May 15, 2023 #4 آخرین ویرایش: May 15, 2023 Reactions: porfesor, Akiba, Vagabond و 8 کاربر دیگر
Akiba king of the majestic oceans of the world کاربر فعال May 20, 2023 #5 انتظارش میرفت بازی خوبی باشه...حتی با اینکه تو نمایش ها اونقدر خفن به نظر نمیرسید هر دو بازی قبلی این سازنده ها ( Rez infinity و Tetris Effect ) هم از روی تریلر چیز خاصی به نظر نمیان، ولی جفتشون ترکوندن کلا گویا سازنده هایین که نمیشه دست کم گرفتشون Reactions: Taha75, masoud101, m.a.t and 1 other person
انتظارش میرفت بازی خوبی باشه...حتی با اینکه تو نمایش ها اونقدر خفن به نظر نمیرسید هر دو بازی قبلی این سازنده ها ( Rez infinity و Tetris Effect ) هم از روی تریلر چیز خاصی به نظر نمیان، ولی جفتشون ترکوندن کلا گویا سازنده هایین که نمیشه دست کم گرفتشون